התייעצות לגבי סטרימר שתומך במכשירי אנדרואיד/ אפל
אהלן,
הסבר: יש לי היום גלקסי S2 ואייפד 4. בשניהם התקנתי את האפליקציה YES GO ואני רוצה לחבר אותם לטלוויזיה ולצפות בתכנים בחיבור אלחוטי.
אני מדגיש שמדובר שמדובר בתכני וידאו של אפליקציה. ולא וידאו מדפדפן כזה או אחר.
האם יש סטרימר שתומך בזרמת וידאו בתכני אפליקציות של מכשירים מבוססי אנדראויד ו- IOS?
הסבר: יש לי היום גלקסי S2 ואייפד 4. בשניהם התקנתי את האפליקציה YES GO ואני רוצה לחבר אותם לטלוויזיה ולצפות בתכנים בחיבור אלחוטי.
אני מדגיש שמדובר שמדובר בתכני וידאו של אפליקציה. ולא וידאו מדפדפן כזה או אחר.
האם יש סטרימר שתומך בזרמת וידאו בתכני אפליקציות של מכשירים מבוססי אנדראויד ו- IOS?
לא מבין למה לא לרכוש ב-200-500 שקלים למכשיר Android Box באותו מחיר כמו מזרים מדיה אלחוטי..
(Chromecast לדוגמא עולה כ-250 שקלים.. שנותן לך רק הזרמת מדיה)
אתה פשוט מחבר אותו למסך, וזהו.
יש לך מכשיר אנדרואיד - שהוא גם סטרימר.
הבונוס במכשיר כזה:
XBMC - פשוט תריץ חיפוש על התוכנה הזו עם שלל תוספיה.
פשוט חלום לכל חובב טלויזיה.
יש גם את Popcorn-Timer שזה גם סרטים\סדרות בהזרמה.
במידה ואין בעיית תקציב:
Minix Neo X7 (זה הדגם ה"ישן" יותר.. יש את X8-H שהוכרז לא מזמן.. ועולה יותר..)
מידע על MINIX NEO X8-H:
http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NE ... 28163.html
(Chromecast לדוגמא עולה כ-250 שקלים.. שנותן לך רק הזרמת מדיה)
אתה פשוט מחבר אותו למסך, וזהו.
יש לך מכשיר אנדרואיד - שהוא גם סטרימר.
הבונוס במכשיר כזה:
XBMC - פשוט תריץ חיפוש על התוכנה הזו עם שלל תוספיה.
פשוט חלום לכל חובב טלויזיה.
יש גם את Popcorn-Timer שזה גם סרטים\סדרות בהזרמה.
במידה ואין בעיית תקציב:
Minix Neo X7 (זה הדגם ה"ישן" יותר.. יש את X8-H שהוכרז לא מזמן.. ועולה יותר..)
מידע על MINIX NEO X8-H:
http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NE ... 28163.html
קודם כל תודה רבה.
ה- Chromecast לא עוזר כי הוא יודע לנגן רק יישמים מבוססי chrome.
אני מכיר את ה- minix השאלה איפה לרכוש אותו ממקור אמין? אי ביי? אייבורי? אשמח להמלצות
דבר נוסף חשבתי שאולי יש סטרימר שיודע גם להזרים מדיה גם לנגן מדיה וומכל מכשיר/ מערכת הפעלה.
ה- Chromecast לא עוזר כי הוא יודע לנגן רק יישמים מבוססי chrome.
אני מכיר את ה- minix השאלה איפה לרכוש אותו ממקור אמין? אי ביי? אייבורי? אשמח להמלצות
דבר נוסף חשבתי שאולי יש סטרימר שיודע גם להזרים מדיה גם לנגן מדיה וומכל מכשיר/ מערכת הפעלה.
הזרמה אלחוטית זה פשוט לא כדאי.
חוטי תמיד עדיף.
את המכשיר (שהוא בגודל של ספר) אתה פשוט שם ליד הטלויזיה - וזהו מחובר עם כבל HDMI.
