עזרתכם בבניית נייח חדש
-
vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אהלן אנשים,
לאחר 5 שנים עם הנייח הקיים הגיע הזמן לבנות מחשב חדש.
את המחשב אני רוצה לבנות באתר KSP.
מחשב AMD [הנוכחי הוא AMD ואני מאוד מרוצה]
השימושים:
אינטרנט. סרטים וסדרות בעדיפות ראשונה.
משחקים - מחשב שיהיה מספיק חזק להריץ את WATCH DOGS ומשחקים דומים.
בגדול יש גם PS4 אבל אשמח למחשב עם כרטיס מסך איכותי [עד] באזור ה-500-600 ש"ח שיריץ משחקים מהחדישים ביותר.
המחשב מחובר למסך LED 55 של סמסונג, וישמש כמערכת מולטימדיה של הסלון.
הארדיסק 2TB.
במידה ויש לוח אם שכולל כ.מסך מובנה שיודע להריץ משחקים אני אשמח.
צריכת חשמל חסכונית.
כל הציוד ההיקפי קיים.
חשוב לי שיהיה SSD שיריץ את מערכת ההפעלה, הנפח שלו לא קריטי.
מי יכול לעזור לי בשילוב הטוב ביותר שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף?
תודה ענקית על זמנכם.
לאחר 5 שנים עם הנייח הקיים הגיע הזמן לבנות מחשב חדש.
את המחשב אני רוצה לבנות באתר KSP.
מחשב AMD [הנוכחי הוא AMD ואני מאוד מרוצה]
השימושים:
אינטרנט. סרטים וסדרות בעדיפות ראשונה.
משחקים - מחשב שיהיה מספיק חזק להריץ את WATCH DOGS ומשחקים דומים.
בגדול יש גם PS4 אבל אשמח למחשב עם כרטיס מסך איכותי [עד] באזור ה-500-600 ש"ח שיריץ משחקים מהחדישים ביותר.
המחשב מחובר למסך LED 55 של סמסונג, וישמש כמערכת מולטימדיה של הסלון.
הארדיסק 2TB.
במידה ויש לוח אם שכולל כ.מסך מובנה שיודע להריץ משחקים אני אשמח.
צריכת חשמל חסכונית.
כל הציוד ההיקפי קיים.
חשוב לי שיהיה SSD שיריץ את מערכת ההפעלה, הנפח שלו לא קריטי.
מי יכול לעזור לי בשילוב הטוב ביותר שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף?
תודה ענקית על זמנכם.
-
vivi
- חבר מביא חבר

מבחינת תקציב זה די פתוח. מעדיף לא לעבור את ה 4.
החלק של המשחקים הכי פחות חשוב.
אם זה משמעותי בהוצאות אני יכול לוותר. אם זה עניין של עד 600 תוספת שיאפשרו לי להריץ משחקים אני זורם.
תודה רבה
החלק של המשחקים הכי פחות חשוב.
אם זה משמעותי בהוצאות אני יכול לוותר. אם זה עניין של עד 600 תוספת שיאפשרו לי להריץ משחקים אני זורם.
תודה רבה
אני בעל מעבד I7 4770K עם 16GB זכרון RAM ועם כרטיס מסך בשווי 3,500 שקל כמעט, של 780TI גרסא מיוחדת ואני מריץ את המשחק על אולטרה אבל עם FPS של בין 70-75 בממוצע, שזה... לא הרבה. למשחק כרגע ישנן בעיות פה ושם, ייקח זמן עד שיצאו עדכונים למשחק וכמובן מבחינת יצרניות כרטיסי המסך.
יש לך מספיק ביקורות ברשת, עם כרטיס מסך של 600 שקלים אתה תוכל לשחק במשחק בהגדרות הנמוכות ביותר, אולי בינוני.
אז ככה:
1. אם אתה רוצה ביצועים, עדיף לך ללכת עם שבב של INTEL שכאן אין ספק, כרגע השבבים נותנים את הביצועים הטובים ביותר עם מעטפת תרמית והספק מהנמוכים ביותר.
