חייב לשתף לגבי חווית שרות
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אהלן חברים
לפני כחצי שנה חבר נסע לארה״ב והחלטתי לבקש ממנו להביא לי שני מאוררים לקרור הפרוססור מבית מידל אטלנטיק.
מדובר בשתי יחידות מאוררים ,שכוללים רגש טמפרטורה מובנה ,שמפעיל ומפסיק אותם בהתאם לטמפרטורה.
לאחרונה שמתי לב שאחד מהם עובד ללא הפסקה .
מיד פניתי לחנות באמזון שממנה רכשתי. המוכר היה מאוד נחמד והציע לפתוח עבורי קריאת שרות אבל הסביר שאני יאלץ לשלוח על חשבוני את היחידה לארה״ב וכנראה גם אאלץ לשלם משלוח חזרה ,כי הם כחנות ,לא שולחים מחוץ לגבולות ארה״ב.
שלחתי מייל ישירות לחברה מידל אטלנטיק.
לא עברו מספר שעות וקיבלתי התנצלות על זה שנתקלתי במוצר לא תקין ושהם מעונינים לשלוח לי אחד חדש על חשבונם.
יש להם נציג בארץ והם העבירו לו מייל ,בכדי לתאם משלוח אליו ושהוא יעביר לי.
הנציג הישראלי כמובן שלא אהב את הבלבול מוח שנחת עליו ככה פתאום והציע לחברה לשלוח ישירות אלי בעזרת פדקס.
הסברתי לנציג החברה שאין לי בעיה רק שידאג לציין שעלות החלק כולל משלוח לא תהיה יותר מ 50$ ( המחיר האמיתי סביב ה 70$)
נציג החברה הסכים ללא בעיה וכבר היום קיבלתי מייל עם מספר מעקב .
אני כל פעם נפעם מחדש מרמת השרות שיש בחברות בחו״ל .
הרי בקלות היה יכול לבקש ממני לשלוח על חשבוני את החלק המקולקל.
הרי בקלות היה יכול להגיד לי שאין מצב לקמבן את עלות החלק
הרי לא היה חייב באמת לבקש ממני סליחה על שהמוצר לא תקין
מתי ילמדו בארץ לתת שרות כזה , מתי ?
לפני כחצי שנה חבר נסע לארה״ב והחלטתי לבקש ממנו להביא לי שני מאוררים לקרור הפרוססור מבית מידל אטלנטיק.
מדובר בשתי יחידות מאוררים ,שכוללים רגש טמפרטורה מובנה ,שמפעיל ומפסיק אותם בהתאם לטמפרטורה.
לאחרונה שמתי לב שאחד מהם עובד ללא הפסקה .
מיד פניתי לחנות באמזון שממנה רכשתי. המוכר היה מאוד נחמד והציע לפתוח עבורי קריאת שרות אבל הסביר שאני יאלץ לשלוח על חשבוני את היחידה לארה״ב וכנראה גם אאלץ לשלם משלוח חזרה ,כי הם כחנות ,לא שולחים מחוץ לגבולות ארה״ב.
שלחתי מייל ישירות לחברה מידל אטלנטיק.
לא עברו מספר שעות וקיבלתי התנצלות על זה שנתקלתי במוצר לא תקין ושהם מעונינים לשלוח לי אחד חדש על חשבונם.
יש להם נציג בארץ והם העבירו לו מייל ,בכדי לתאם משלוח אליו ושהוא יעביר לי.
הנציג הישראלי כמובן שלא אהב את הבלבול מוח שנחת עליו ככה פתאום והציע לחברה לשלוח ישירות אלי בעזרת פדקס.
הסברתי לנציג החברה שאין לי בעיה רק שידאג לציין שעלות החלק כולל משלוח לא תהיה יותר מ 50$ ( המחיר האמיתי סביב ה 70$)
נציג החברה הסכים ללא בעיה וכבר היום קיבלתי מייל עם מספר מעקב .
אני כל פעם נפעם מחדש מרמת השרות שיש בחברות בחו״ל .
הרי בקלות היה יכול לבקש ממני לשלוח על חשבוני את החלק המקולקל.