לרשת אתה יכול גם קווי וגם אלחוטי.
ויש לו מערכת הפעלה של אנדרואיד כפי שראית בסרטונים.
אז קודם כל,
מה התקציב שלך? קח בחשבון שמעל 75$ יש חישוב של 18% מהמחיר המתווסף למיסים + דמי שחרור וטיפול מהמכס..
אם תרצה לרכוש מהארץ, יש את Ivory שמוכרים ב-650 שקלים את הNEO X7.
בלינק שפרסמתי המחיר של ה-NEO X8-H הוא 150$, להוסיף לו 18% (150*1.18) נותן 177$ שהם 615 שקלים. תוסיף דמי שחרור מכס - ותגיע לאותו התקציב פחות או יותר --- עם מכשיר הרבה יותר מתקדם.
לדעתי השווה ביותר היום (לא מבחינת מחיר..)
לדעתי ככה הייתי מדרג אותם מבחינת "עוצמה ומפרט"
MINIX NEO X8-H
Tronsmart Vega S89-H
MINIX NEO X7
CS918
(כמובן שזו דעתי בלבד.. אישית רכשתי את ה-CS918 והוא נותן לי יופי לתמורה למחיר (62$)..)
חוטי תמיד עדיף.
את המכשיר (שהוא בגודל של ספר) אתה פשוט שם ליד הטלויזיה - וזהו מחובר עם כבל HDMI.
לרשת אתה יכול גם קווי וגם אלחוטי.
ויש לו מערכת הפעלה של אנדרואיד כפי שראית בסרטונים.
אז קודם כל,
מה התקציב שלך? קח בחשבון שמעל 75$ יש חישוב של 18% מהמחיר המתווסף למיסים + דמי שחרור וטיפול מהמכס..
אם תרצה לרכוש מהארץ, יש את Ivory שמוכרים ב-650 שקלים את הNEO X7.
בלינק שפרסמתי המחיר של ה-NEO X8-H הוא 150$, להוסיף לו 18% (150*1.18) נותן 177$ שהם 615 שקלים. תוסיף דמי שחרור מכס - ותגיע לאותו התקציב פחות או יותר --- עם מכשיר הרבה יותר מתקדם.
לדעתי השווה ביותר היום (לא מבחינת מחיר..)
לדעתי ככה הייתי מדרג אותם מבחינת "עוצמה ומפרט"
MINIX NEO X8-H
Tronsmart Vega S89-H
MINIX NEO X7
CS918
(כמובן שזו דעתי בלבד.. אישית רכשתי את ה-CS918 והוא נותן לי יופי לתמורה למחיר (62$)..)
תגובה:mp3lll כתב:כל הדיון הזה מיותר אם מישהו היה טורח לקרוא מה אתה מבקש,
לא ניתן לעשות סטרימינג לYesgo!
רק אולי Miror עם אפל טיבי....
התגובה הזו הייתה מיותרת אם היית קורא את כל ההודעות שלו:
חיפשתי ונראה לי שהפתרון הכי טוב הוא אנדרואיד TV רק שיש כ"כ הרבה אפשרויות בשוק. אשמח להמלצות (דונגלים/ קופסאות). אני מצאתי את זה Minix Neo...
תגובה:
וכן זה אפשרי עם תוכנות צד 3 - וממש לא מומלץ
אבל היי, לפחות אני נותן לו פתרון אפשרי..
mp3ll, אתה מוכר לי מהפורום הזה מאז ומתמיד ונמצא בכל מקום אפשרי..
אפשרי גם Mirror לאנדרואיד, כפי שתראה כאן:
ואם הוא כבר משתמש באפליקציות ומנסה להעביר בשיטת הSTREAMING (שהוא בכלל לא יהנה ממנה..) - למה לא לרכוש מכשיר ANDROID וזהו?
את השיקולים שלו הוא יעשה..
את תגובות ה"סרק" שלי אני אנסה ואשתדל להמשיך.. ולנסות לעזור עם פתרונות יותר יצירתיים מ"לא ניתן לעשות סטרימינג.."
