ה- R100 הוא הדגם הקטן בסדרת ה R של KEF, וסוג של "דודן" לדגם ה LS50 המוכר. לקחנו אותו לבחינה ובדקנו האם הוא עומד בקריטריונים הגבוהים של שאר דגמי היצרן.

אם אני לא טועה Altec Lansing היו הראשונים שהשתמשו בקונספט, וכמה שנים אחרי זה Tannoy יצאו עם הגרסה שלהם לרעיון. לדעתי כיום KEF הם המובילים בפיתוח ושיפור של דרייברים מהסוג הזה.ממה שידוע לי ענין הדרייברים הקואקסיאלים טאנוי היו הראשונים שהתחילו עם זה לא?...

תגובה:HazooM כתב:אם אני לא טועה Altec Lansing היו הראשונים שהשתמשו בקונספט, וכמה שנים אחרי זה Tannoy יצאו עם הגרסה שלהם לרעיון. לדעתי כיום KEF הם המובילים בפיתוח ושיפור של דרייברים מהסוג הזה..........
KEF לא מפסיקים לחדש ולשפר את הדרייברים הקואקסיאלים שלהם מדור לדור (ורואים את התוצאות), בעוד ש Tannoy לא שינו מאומה בדרייברים שלהם כבר כמה עשורים (ורואים את הנחיתות שלהם בנושא). מה בדיוק מיוחד ב 15 אינץ' של Tannoy ששם אותם בחזית הטכנולוגיה?לא נראה לי ש kef מובילים בפיתוח ושיפור הדריברים ,בטח יחסית לטאנוי, אבל אולי אני טועה.
רק לראות ( לא צריך לשמוע) את ה 15 אינץ של טאנוי זה מספיק כדי להבין שהם בחזית הטכנולוגיה בתחום זה....

תגובה:HazooM כתב:KEF לא מפסיקים לחדש ולשפר את הדרייברים הקואקסיאלים שלהם מדור לדור (ורואים את התוצאות), בעוד ש Tannoy לא שינו מאומה בדרייברים שלהם כבר כמה עשורים (ורואים את הנחיתות שלהם בנושא). מה בדיוק מיוחד ב 15 אינץ' של Tannoy ששם אותם בחזית הטכנולוגיה?.........

תגובה:HazooM כתב:יואב - כדאי ומומלץ להשאיר את הסרקזם מחוץ לפורום.
אם אתה פותח דיון טכני ואין לך תשובה הולמת (מחוסר ידע או חוסר עניין), אז תציין את זה....
לצערי לא.יצא לך לסקור את הדיפולארים הנל מהסדרה הנוכחית (R)...?...