הרי בקלות היה יכול להגיד לי שאין מצב לקמבן את עלות החלק
הרי לא היה חייב באמת לבקש ממני סליחה על שהמוצר לא תקין
מתי ילמדו בארץ לתת שרות כזה , מתי ?
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תגובה:ishaked כתב:מאכזב לשמוע על הנציג בארץ.
כנראה שצריך לייבא יותר כדי שנציגים בארץ ירגישו על כיסם ואולי ישנו פאזה, במחיר ובשירות....
במייל שהעבירו לנציג בארץ אפילו ציינו שהם ישלמו את המשלוח בארץ ממנו אלי.
ענה להם תשובה קצרה ומנומסת שהוא חושב שהכי טוב שהם ישלחו פדקס DTD ישירות אלי.
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 31/05/2014 0:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יואב
גם אני תמיד נפעם מהבדלי השירות אבל בינינו - אתה לא חושב שרמת השירות בארץ תואמת את רמת ההתנהלות של הלקוחות? (בהכללה כמובן)
אני כמובן לא מצדיק אבל לדעתי יש הלימה די ברורה
גם אני תמיד נפעם מהבדלי השירות אבל בינינו - אתה לא חושב שרמת השירות בארץ תואמת את רמת ההתנהלות של הלקוחות? (בהכללה כמובן)
אני כמובן לא מצדיק אבל לדעתי יש הלימה די ברורה
מעניין מה חושב היצרן על הנציג בארץ...
במקום לצאת גדול ושירותי גם מול הלקוח בארץ וגם מול היצרן בחר להקטין ראש, קטנוני ומגעיל. יורה לעצמו ברגל.
לא נראה לי שנזכה בחיינו לשירות כזה בארץ.
ישנן מעט, ממש מעט חברות בארץ עם תודעת שירות, כל השאר פשוט קטנים.
יפה לראות את שטף הרכישות מחו״ל של חברי הפורום, הרי אם אין ממש שירות אז למה לא?
היום התהליך ידידותי וקל הכל מגיע תיק תק.
במקום לצאת גדול ושירותי גם מול הלקוח בארץ וגם מול היצרן בחר להקטין ראש, קטנוני ומגעיל. יורה לעצמו ברגל.
לא נראה לי שנזכה בחיינו לשירות כזה בארץ.
ישנן מעט, ממש מעט חברות בארץ עם תודעת שירות, כל השאר פשוט קטנים.
יפה לראות את שטף הרכישות מחו״ל של חברי הפורום, הרי אם אין ממש שירות אז למה לא?
היום התהליך ידידותי וקל הכל מגיע תיק תק.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
החברה היחידה בארץ בתחום המחשבים והאלקטרוניקה שנותנת שירות כמו בחו"ל זו "בנדא"
בזמנו היה היה לי מוצר שהם מייבאים שהיתה איתו בעיה כוללת בקו המוצרים כל פעם הייתי מתקשר לשירות שלהם ואף פעם לא שמעתי נימה של התחמקות.
תמיד לקחו אחריות על המוצרים שלהם.
לא שאלו יותר מידי שאלות בטלפון ולא שלחו אותי להחליף מוצר אצלם במשרדים אלא בחנות בעיר. פשוט וקל הלוואי וכל היבואנים בארץ היו לומדים מהם.
אגב המוצר הוחלף 4 פעמים.
בזמנו היה היה לי מוצר שהם מייבאים שהיתה איתו בעיה כוללת בקו המוצרים כל פעם הייתי מתקשר לשירות שלהם ואף פעם לא שמעתי נימה של התחמקות.
תמיד לקחו אחריות על המוצרים שלהם.
לא שאלו יותר מידי שאלות בטלפון ולא שלחו אותי להחליף מוצר אצלם במשרדים אלא בחנות בעיר. פשוט וקל הלוואי וכל היבואנים בארץ היו לומדים מהם.
אגב המוצר הוחלף 4 פעמים.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הכי מדהים אותי הוא ,שלא התבקשתי להוכיח שבכלל רכשתי מאמזון. לא חשבונית, לא לשלוח חזרה את המוצר הבעייתי ,פשוט כלום.