אז בבקשה, חדל.
אפשרי גם Mirror לאנדרואיד, כפי שתראה כאן:
ואם הוא כבר משתמש באפליקציות ומנסה להעביר בשיטת הSTREAMING (שהוא בכלל לא יהנה ממנה..) - למה לא לרכוש מכשיר ANDROID וזהו?
את השיקולים שלו הוא יעשה..
את תגובות ה"סרק" שלי אני אנסה ואשתדל להמשיך.. ולנסות לעזור עם פתרונות יותר יצירתיים מ"לא ניתן לעשות סטרימינג.."
אז בבקשה, חדל.
חברים,
תודה לשניכם.
אני אעשה סדר.
אכן השרשור התחיל מחיפוש פתרון סטרימינג לאםליקציה YESGO. האפליקציה מוגבלת לשני מכשירים, סמארטפון וטאבלט. אני התקנתי אותה על גלקסי S2 ואייפד 4.
פתרון של אנדרואיד TV הוא אכן מתאים ואז אני פשוט אסיר את האפליקציה מאחד המכשירים ואתקין אותה על קופסת האנדרואיד, לדעתי זה אמור לעבוד ולפי מה שנאמר פה גם באיכות הרבה יותר טובה. אפל TV אני שולל מאחר ואני לא אוהב לעבוד עם איי טיונס.
הפתרון השני הוא להשאיר את האפליקציה על שני המכשירים ופשוט לחפש סטרימר שיודע לעשות Mirror ולהבנתי את זה גם ה- אנדרואיד TV יודע לעשות.
אני צודק?
דבר אחרון, אם כבר אני שואל אם יש סטרימר שיודע לעשות Mirror לכל מכשיר או אפליקציה ללא תלות בדפדפן או מערכת הםעלה.
תודה לשניכם.
אני אעשה סדר.
אכן השרשור התחיל מחיפוש פתרון סטרימינג לאםליקציה YESGO. האפליקציה מוגבלת לשני מכשירים, סמארטפון וטאבלט. אני התקנתי אותה על גלקסי S2 ואייפד 4.
פתרון של אנדרואיד TV הוא אכן מתאים ואז אני פשוט אסיר את האפליקציה מאחד המכשירים ואתקין אותה על קופסת האנדרואיד, לדעתי זה אמור לעבוד ולפי מה שנאמר פה גם באיכות הרבה יותר טובה. אפל TV אני שולל מאחר ואני לא אוהב לעבוד עם איי טיונס.
הפתרון השני הוא להשאיר את האפליקציה על שני המכשירים ופשוט לחפש סטרימר שיודע לעשות Mirror ולהבנתי את זה גם ה- אנדרואיד TV יודע לעשות.
אני צודק?
דבר אחרון, אם כבר אני שואל אם יש סטרימר שיודע לעשות Mirror לכל מכשיר או אפליקציה ללא תלות בדפדפן או מערכת הםעלה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
Joha132
שתהיה בריא, להביא סרטונים ללא שום בסיס ( אפילו אם תגש לעמוד של הסרטון תראה שאם שום קישור למה מדובר וזו רק הדמיה כרגע של koushikdutta.mirror )
גירסת Bata שעובדת רק על נקסוס 5, לפחות תביא בסיס לטענות שלך.
Koushik Dutta originally shared to ClockworkMod (Discussion):
Mirror for Android (beta)
Screencast your Android!
Mirror lets you:
* Create a video recording of your Android
* Mirror your Android screen to Chromecast (Nexus 5 only)
* Mirror your Android Screen to Chrome (Nexus 5 only)
* Mirror your Android screen to an Apple TV
To try Mirror beta, you need to do the following:
Root your Android 4.4.2 phone (not necessary in the future).
liorh11
האחוז האפלקציה תעבוד על מכשיר אנדרויד TV נמוכה.
אתה צריך קופסה שמראש יודעת לעשות MIROR וגם סביר להניח שהשידור יהיה הבתאם עם דילהי של סאונד.
