והפרטים שאני מקבל זה של הישן שהיה מעודכן.. נסיתי להתנתק לגמרי ואני עדיין מקבל את הישן (בלי שמעודכן כלום בשם משתמש והסיסמה)
אני פשוט רואה שאין לי את הערוצים/היסטוריה/פליליסטים הנכונים
יש דרך פשוט למחוק את המידע הזה ולהתחיל מחדש?
נסיתי למחוק את התיקיה של הplugin.video.youtube ולהעתיק אותה מחדש אבל זה לא עזר..
תודה רבהה