2. ערכת השבבים למעבדי INTEL מהדור החדש, 87 או אפילו 97 מעניקים לך נכון לעכשיו הרבה יותר אפשרויות ואיכויות של לוחות אם מאשר AMD ( ואני אומר את זה תבור אחד שהיו לו רק מחשבי AMD לאורך השנים במשפחה )
3. SSD? יש השפעה לנפח, מכיוון ש SSD של 120GB בכל סדרה בכל חברה לרוב מקוצצים במהירויות שהם מציעים בכדי לבדל אותם מהאחים הגדולים יותר, לכן בכל אופן, כדאי לקחת כיום כ 250GB של SSD. הנפחים הולכים וגדלים ובהתאם לכך, גם המערכות עצמן והתכונות וכל מה שמסביב.
4. גודל המסך שאליו המחשב יחובר זה לא קריטי, הרזולוציה קובעת.
5. כיום השבבים הגרפיים של מעבדי INTEL יושבים בתוך המעבד, לא בלוחות אם, כמו כן, המעבדים הגרפיים שלהם מעולים, חזקים מאוד ועבור סרטים וסדרות אין כאן וויכוח, אלו שבבים שמריצים גם 4K ( לא משחקים כמובן ) , במעטפת תרמית והספק וחום מהנמוכים שיש, אין כרגע ל AMD מה להציע שבב מול שבב אלה רק מבחינת מחיר אבל עם פגיעה בביצועים.
הינה מפרט מצד INTEL ומצד AMD הכוללים כרטיס מסך סביר שכן יריץ לך את המשחק בהגדרות בינוניות בצורה טובה.
מק"ט מוצר מחיר יח' כמות סה"כ מחיר
B001 הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel 3695 1 3695
30877 מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box 1
30893 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1
30657 זכרונות Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz PC3-12800 1
30011 כרטיסי מסך Gigabyte GTX750Ti OC 2GB GDDR5 2xDVI 2xHDMI PCI-E 1
28169 כונני SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1
מחיר
3695 ₪
*** על המפרט ***
1. המפרט הזה עם מעבד I7 החדש ביותר והמהיר ביותר שיש בשוק, באמת שאין שום דבר מבית AMD בכל דרך שתרצה, שמתשווה אליו.
ניתן כמובן לחסוך כ 400-500 שקל ולקחת מעבד I5 מן הסתם, מבחינת משחקים, אין שום הבדל ! כך שכאן אתה יכול לחסוך באמת ולקחת אפילו I5
2. לוח אם מהסדרה החדשה ביותר, עם יציאות מובנות של HDMI,VGA,DVI דרך השבב של המעבד, כך שתמיד יש לך גיבוי מהמעבד ויציאות עדכניות וה HDMI תומך עד 4K.
3. סטיק בודד של 8GB, תוכל להוסיף לו עוד סטיק לאחר מכן בעתיד במידה ותצתרך את זה. נכון לעכשיו למשחקים אין צורך ביותר מ 8GB אלה אם כן אתה מריץ המון דברים במקביל ברגע בזמן שאתה משחק, זה משהו אחר.
לגבי DUAL CHANNEL , אין שום יתרון וטעם כיום, הבקר זכרון יושב במעבד, ניגש ישירות לזכרונות... ישנו יתרון של אחוזים בודדים בשרתים ותכנות עבודה ועריכה של מקצוענים.
4. כרטיס מסך חדיש ביותר מבית NVIDIA של 750TI שזה אומר, גם שבב חסכוני מאוד, חדש ביותר , עוצמתי למחירו וכמו כן, דורש חיבור בודד של חשמל, כאשר הכרטיס מסך כמו כל הסדרה ה 7 של NVIDIA, אינו בשימוש הוא מוריד את התדר וצורך כמות מינימלית של חשמל, שזה טוב.
5. לא הכנסתי ספק כוח, מכיוון שכל ספק כוח איכותי, בדגש על איכותי של 350-450 וואט שתרכוש, יספיק לך מעל ומעבר למערכת הזאת. בדגש שוב פעם, על איכותי מחברה מוכרת ואיכותית. ( הכרטיס מסך שלך + המעבד וכל המערכת לא תגיע ל 150-170 וואט במאמץ מלא אז זה בסדר )
5. מארז, זה כבר לפי הטעם והשיקולים שלך, כאן באמת שאין מה לחדש.