כל אחד ואחד מכם ,שהיה שולח מייל לחברה ,היה זוכה לקבל מוצר חדש והתנצלות. זה פשוט מדהים רמת האמון שהם רוכשים ללקוחות.
כל אחד ואחד מכם ,שהיה שולח מייל לחברה ,היה זוכה לקבל מוצר חדש והתנצלות. זה פשוט מדהים רמת האמון שהם רוכשים ללקוחות.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תגובה:oris74 כתב:יואב
אני כמובן לא מצדיק אבל לדעתי יש הלימה די ברורה...
אתה צודק רק שזה ענין של מי בא קודם הביצה או התרנגולת.
חבל פשוט חבל היה יכול להיות פה הרבה יותר טוב .
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אכן יש בעיה עם השירות של חלק מהבואנים בארץ גם בתחום החשמל הלבן...טלפונים..גדגטים....ועוד
אתה קונה ומתפלל שלא יקרה כלום...
אתה קונה ומתפלל שלא יקרה כלום...
כיף חיים.
שמח בשבילך, עצוב לשמוע על עוד יבואן ישראלי שזורק עלינו..
לפני חודש הלכה לי הדלת של מקרר סמסונג, בן 7 ושבועיים. השבועיים חשובים, אתם יכולים לנחש. צריך היה להחליף דלת. רציתי לרכוש דלת חלופית מהחנות אבל - האחריות של היבואן על אספקת חלפים היא ל-7 שנים מהרכישה. אתם יכולים לנחש מה התשובה שקיבלתי מהיבואן. הייתי צריך לקנות מקרר חדש. כאילו שאחרי לא נרכשו מקררים מהדגם הזה.
אני לא חושב ששינוי יגיע מלמטה, אין מספיק השפעה. ואני לא רואה מי יכול ורוצה להרים את הכפפה מלמעלה. כנראה שנמשיך לקנות ביוקר באמזון.
לפני חודש הלכה לי הדלת של מקרר סמסונג, בן 7 ושבועיים. השבועיים חשובים, אתם יכולים לנחש. צריך היה להחליף דלת. רציתי לרכוש דלת חלופית מהחנות אבל - האחריות של היבואן על אספקת חלפים היא ל-7 שנים מהרכישה. אתם יכולים לנחש מה התשובה שקיבלתי מהיבואן. הייתי צריך לקנות מקרר חדש. כאילו שאחרי לא נרכשו מקררים מהדגם הזה.
אני לא חושב ששינוי יגיע מלמטה, אין מספיק השפעה. ואני לא רואה מי יכול ורוצה להרים את הכפפה מלמעלה. כנראה שנמשיך לקנות ביוקר באמזון.
אחד הדברים המשמחים אותי פה זה האנשים שפעם אחר פעם מזמינים ישירות מהיצרן בחו"ל או דרך אמזון.
אני חושב שיש מעט מאוד חנויות בארץ שאפשר לתת להם ציון לשבח על שירות לאורך זמן וזה כולל חנויות שמפורסמות פה לרוב.
עם כל הכבוד למחיר שעושים בחנות מסויימת (שהוא 100 פעמים מתוך 100 עדיין יהיה יקר בעשרות אחוזים מפתרון בחו"ל), אני בספק אם יש אנשים שמגיעים לפורומים אחרי בעיה עם חנות מסויימת ומפרסמים את זה, גם מסיבות של ספונסרים כאלה ואחרים לאתר.
תקנו בחו"ל, אל תפחדו, למרות המיסים השערוריתיים, אל תפחדו מהאחריות.
בנוגע לנציג הישראלי - לא ציפיתי ליותר מידי. באיזה סיטואציה זה יותר נוח לשלוח משהו מארה"ב לארץ מאשר לבצע משלוח מקומי ולקבל זיכוי מהיצרן?
פשוט מגעיל אותי כל פעם מחדש..
אני חושב שיש מעט מאוד חנויות בארץ שאפשר לתת להם ציון לשבח על שירות לאורך זמן וזה כולל חנויות שמפורסמות פה לרוב.
