ערוץ דיסני HD?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
עזוב ערוץ 9, למה לא העלו את ערוץ 6 ב-HD?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תגובה:Elad8 כתב:הכל שם HD מותאם....
לא רואה בזה שום בעיה - התכנים שם לא ממש דורשים איכות תמונה מקסימלית
תגובה: מסכים שלא קריטי שתכנים שמשודרים שם לא יהיו HD. אבל נניח ואני לקוח של ייס (אני לא) ואני משלם על הערוץ, למה הילדים שליoris74 כתב:תגובה:......
לא רואה בזה שום בעיה - התכנים שם לא ממש דורשים איכות תמונה מקסימלית...
צריכים להסתפק במותאם ולא ב HD?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כי גם המבוגרים לצערנו מסתפקים באיכות HD שלא קרובה אפילו למה שמקבלים בהורדות של 720 - אז למה שרק אני אסבול? 
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
ערוץ9,הקניות וone.. איפה בHD?
-תשובה של יס בפייסבוק נותנת הסבר כלשהו: ״היהלומים של דיסני משודרים רק בערוצי הסרטים של yes בבכורה טלוויזיונית בלעדית. חברת דיסני מקפידה להתיר זכויות של הסרטים הללו במסורה- כל שנה מקבץ קטן. ולכן, הסרטים משודרים לפי זמינותם ע"י חברת דיסני, ורק ללקוחותינו. בעבר שידרנו את שלגיה, פינוקיו, פנטזיה, מולאן, היפה והחיה, טרזן, סינדרלה, אלאדין ועוד. השנה אנו מאמינים שיהלומים נוספים יותרו לשידור ולקוחות yes יוכלו להנות מהם״.magichd כתב:אני עד היום לא מבין למה ערוץ ---דיסני--- לא משדר את סרטיו הנפלאים......
בניגוד למה שנכתב בתשובה דווקא היו כמה סרטים גם בערוץ דיסני, אבל כאמור מעט סרטים ובהקרנות בודדות. זה כנראה המקסימום שהחברה מאפשרת.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

עד היום אין להם תגובה למה אין one hd ..
ערוץ 9 וערוץ הקניות מתעכבים לעלות בHD וגם סרטי HD של דיסני בHD לא נראה לי ששודרו באיכות HD בערוצי הסרטים של YES..
ערוץ 9 וערוץ הקניות מתעכבים לעלות בHD וגם סרטי HD של דיסני בHD לא נראה לי ששודרו באיכות HD בערוצי הסרטים של YES..
תודה.dotti כתב:-תשובה של יס בפייסבוק נותנת הסבר כלשהו: ״היהלומים של דיסני משודרים רק בערוצי הסרטים של yes בבכורה טלוויזיונית בלעדית. חברת דיסני מקפידה להתיר זכויות של הסרטים הללו במסורה- כל שנה מקבץ קטן. ולכן, הסרטים משודרים לפי זמינותם ע"י חברת דיסני, ורק ללקוחותינו. בעבר שידרנו את שלגיה, פינוקיו, פנטזיה, מולאן, היפה והחיה, טרזן, סינדרלה, אלאדין ועוד. השנה אנו מאמינים שיהלומים נוספים יותרו לשידור ולקוחות yes יוכלו להנות מהם״.......
בניגוד למה שנכתב בתשובה דווקא היו כמה סרטים גם בערוץ דיסני, אבל כאמור מעט סרטים ובהקרנות בודדות. זה כנראה המקסימום שהחברה מאפשרת....
זה ממש אידיוטי מצד דיסני, ממש.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

-הסיבה מאד פשוטה , לyes מצוקת רוחב פס מאד קשה עד שהם יעברו לתשתית אחרת.ArielAberjil כתב:עד היום אין להם תגובה למה אין one hd ..
ערוץ 9 וערוץ הקניות מתעכבים לעלות בHD וגם סרטי HD של דיסני בHD לא נראה לי ששודרו באיכות HD בערוצי הסרטים של YES.....
סרטי דיסני ששודרו בערוצי הסרטים שודרו ב HD.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

ועשרות ערוצים כפולים ,וכן ערוצים שונים לSD וHD כמו ערוץ הראשון.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

Dvdbox צומצם ל3 ערוצים ב sd, זה זניח.
כל ערוץ HD שגם לקוחות עם ממיר SD אמורים לצפות בו אין ברירה אלא להחזיק פעמיים.
כמו ערוצי הסרטים, הסדרות ודוקו.
ערוץ 11 וערוץ 511 אינם זהים. בשעות הבוקר תכני הלינוכית משודרים רק בערוץ 11.
בערוץ 511 ממשיך לופ השידורים החוזרים מהלילה.
כל ערוץ HD שגם לקוחות עם ממיר SD אמורים לצפות בו אין ברירה אלא להחזיק פעמיים.
כמו ערוצי הסרטים, הסדרות ודוקו.
ערוץ 11 וערוץ 511 אינם זהים. בשעות הבוקר תכני הלינוכית משודרים רק בערוץ 11.
בערוץ 511 ממשיך לופ השידורים החוזרים מהלילה.
אם יס והוט יוותרו על ערוצי SD זה כמו לעשות תיספורת לתרנגולת או פודל...יראו אותם במערומיהם, יגעלו מדלות התוכן וינטשו מהר יותר. הכל פסיכולוגי.
מצד אחד מחייבים לעבור לממיר דיגיטלי ומצד שני מניחים שהרוב עדיין עם טלויזיה SD אנלוגית...חלם.
בקשר לערוץ דיסני. הערוץ קיים כמובן באירופה ב-HD. ישנם מספר ערוצי דיסני, לדוגמה בצרפת:
DISNEY HD
DISNEY XD HD
DISNEY MAGIC HD
DISNEY JUNIOR HD
אך מכייון שיש להצמיד דיבוב לתוכניות זה כנראה לוקח זמן. עשו זאת רק לתוכניות ששודרו ב-SD אז יותר קל לבצע להן UPSCALE מאשר להצמיד את הפסקול של ה-SD ל-HD.
אם הערוץ משדר רק באנגלית אז אני חוזר בי...אז ניתן להם זמן...כנראה רוצים לראות האם יש ביקוש.
מצד אחד מחייבים לעבור לממיר דיגיטלי ומצד שני מניחים שהרוב עדיין עם טלויזיה SD אנלוגית...חלם.
בקשר לערוץ דיסני. הערוץ קיים כמובן באירופה ב-HD. ישנם מספר ערוצי דיסני, לדוגמה בצרפת:
DISNEY HD
DISNEY XD HD
DISNEY MAGIC HD
DISNEY JUNIOR HD
אך מכייון שיש להצמיד דיבוב לתוכניות זה כנראה לוקח זמן. עשו זאת רק לתוכניות ששודרו ב-SD אז יותר קל לבצע להן UPSCALE מאשר להצמיד את הפסקול של ה-SD ל-HD.
אם הערוץ משדר רק באנגלית אז אני חוזר בי...אז ניתן להם זמן...כנראה רוצים לראות האם יש ביקוש.