*********** מפרט AMD **************
B002 הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD 3620 1 3620
26435 מעבד AMD AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box 1
26214 לוחות אם למעבדי AMD Asus SABERTOOTH 990FX R2 AM3+, 990FX, DDR3 1866, CrossFireX, SLI, 4xPCI-E 1
30009 כרטיסי מסך Asus GTX750Ti OC 2GB GDDR5 VGA 2xDVI HDMI PCI-E 1
מחיר
3620 ₪
*** על המפרט ***
ובכן... נתחיל מהחסרונות המאוד בולטים וברורים אך יתרון לפניי כן, המעבד.
1. המעבד הזה הינו 8 ליבות, אימתני עוצמתי והכי חזק שיש להציע ל AMD כיום ( יש כמה וכמה גרסאות זה ברור ) אבל זהו מעבד מטורף בכל מובן ואפילו מתחרה עם I7 אבל מפסיד לו בהמון מבחנים לצערי.
2. לוחות האם הזמינים לך עבור המעבד הזה, עלובים ביותר ואלו הם החסרונות שלהם: אין HDMI, אין VGA, אין DVI בלוח אם, אתה צריך הלסתמך אך ורק על הכרטיס מסך, חסרון מאוד מאוד בולט לעומת הלוח אם של ערכת השבבים של INTEL שבה בכל מקרה, תסיר או לא את הכרטיס מסך תמיד המעבד שלך יהיה כרטיס מסך לכל החיים.
3. אתה יכול לרדת בסדרה, לרכוש מעבדים "נחותים" יותר ובסיסיים יותר, של 4 ליבות אבל עם כרטיסי מסך טובים יותר, סדרת המעבדים הזתא נקראת A SERIES והלוחות האם שלהם, מציעים לפחות דברים בסיסיים כמו ערכות השבבים של INTEL.
אז אתה צריך להחליט, רוצה משחקים או מעבד פושר אבל עם יכולות גרפיות למחשב מולטימדיה ביתי?
4. כרטיס מסך מבית ASUS אם כבר הלכנו עם הלוח אם ( המאוד יקר מבחינת המחיר של הלוח אם, אתה יכול לקחת לוח אם של GIGABYTE בחצי מחיר לפחות, ולחסוך כ 400-500 שקלים נוספים )
זה הכל באופן כללי, הבחירות הן שלך כמובן.
יש לך מספיק ביקורות ברשת, עם כרטיס מסך של 600 שקלים אתה תוכל לשחק במשחק בהגדרות הנמוכות ביותר, אולי בינוני.
אז ככה:
1. אם אתה רוצה ביצועים, עדיף לך ללכת עם שבב של INTEL שכאן אין ספק, כרגע השבבים נותנים את הביצועים הטובים ביותר עם מעטפת תרמית והספק מהנמוכים ביותר.
2. ערכת השבבים למעבדי INTEL מהדור החדש, 87 או אפילו 97 מעניקים לך נכון לעכשיו הרבה יותר אפשרויות ואיכויות של לוחות אם מאשר AMD ( ואני אומר את זה תבור אחד שהיו לו רק מחשבי AMD לאורך השנים במשפחה )
3. SSD? יש השפעה לנפח, מכיוון ש SSD של 120GB בכל סדרה בכל חברה לרוב מקוצצים במהירויות שהם מציעים בכדי לבדל אותם מהאחים הגדולים יותר, לכן בכל אופן, כדאי לקחת כיום כ 250GB של SSD. הנפחים הולכים וגדלים ובהתאם לכך, גם המערכות עצמן והתכונות וכל מה שמסביב.
4. גודל המסך שאליו המחשב יחובר זה לא קריטי, הרזולוציה קובעת.
