אבא שלי משתמש בראוטר/מודם של בזק clink 6850u
למרות כל נסיונותי לשחק עם ההגדרות ולנסות להגדיר port forward לא הצלחתי לגרום למצלמות רשת להיות זמינות מחוץ לרשת הביתית.
מישהו מצליח בכך עם המודם/ראוטר הזה ויכול לעזור עם ההגדרות הנדרשות?
נציג התמיכה של בזק,באופן מביך, הפנה את אבא שלי לספק כי הip משתנה ולא באמת עזר.
אני מבטיח לכם שהבדיקה נעשית עם ה ip החיצוני הנכון.
6850u ומצלמות רשת
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
כן,
הקישור ip חיצוני: port עובד מהרשת הפנימית.
מה שמבלבל זה שבהגדרת ה port forward אפשר לבחור כמה רשתות שהמשמעות שלהן לא ברורה לי.
הקישור ip חיצוני: port עובד מהרשת הפנימית.
מה שמבלבל זה שבהגדרת ה port forward אפשר לבחור כמה רשתות שהמשמעות שלהן לא ברורה לי.
אתה צריך לבדוק לדעתי כשאתה מפנה את הפורט החיצוני שהוא מופנה לuser intarface הנכון. כלומר אתה צריך לבדוק קודם דרך איזה הגדרה האינטרנט שלך מחובר. בהגדרות ברירת המחדל יש atm1 וגם atm0. קודם תבדוק מאיפה הנתב מתחבר ואז כשאתה מפנה פורט תבחר את החיבור הנכון.
אתה צריך לבדוק שהפורט והIP הפנימי ברשת הם קבועים בתוך ההגדרות של הDVR של המצלמות.
אתה צריך לפתוח בשלב הבא כתובת DNS דינמי. לנתבים של dlink יש בחינם שירות של dyndns דרך הכתובת: dlinkddns.com. תצטרך אחר כך להגדיר את זה בתוך הנתב. כך שתהיה לך כתובת קבועה בלי לדעת מה הIP כל הזמן.
אתה צריך לבדוק שהפורט והIP הפנימי ברשת הם קבועים בתוך ההגדרות של הDVR של המצלמות.
אתה צריך לפתוח בשלב הבא כתובת DNS דינמי. לנתבים של dlink יש בחינם שירות של dyndns דרך הכתובת: dlinkddns.com. תצטרך אחר כך להגדיר את זה בתוך הנתב. כך שתהיה לך כתובת קבועה בלי לדעת מה הIP כל הזמן.