איך לייצר לבד דיבוב עברי לסרטי בלו ריי תלת מימד מלאים?
אני רוצה לעשות פרוייקט של סרטי בלו ריי תלת מימד מדובבים לעברית שאין כמעט בנמצא.
לפני 14 שנים היה מצב דומה כשלא היו DVD בדיבוב עברי ואז הייתי דוגם פסקול מדובב לעברית מ-VHS
ומלביש אותו על ה-DVD כשפה שניה.
סביר להניח שניתן לעשות זאת גם בבלו ריי,
אם תוכל לתת לי כיוון ראשוני, מאוד אודה לך או שמישהו כבר הרים את הפרוייקט.
אציין רק שיש לי המון סרטי DVD מלאים בדיבוב עברי (לא מכווצים) שניתן להשאיל מהם פסקול יחסית איכותי.
לפני 14 שנים היה מצב דומה כשלא היו DVD בדיבוב עברי ואז הייתי דוגם פסקול מדובב לעברית מ-VHS
ומלביש אותו על ה-DVD כשפה שניה.
סביר להניח שניתן לעשות זאת גם בבלו ריי,
אם תוכל לתת לי כיוון ראשוני, מאוד אודה לך או שמישהו כבר הרים את הפרוייקט.
אציין רק שיש לי המון סרטי DVD מלאים בדיבוב עברי (לא מכווצים) שניתן להשאיל מהם פסקול יחסית איכותי.
יש מבחר גדול ב- TRACKERS ישראליים פרטיים (דרושים הרשמה).
גם אם חלקם באיכות יותר נמוכה כבר לא פעם הורדתי את הפסקול והעברתי את הפסקול לשחרור עם האנגלית.
אם שניהם אם קצב פריימים זהה (23.976) אז זה יחסית מאד פשוט. אם העברית היא במקור עם קצב פריימים של 25 אז זה קצת יותר מסובך אך בדרך כלל אפשרי (כבר עשיתי כמה - אולי אפילו יותר מ- 10).
גם אם חלקם באיכות יותר נמוכה כבר לא פעם הורדתי את הפסקול והעברתי את הפסקול לשחרור עם האנגלית.
אם שניהם אם קצב פריימים זהה (23.976) אז זה יחסית מאד פשוט. אם העברית היא במקור עם קצב פריימים של 25 אז זה קצת יותר מסובך אך בדרך כלל אפשרי (כבר עשיתי כמה - אולי אפילו יותר מ- 10).
תגובה:mp3lll כתב:מי אמר לך שאין? הרשת מלאה.
סתם חיפוש בגוגל...
1] אתר הורדות שמאוחסן בבלוגר ..הם מוחקים בדרך כלל אתרים כאלה
2]כשלוחצים בכפתור לתרום לאתר מופיע אימייל וכשרושמים אותו בשורת חיפוש בפיסבוק זה משיב Aviran Sapir
אדון אבירן לא מפחד לחטוף תביעה ??