5. כיום השבבים הגרפיים של מעבדי INTEL יושבים בתוך המעבד, לא בלוחות אם, כמו כן, המעבדים הגרפיים שלהם מעולים, חזקים מאוד ועבור סרטים וסדרות אין כאן וויכוח, אלו שבבים שמריצים גם 4K ( לא משחקים כמובן ) , במעטפת תרמית והספק וחום מהנמוכים שיש, אין כרגע ל AMD מה להציע שבב מול שבב אלה רק מבחינת מחיר אבל עם פגיעה בביצועים.
הינה מפרט מצד INTEL ומצד AMD הכוללים כרטיס מסך סביר שכן יריץ לך את המשחק בהגדרות בינוניות בצורה טובה.
B001 הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel 3695 1 3695
30877 מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box 1
30893 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1
30011 כרטיסי מסך Gigabyte GTX750Ti OC 2GB GDDR5 2xDVI 2xHDMI PCI-E 1
מחיר
3695 ₪
*** על המפרט ***
1. המפרט הזה עם מעבד I7 החדש ביותר והמהיר ביותר שיש בשוק, באמת שאין שום דבר מבית AMD בכל דרך שתרצה, שמתשווה אליו.
ניתן כמובן לחסוך כ 400-500 שקל ולקחת מעבד I5 מן הסתם, מבחינת משחקים, אין שום הבדל ! כך שכאן אתה יכול לחסוך באמת ולקחת אפילו I5
2. לוח אם מהסדרה החדשה ביותר, עם יציאות מובנות של HDMI,VGA,DVI דרך השבב של המעבד, כך שתמיד יש לך גיבוי מהמעבד ויציאות עדכניות וה HDMI תומך עד 4K.
3. סטיק בודד של 8GB, תוכל להוסיף לו עוד סטיק לאחר מכן בעתיד במידה ותצתרך את זה. נכון לעכשיו למשחקים אין צורך ביותר מ 8GB אלה אם כן אתה מריץ המון דברים במקביל ברגע בזמן שאתה משחק, זה משהו אחר.
לגבי DUAL CHANNEL , אין שום יתרון וטעם כיום, הבקר זכרון יושב במעבד, ניגש ישירות לזכרונות... ישנו יתרון של אחוזים בודדים בשרתים ותכנות עבודה ועריכה של מקצוענים.
4. כרטיס מסך חדיש ביותר מבית NVIDIA של 750TI שזה אומר, גם שבב חסכוני מאוד, חדש ביותר , עוצמתי למחירו וכמו כן, דורש חיבור בודד של חשמל, כאשר הכרטיס מסך כמו כל הסדרה ה 7 של NVIDIA, אינו בשימוש הוא מוריד את התדר וצורך כמות מינימלית של חשמל, שזה טוב.
5. לא הכנסתי ספק כוח, מכיוון שכל ספק כוח איכותי, בדגש על איכותי של 350-450 וואט שתרכוש, יספיק לך מעל ומעבר למערכת הזאת. בדגש שוב פעם, על איכותי מחברה מוכרת ואיכותית. ( הכרטיס מסך שלך + המעבד וכל המערכת לא תגיע ל 150-170 וואט במאמץ מלא אז זה בסדר )
5. מארז, זה כבר לפי הטעם והשיקולים שלך, כאן באמת שאין מה לחדש.
*********** מפרט AMD **************
B002 הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD 3620 1 3620
26435 מעבד AMD AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box 1
26214 לוחות אם למעבדי AMD Asus SABERTOOTH 990FX R2 AM3+, 990FX, DDR3 1866, CrossFireX, SLI, 4xPCI-E 1
30009 כרטיסי מסך Asus GTX750Ti OC 2GB GDDR5 VGA 2xDVI HDMI PCI-E 1
מחיר
3620 ₪
*** על המפרט ***
ובכן... נתחיל מהחסרונות המאוד בולטים וברורים אך יתרון לפניי כן, המעבד.
1. המעבד הזה הינו 8 ליבות, אימתני עוצמתי והכי חזק שיש להציע ל AMD כיום ( יש כמה וכמה גרסאות זה ברור ) אבל זהו מעבד מטורף בכל מובן ואפילו מתחרה עם I7 אבל מפסיד לו בהמון מבחנים לצערי.