שתהיה בריא, להביא סרטונים ללא שום בסיס ( אפילו אם תגש לעמוד של הסרטון תראה שאם שום קישור למה מדובר וזו רק הדמיה כרגע של koushikdutta.mirror )
גירסת Bata שעובדת רק על נקסוס 5, לפחות תביא בסיס לטענות שלך.
Koushik Dutta originally shared to ClockworkMod (Discussion):
Mirror for Android (beta)
Screencast your Android!
Mirror lets you:
* Create a video recording of your Android
* Mirror your Android screen to Chromecast (Nexus 5 only)
* Mirror your Android Screen to Chrome (Nexus 5 only)
* Mirror your Android screen to an Apple TV
To try Mirror beta, you need to do the following:
Root your Android 4.4.2 phone (not necessary in the future).
liorh11
האחוז האפלקציה תעבוד על מכשיר אנדרויד TV נמוכה.
אתה צריך קופסה שמראש יודעת לעשות MIROR וגם סביר להניח שהשידור יהיה הבתאם עם דילהי של סאונד.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
mp3lll
עכשיו ערערת לי את הביטחון ובלבלת אותי.
אמרת שמכשיר אנדרואיד MINIX NEO הוא פתרון הכי טוב אז איך עכשיו אתה אומר שהאפליקציה לא תעבוד או שיהיה delay של סאונד. לא ברור לי. הרי אני מתקין את האפליקציה ישירות על המכשיר ומחבר אותו ב HDMI לטלוויזיה.
עכשיו ערערת לי את הביטחון ובלבלת אותי.
אמרת שמכשיר אנדרואיד MINIX NEO הוא פתרון הכי טוב אז איך עכשיו אתה אומר שהאפליקציה לא תעבוד או שיהיה delay של סאונד. לא ברור לי. הרי אני מתקין את האפליקציה ישירות על המכשיר ומחבר אותו ב HDMI לטלוויזיה.
mp3ll,
צד 3.. פה זה נסגר.
(צד 3 = ידע פשוט מאוד בתכנות = יכולת הזרמה עצמית ללא בעיות תחת קוד ומשחק עם מכשיר האנדרואיד..)
אם אתה לא יודע, אז חבל..
הפתרון שלי כן עונה על הדרישות? לא מעניין אותי על איזה מכשיר פועל כן או לא.. עובדתית..
פשוט בדיחה נהייתה פה..
ואני שמח מאוד שראית שכן ישנה אפשרות שכזו..
(הגזמת קצת עם התגובות - תגובותיי בהתאם..)
יום טוב
צד 3.. פה זה נסגר.
(צד 3 = ידע פשוט מאוד בתכנות = יכולת הזרמה עצמית ללא בעיות תחת קוד ומשחק עם מכשיר האנדרואיד..)
אם אתה לא יודע, אז חבל..
הפתרון שלי כן עונה על הדרישות? לא מעניין אותי על איזה מכשיר פועל כן או לא.. עובדתית..
פשוט בדיחה נהייתה פה..
ואני שמח מאוד שראית שכן ישנה אפשרות שכזו..
(הגזמת קצת עם התגובות - תגובותיי בהתאם..)
יום טוב
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
Joha132
זו? חולקים עליך אתה נשבר?
אתה שוכח שהנושא הוא לא אתה, המטרה לתת תשובה להבחור על גלקסי S2 ולא מה אתה יודע לעשות או מה אני יודע לעשות היא לא רלוונטית כלל.
המטרה הסופית שלו זה לעשות סטרימינג ל YEAGO
והפיתרון שלך לא נכון, שיחקת בכלל עם YESGO?
זו? חולקים עליך אתה נשבר?
אתה שוכח שהנושא הוא לא אתה, המטרה לתת תשובה להבחור על גלקסי S2 ולא מה אתה יודע לעשות או מה אני יודע לעשות היא לא רלוונטית כלל.
