בעיה בחיבור HDMI של מחשב Mac Mini למגבר Pioneer vsx-520 - אין תמונה
שלום לכולם
אולי פה אצליח לקבל פתרון לבעיה די מעצבנת שאני לא מצליח לפתור.
יש לי מגבר pioneer vsx-520 , אשר דרכו אני מעביר את כלל האינפוטים לטלוויזה כלומר , המגבר מחובר לטלוויזית LG בכבל HDMI ולמגבר נכנס ממיר Yes Max ומכשיר Apple Tv דור 3.
לאחרונה מאסתי במכשיר הApple TV ורציתי לחבר את מחשב הMac Mini שלי למגבר באותה הכניסה במגבר (נקראת כניסת BD- לא ברור מה זה אומר).
מכיוון שמחשב המק שלי נמצא במרחק של כ5 מטרים מהסלון העברתי כבל HDMI ארוך ואיכותי שיש ברשותי.
תחילה חיברתי אותו ישירות לטלוויזיה על מנת לוודא שיש תמונה ברורה ורואים טוב לפני שאני מתחיל להזיז ולסדר את כל הכבלים בשידת הטלוויזיה שלי ואכן היתה תמונה מצוינת ללא כל קנפוג מסוים במחשב הMAc Mini אשר מריץ דרך אגב את גרסה 10.9.3 האחרונה ביותר.
כאשר חיברתי את מחשב הMac Mini למגבר לכניסת הBD משום מה לא קיבלתי תמונה ואף קיבלתי את הודעה המקפצת על המסך שאין סורס מחובר. לא משנה ששיניתי כל רזוליציה מחשב כי חשבתי ששם טמונה הבעיה - לא עזר כלום
אני יודע בוודאות שהמגבר מסוגל להעביר 1080P כפי שרשום עליו.
מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם אולי המרחק ועוצמת האות לא עוברת טוב דרך המגבר למרות שחיבור ישיר לטלויזיה עובד מצוין?
אשמח לכל עזרה או כיוון אפשרי
אולי פה אצליח לקבל פתרון לבעיה די מעצבנת שאני לא מצליח לפתור.
יש לי מגבר pioneer vsx-520 , אשר דרכו אני מעביר את כלל האינפוטים לטלוויזה כלומר , המגבר מחובר לטלוויזית LG בכבל HDMI ולמגבר נכנס ממיר Yes Max ומכשיר Apple Tv דור 3.
לאחרונה מאסתי במכשיר הApple TV ורציתי לחבר את מחשב הMac Mini שלי למגבר באותה הכניסה במגבר (נקראת כניסת BD- לא ברור מה זה אומר).
מכיוון שמחשב המק שלי נמצא במרחק של כ5 מטרים מהסלון העברתי כבל HDMI ארוך ואיכותי שיש ברשותי.
תחילה חיברתי אותו ישירות לטלוויזיה על מנת לוודא שיש תמונה ברורה ורואים טוב לפני שאני מתחיל להזיז ולסדר את כל הכבלים בשידת הטלוויזיה שלי ואכן היתה תמונה מצוינת ללא כל קנפוג מסוים במחשב הMAc Mini אשר מריץ דרך אגב את גרסה 10.9.3 האחרונה ביותר.
כאשר חיברתי את מחשב הMac Mini למגבר לכניסת הBD משום מה לא קיבלתי תמונה ואף קיבלתי את הודעה המקפצת על המסך שאין סורס מחובר. לא משנה ששיניתי כל רזוליציה מחשב כי חשבתי ששם טמונה הבעיה - לא עזר כלום
אני יודע בוודאות שהמגבר מסוגל להעביר 1080P כפי שרשום עליו.
מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם אולי המרחק ועוצמת האות לא עוברת טוב דרך המגבר למרות שחיבור ישיר לטלויזיה עובד מצוין?
אשמח לכל עזרה או כיוון אפשרי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
רק בשביל הבדיקה, תנסה עם כבל קצר ותראה אם יש עדיין בעייה.
כמו כן, האם הגדרת רזולוצייה סטנדרטית, למשל 1920 על 1080?
כמו כן, האם הגדרת רזולוצייה סטנדרטית, למשל 1920 על 1080?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני אנסה באמת לנתק את המק ולהעביר אותו לסלון עם כבל קצר לבדוק אם המרחק זאת הבעיה
וכן לשאלתך , שיניתי וניסיתי את כלל הרזולוציות במחשב
בתכלס אני מקווה שזה לא יעבוד גם עם הכבל הקצר כי אז זה אומר שהבעיה היא במגבר - מה שאומר שהפתרון לחיבור של המחשב לסלון לא יהיה אפשרי
וכן לשאלתך , שיניתי וניסיתי את כלל הרזולוציות במחשב
בתכלס אני מקווה שזה לא יעבוד גם עם הכבל הקצר כי אז זה אומר שהבעיה היא במגבר - מה שאומר שהפתרון לחיבור של המחשב לסלון לא יהיה אפשרי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נסה גם כניסה אחרת מ-BD במגבר (BD זה נגן בלוריי, אגב).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
על פניו זה שכבל עוד ישירות, לא אומר שהוא יעבוד גם דרך הרסיבר (לעתים).
האם ברסיבר יש חיווי כאשר הוא מקבל אות/מתחבר למסך?
ברסיבר אין הגדרות שונות?
האם ברסיבר יש חיווי כאשר הוא מקבל אות/מתחבר למסך?
ברסיבר אין הגדרות שונות?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תחבר את האפל TV לכבל 5 מטר (כשהוא פרוס למיקום שתכננת בשבשיל המק מיני)
- ohadmitrani
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
הייתה לי בעיה בסגנון עם רסיבר של פיוניר ומק מיני.
תנסה בתור שלב ראשון לעדכן את הגרסא של הרסיבר. לי זה פתר את הבעיה. דרך אגב - ב os x גרסא אחת מלפני המבריקס דווחו על לא מעט תקלות בשימוש בחיבור הhdmi.
הייתי מעדכן את הרסיבר וגם את המק בתור שלב ראשון.
תנסה בתור שלב ראשון לעדכן את הגרסא של הרסיבר. לי זה פתר את הבעיה. דרך אגב - ב os x גרסא אחת מלפני המבריקס דווחו על לא מעט תקלות בשימוש בחיבור הhdmi.
הייתי מעדכן את הרסיבר וגם את המק בתור שלב ראשון.