2. לוחות האם הזמינים לך עבור המעבד הזה, עלובים ביותר ואלו הם החסרונות שלהם: אין HDMI, אין VGA, אין DVI בלוח אם, אתה צריך הלסתמך אך ורק על הכרטיס מסך, חסרון מאוד מאוד בולט לעומת הלוח אם של ערכת השבבים של INTEL שבה בכל מקרה, תסיר או לא את הכרטיס מסך תמיד המעבד שלך יהיה כרטיס מסך לכל החיים.
3. אתה יכול לרדת בסדרה, לרכוש מעבדים "נחותים" יותר ובסיסיים יותר, של 4 ליבות אבל עם כרטיסי מסך טובים יותר, סדרת המעבדים הזתא נקראת A SERIES והלוחות האם שלהם, מציעים לפחות דברים בסיסיים כמו ערכות השבבים של INTEL.
אז אתה צריך להחליט, רוצה משחקים או מעבד פושר אבל עם יכולות גרפיות למחשב מולטימדיה ביתי?
4. כרטיס מסך מבית ASUS אם כבר הלכנו עם הלוח אם ( המאוד יקר מבחינת המחיר של הלוח אם, אתה יכול לקחת לוח אם של GIGABYTE בחצי מחיר לפחות, ולחסוך כ 400-500 שקלים נוספים )
זה הכל באופן כללי, הבחירות הן שלך כמובן.
-
vivi
- חבר מביא חבר

MemoreX היקר, תודה ענקית על התשובה המפורטת.
החזרת אותי לעניינים!
כמה שאלות:
מה הסיבות שלא החשבת את ספק הכוח ומאווררים נוספים? [נניח מאוור למעבד] כי לא צריך או כי זה לא משנה מה אבחר?
הבנתי את ההבדל בין AMD לאינטל ואני נוטה להסכים ולזרום על כיוון האינטל, אם מוסיפים למחשב שהרכבת הארדיסק 2TB + ספקי כוח + מארז אני ממש חורג מהתקציב כך שאני מנסה להבין האם עניין המשחקים יחסוך לי 2000 ש"ח. במידה וכן אני אשאר עם הסוני4 בלבד.
האם כרטיס המסך הוא נטו למשחקים או שיש לו השפעה על תמיכה בוידאו 4K ואיכות הסרטים והסדרות?
תודה רבה!
החזרת אותי לעניינים!
כמה שאלות:
מה הסיבות שלא החשבת את ספק הכוח ומאווררים נוספים? [נניח מאוור למעבד] כי לא צריך או כי זה לא משנה מה אבחר?
הבנתי את ההבדל בין AMD לאינטל ואני נוטה להסכים ולזרום על כיוון האינטל, אם מוסיפים למחשב שהרכבת הארדיסק 2TB + ספקי כוח + מארז אני ממש חורג מהתקציב כך שאני מנסה להבין האם עניין המשחקים יחסוך לי 2000 ש"ח. במידה וכן אני אשאר עם הסוני4 בלבד.
האם כרטיס המסך הוא נטו למשחקים או שיש לו השפעה על תמיכה בוידאו 4K ואיכות הסרטים והסדרות?
תודה רבה!
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
גם אני לא הבנתי למה הוא לא הכניס ספק כוח למפרט. זה אחד החלקים החשובים במחשב ועדיף שיהיה מחברה טובה ואמינה.