המטרה הסופית שלו זה לעשות סטרימינג ל YEAGO
והפיתרון שלך לא נכון, שיחקת בכלל עם YESGO?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
liorh11, אתה מניח כל מני הנחות לא נכונות.
mp3lll צודק...הפתרון היחיד שיש לך לקנות APPLETV ובעזרתו לבצע MIRRORING של המכשירים שלך.
AIRPLAY MIRRORING יעבוד בטוח מהאייפד שלך כולל סאונד, יש גם תוכנות לאנדרוייד שתומכות ב AIRPLAY אבל קשה לי להאמין שהגלקסי יעביר תמונה.
אם היה לך S4 היה אפשר לדבר על MIRRORING ב miracast עם איזה מכשיר שתומך לדוגמה Push2TV PTV3000
אין מצב שתצליח להתקין את YES GO על מכשיר אנדואיד שהוא לא סמראפון .
mp3lll צודק...הפתרון היחיד שיש לך לקנות APPLETV ובעזרתו לבצע MIRRORING של המכשירים שלך.
AIRPLAY MIRRORING יעבוד בטוח מהאייפד שלך כולל סאונד, יש גם תוכנות לאנדרוייד שתומכות ב AIRPLAY אבל קשה לי להאמין שהגלקסי יעביר תמונה.
אם היה לך S4 היה אפשר לדבר על MIRRORING ב miracast עם איזה מכשיר שתומך לדוגמה Push2TV PTV3000
אין מצב שתצליח להתקין את YES GO על מכשיר אנדואיד שהוא לא סמראפון .
mp3ll צודק, הכל בסדר..
הנושא יצא מפרופורציה - ונחתנו חזרה.
עכשיו לעניין:
liorh11 - הפתרון (לדעתי..) שעדיף לך מכל הבחינות - Android Box.
פשוט לחבר אותו לטלויזיה (קווי) - והוא כמו כל מכשיר אנדאוריד בעל יכולות של סטרימר.
אתה יכול לחבר אליו מקלדת מולטימדיה \ שלט ייעודי ו"להשתלט" עליו מרחוק.. כמובן לא שליטה מרחוק כמו של Teamviewer אם זאת הכוונה. (תכונת Mirror).
במידה ועדיין אתה תקוע על סטרימינג אלחוטי (שאתה תיווכח לראות כי הוא ממש ממש זוועתי עם התשתית בארץ, ואני ממש לא מבין למה אתה תקוע על זה):
תוכנת Mirror ייעודית לChromecast - או אפילו AppleTV - אבל שתדע שאין דרישה רבה לנושא הזה.
בכל מקרה,
אשמח לדעת למה אתה תקוע על אלחוטי - אם אדע מה צורת החשיבה שלך, אדע איך לתקוף את הנושא ולנסות ולהבין למה דווקא ככה אתה מעדיף את הסטרימינג שלך.
הנושא יצא מפרופורציה - ונחתנו חזרה.
עכשיו לעניין:
liorh11 - הפתרון (לדעתי..) שעדיף לך מכל הבחינות - Android Box.
פשוט לחבר אותו לטלויזיה (קווי) - והוא כמו כל מכשיר אנדאוריד בעל יכולות של סטרימר.
אתה יכול לחבר אליו מקלדת מולטימדיה \ שלט ייעודי ו"להשתלט" עליו מרחוק.. כמובן לא שליטה מרחוק כמו של Teamviewer אם זאת הכוונה. (תכונת Mirror).
במידה ועדיין אתה תקוע על סטרימינג אלחוטי (שאתה תיווכח לראות כי הוא ממש ממש זוועתי עם התשתית בארץ, ואני ממש לא מבין למה אתה תקוע על זה):
תוכנת Mirror ייעודית לChromecast - או אפילו AppleTV - אבל שתדע שאין דרישה רבה לנושא הזה.
בכל מקרה,
אשמח לדעת למה אתה תקוע על אלחוטי - אם אדע מה צורת החשיבה שלך, אדע איך לתקוף את הנושא ולנסות ולהבין למה דווקא ככה אתה מעדיף את הסטרימינג שלך.