מעבד:
Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray
כמות: 1 - מחיר: ₪890
קירור למעבד:
Arctic Cooling Freezer i11
כמות: 1 - מחיר: ₪135
לוח אם:
Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש
כמות: 1 - מחיר: ₪389
מארז:
Fractal Design Core 1000 Case
כמות: 1 - מחיר: ₪178
ספק כוח:
Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze
כמות: 1 - מחיר: ₪413
זיכרון:
Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X
כמות: 2 - מחיר: ₪429
קשיח למחשב שולחני:
WD Caviar Green, 2TB, 3.5", SATA 3
כמות: 1 - מחיר: ₪393
Crucial M500 120GB SSD 2.5 Inch
כמות: 1 - מחיר: 363 ש"ח
Sapphire R9 280 3G DDR5 Dual-X With Boost OC
כמות: 1 - מחיר: 1112
סה"כ: 3873
המחשב נבנה ב TMS.CO.IL
מעבד:
קירור למעבד:
Arctic Cooling Freezer i11
כמות: 1 - מחיר: ₪135
לוח אם:
מארז:
Fractal Design Core 1000 Case
כמות: 1 - מחיר: ₪178
ספק כוח:
Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze
כמות: 1 - מחיר: ₪413
זיכרון:
Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X
כמות: 2 - מחיר: ₪429
קשיח למחשב שולחני:
WD Caviar Green, 2TB, 3.5", SATA 3
כמות: 1 - מחיר: ₪393
Crucial M500 120GB SSD 2.5 Inch
כמות: 1 - מחיר: 363 ש"ח
Sapphire R9 280 3G DDR5 Dual-X With Boost OC
כמות: 1 - מחיר: 1112
סה"כ: 3873
המחשב נבנה ב TMS.CO.IL
1. רשמתי בפירוש על הספק כוח, חלק לא קראו את החלק ההוא... רשמתי שחובה שיהיה מחברה איכותית מן הסתם ורשמתי את ההספק.
2. חשבתי בתום לב שיש לך הארד דיסק של 2TB לכן לא כללתי, במידה ואין, אז אין שום ברירה אלה לקחת מעבד I5 מן הסתם כפי שרשמתי מקודם.
3. לקיחת ספק חזק ובעל הספק גדול זאת מחשבה נכונה לעתיד, כך אין נזק כפול כשרוצים להחליף כרטיס מסך.
4. כאשר תרד למעבד I5 סביר + לוח אם ממוצע ונורמלי כפי שהציעו אתה נכנס לתקציב.
2. חשבתי בתום לב שיש לך הארד דיסק של 2TB לכן לא כללתי, במידה ואין, אז אין שום ברירה אלה לקחת מעבד I5 מן הסתם כפי שרשמתי מקודם.
3. לקיחת ספק חזק ובעל הספק גדול זאת מחשבה נכונה לעתיד, כך אין נזק כפול כשרוצים להחליף כרטיס מסך.
4. כאשר תרד למעבד I5 סביר + לוח אם ממוצע ונורמלי כפי שהציעו אתה נכנס לתקציב.
-
vivi
- חבר מביא חבר

ממורקס - שלא ישמע ממני כאילו התלוננתי. אני מודה מאוד על העזרה.
טוקסין - תודה ענקית. אני באמת מתייעץ עם שניכם בנוגע לכרטיס מסך כי אני מבין שזה הבדל של 1000 שח. האם הכרטיס מסך שצירפת למפרט יריץ משחקים בדומה לסוני 4?
האם יש לכרטיס מסך איכותי השפעה על איכות סרטים/סדרות? תמיכה בפורמטים עתידיים כמו 4K ? או שהכרטיס מסך המובנה נותן מענה מלא למעט העניין של משחקים כבדים?
טוקסין - תודה ענקית. אני באמת מתייעץ עם שניכם בנוגע לכרטיס מסך כי אני מבין שזה הבדל של 1000 שח. האם הכרטיס מסך שצירפת למפרט יריץ משחקים בדומה לסוני 4?
האם יש לכרטיס מסך איכותי השפעה על איכות סרטים/סדרות? תמיכה בפורמטים עתידיים כמו 4K ? או שהכרטיס מסך המובנה נותן מענה מלא למעט העניין של משחקים כבדים?
-
vivi
- חבר מביא חבר

הבנתי. טוב אני נוטה לוותר על הכרטיס מסך כי המטרה היא לא להחליף/לשדרג את הסוני 4. בגלל שזה עניין של 1000 ש"ח אני אחזק את המחשב עצמו ואסתפק בכרטיס המסך המובנה אם תגיד לי שהוא יעשה את העבודה בצורה חלקה מבחינת סרטים סדרות תלת מימד.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
vivi
- חבר מביא חבר

טוב חברים, מה דעתכם על המחשב הבא:
https://www.dropbox.com/s/ibcgs7dwhucp03n/Screenshot%202014-06-02%2018.58.06.png
הציפייה שלי מהמחשב:
לעבוד חלק ללא קרטועים [הורדות ברקע + הרצת סרטי בלוריי]
להיות חסכוני בחשמל
לתמוך בכל פורמטי הווידאו המתקדמים
להחזיק 5 שנים
*הולך לעבוד עם ווינדאוס 8 גרסה 64
שאלות:
הייתם משנים\מורידים\מוסיפים פריטים מהמפרט?.
האם זיכרון של 12GB יעשה הבדל משמעותי לעומת 8GB?
בחרתי את המארז נטו מבחינת מראה, האם הספק כוח והמאוור מסתדרים טוב איתו?
האם הכרטיס מסך המובנה יצליח להריץ משחקים בינוניים?
תודה
https://www.dropbox.com/s/ibcgs7dwhucp03n/Screenshot%202014-06-02%2018.58.06.png
הציפייה שלי מהמחשב:
להיות חסכוני בחשמל
להחזיק 5 שנים
*הולך לעבוד עם ווינדאוס 8 גרסה 64
שאלות:
הייתם משנים\מורידים\מוסיפים פריטים מהמפרט?.
האם זיכרון של 12GB יעשה הבדל משמעותי לעומת 8GB?
בחרתי את המארז נטו מבחינת מראה, האם הספק כוח והמאוור מסתדרים טוב איתו?
האם הכרטיס מסך המובנה יצליח להריץ משחקים בינוניים?
תודה
-
vivi
- חבר מביא חבר

אממ, גם לי זה הרגיש יחסית יקר.
מעבד-
מפרט שלך:
במפרט שלי:
Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box
מחיר: 1000
מה ההבדל בין TRAY ל-BOX? ההבדלים קריטים בכל סוגי המעבדי i5?
לוח-
מפרט שלך:
בשלי:
Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI
מחיר: 480 ש"ח
זרמתי עם מה ש MemoreX המליץ.
חוץ מזה במארז ספקר כוח ו-SSD הרכיבים יצאו יותר יקרים.
מה אתה ממליץ?
מעבד-
מפרט שלך:
במפרט שלי:
Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box
מחיר: 1000
מה ההבדל בין TRAY ל-BOX? ההבדלים קריטים בכל סוגי המעבדי i5?
לוח-
מפרט שלך:
בשלי:
Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI
מחיר: 480 ש"ח
זרמתי עם מה ש MemoreX המליץ.
חוץ מזה במארז ספקר כוח ו-SSD הרכיבים יצאו יותר יקרים.
מה אתה ממליץ?
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
המלצה שלי ללכת עם מעבד של AMD APU A10 עדיף הכי חדש KAVERI. משולב משולב ליבה גרפית Radeon R7 .
מבחינת הלוחות תמצא מגוון אם תרצה עזרה אני אתן לך מפרט שיריץ לך משחקים ברמה סבירה כולל סרטים.. סטרימינג ועוד.
מבחינת הלוחות תמצא מגוון אם תרצה עזרה אני אתן לך מפרט שיריץ לך משחקים ברמה סבירה כולל סרטים.. סטרימינג ועוד.
זה בכלל לא נכון לAMD יש כרגע מבחר מעולה של מעבדים וחידושים.. ערכת השבבים למעבדי INTEL מהדור החדש, 87 או אפילו 97 מעניקים לך נכון לעכשיו הרבה יותר אפשרויות ואיכויות של לוחות אם מאשר AMD ( ואני אומר את זה תבור אחד שהיו לו רק מחשבי AMD לאורך השנים במשפחה )...
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
-
vivi
- חבר מביא חבר

stompy-
אני אשמח לעזרתך, עם דגש על האתר KSP.
מתלבט בין 2 אפשרויות של AMD, עם אפשרות להריץ משחקים ובלי.
תודה
אני אשמח לעזרתך, עם דגש על האתר KSP.
מתלבט בין 2 אפשרויות של AMD, עם אפשרות להריץ משחקים ובלי.
תודה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
תגובה:stompy כתב:המלצה שלי ללכת עם מעבד של AMD APU A10 עדיף הכי חדש KAVERI. משולב משולב ליבה גרפית Radeon R7 .
זה בכלל לא נכון לAMD יש כרגע מבחר מעולה של מעבדים וחידושים..........
גם אתה אני מבין שלא קרא את ההודעה שלי לעומק ולא הבין מה היה רשום בה... נו טוב, אסביר:
1. רשמתי בפירוש בהודעה במהשך ובכלל, שהכוונה הייתה ללוחות אם למעבד ה 8 ליבות של AMD
2. רשמתי בבירור שמעבדי סדרה A של AMD עדיפים מכיוון שלוחות האם שלהם מעניקים תוספות מעולות לעומת קו מעבדים אחר ששם אין כלום.
3. נא לקרוא לעומק הודעות פעם הבאה
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

לפני כמה שנים כשהמעבדים של AMD היו זולים יותר משל אינטל עם ביצועים טובים, היה שווה לקנות אותם. היום אין להם שום יתרון והI5 יותר חזק בביצועים מהA10 באותו מחיר.
VIVI, בכל מפרט שלא תבחר, בלי כרטיס מסך חיצוני חזק לא תוכל להריץ משחקים חדשים באופן מספק. חבל שסתם תתאכזב.
VIVI, בכל מפרט שלא תבחר, בלי כרטיס מסך חיצוני חזק לא תוכל להריץ משחקים חדשים באופן מספק. חבל שסתם תתאכזב.
-
vivi
- חבר מביא חבר

אחלה. החלטתי לא להשקיע בכרטיס מסך נוסף מאחר ויש לי את הסוני ואני לא צריך יותר מזה.
מאחר והשימושים שלי לא מיוחדים וכבדים במיוחד גם AMD בא בחשבון במידה ויש פער משמעותי במחיר.
כשהרכבתי לבד מחשב יצא לי סכום של 3500 על מחשב שכנראה הרבה מעבר לשימושים שלי [תקן אותי אם אני טועה].
אמתין לstompy שיתפנה לבנות לי מחשב AMD ונראה מה הפער במחיר.
toxin - הבנתי מה ההבדל בין BOX ל-TRAY, אם אקח את המחשב שהמלצת בדיוק ללא הכרטיס מסך, הוא יענה על:
מאחר והשימושים שלי לא מיוחדים וכבדים במיוחד גם AMD בא בחשבון במידה ויש פער משמעותי במחיר.
כשהרכבתי לבד מחשב יצא לי סכום של 3500 על מחשב שכנראה הרבה מעבר לשימושים שלי [תקן אותי אם אני טועה].
אמתין לstompy שיתפנה לבנות לי מחשב AMD ונראה מה הפער במחיר.
toxin - הבנתי מה ההבדל בין BOX ל-TRAY, אם אקח את המחשב שהמלצת בדיוק ללא הכרטיס מסך, הוא יענה על:
?הציפייה שלי מהמחשב:
להיות חסכוני בחשמל
להחזיק 5 שנים
*הולך לעבוד עם ווינדאוס 8 גרסה 64...
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

TRAY זה המעבד ללא הקירור ברירת המחדל שמגיע איתו. בגלל זה הוא יותר זול.
כתבתי לך שמעבד כמו הI5 מסוגל להריץ כל פורמט עכשוי בלי בעיה.
לגבי 5 שנים זה אפשרי אבל קשה לדעת מה יהיו הצרכים שלך עד אז.
אין בעיה עם איזה וינדוס שתרצה. הכל יעבוד חלק ובלי קירטועים.
לגבי חיסכון בחשמל, המעבדים העכשוויים בטוח שיותר חסכוניים מהמעבד שיש לך כרגע במחשב.
כתבתי לך שמעבד כמו הI5 מסוגל להריץ כל פורמט עכשוי בלי בעיה.
לגבי 5 שנים זה אפשרי אבל קשה לדעת מה יהיו הצרכים שלך עד אז.
אין בעיה עם איזה וינדוס שתרצה. הכל יעבוד חלק ובלי קירטועים.
לגבי חיסכון בחשמל, המעבדים העכשוויים בטוח שיותר חסכוניים מהמעבד שיש לך כרגע במחשב.