עם כל הכבוד למחיר שעושים בחנות מסויימת (שהוא 100 פעמים מתוך 100 עדיין יהיה יקר בעשרות אחוזים מפתרון בחו"ל), אני בספק אם יש אנשים שמגיעים לפורומים אחרי בעיה עם חנות מסויימת ומפרסמים את זה, גם מסיבות של ספונסרים כאלה ואחרים לאתר.
תקנו בחו"ל, אל תפחדו, למרות המיסים השערוריתיים, אל תפחדו מהאחריות.
בנוגע לנציג הישראלי - לא ציפיתי ליותר מידי. באיזה סיטואציה זה יותר נוח לשלוח משהו מארה"ב לארץ מאשר לבצע משלוח מקומי ולקבל זיכוי מהיצרן?
פשוט מגעיל אותי כל פעם מחדש..
לדעתי ההבדלים העיקריים הם בגלל גודל השוק. לפני 13 שנים רכשתי מגבר לייטנינג אודיו לרכב. וידאתי באתר החברה ועם נציג באימייל שהוא מגיע עם שלט עבור ה- GAIN. הזמנתי לכתובת שאחותי שהתה בה והיא הביאה אותו לארץ.
כשפתחתי גיליתי שהוא לא מגיע עם השלט ושאין אפשרות לחבר לו כזה. פניתי לחברה ושלחו לי בחינם, כולל תשלום מיסים מראש, דגם גבוה יותר שכלל את השלט. את המגבר שאחותי הביאה הם אמרו לי להשאיר אצלי.
הצעתי לשלוח אותו בחזרה אבל ההתעסקות עם זה לא היתה כדאית מבחינתם.
דוגמא לשירות כזה בארץ קיבלתי ממורל ואניגמה אודיו כשלא הייתי מרוצה מהגימור של המורל אוקטוס שרכשתי. לאחר שלא הייתי מרוצה גם כשהוחלפו פעמיים שידרגו אותי בחינם לאוקטב סיגנצ'ר שעלה כמעט כפול (והגימור היה מצויין).
בגלל שמורל חברה גדולה ומקומית היא יכלה להעניק את השירות הזה גם אם לא היתה חייבת.
כשפתחתי גיליתי שהוא לא מגיע עם השלט ושאין אפשרות לחבר לו כזה. פניתי לחברה ושלחו לי בחינם, כולל תשלום מיסים מראש, דגם גבוה יותר שכלל את השלט. את המגבר שאחותי הביאה הם אמרו לי להשאיר אצלי.
הצעתי לשלוח אותו בחזרה אבל ההתעסקות עם זה לא היתה כדאית מבחינתם.
דוגמא לשירות כזה בארץ קיבלתי ממורל ואניגמה אודיו כשלא הייתי מרוצה מהגימור של המורל אוקטוס שרכשתי. לאחר שלא הייתי מרוצה גם כשהוחלפו פעמיים שידרגו אותי בחינם לאוקטב סיגנצ'ר שעלה כמעט כפול (והגימור היה מצויין).
בגלל שמורל חברה גדולה ומקומית היא יכלה להעניק את השירות הזה גם אם לא היתה חייבת.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יואב,חייב לשתף פה בשרשור הזה שיחה עם אדם שמוכר ציוד בארץ,בכוונה לא אציין את שמו,לא פה,ולא בפרטי.
התקשרתי אליו ואמרתי לו שקיבלתי שירות מהמם מכמה חנויות...פיוז..סטריאוסקופ...קרוסאובר... לשמיעת כבלים ועוד דברים,ובגלל שהוא מוכר כבלים אשמח לשמוע גם את שלו להתרשם.
תשובתו היית: "בשביל להרוויח 50 שח...זה לא מעניין אותי לתת לך לשמוע כבלים...תשאר עם מה שיש לך,אני גם לא רוצה להפנות אותך לחנויות שאני מוכר להם סחורה...."
מבינים?????
אתם יודעים שבשנה האחרונה קניתי אונקיו 818,רמקולים קדמיים B& W CM9 סאב וסראונד של B& W אינטרקונקטים... כבלים ...סטרימר, סנטר, פאואר....לדעתי הוצאתי סביב 45 אלף שח או יותר....אבל!!!! האדון המכובד שמייבא ציוד לארץ עם כבלים איכותיים....לא מעניין אותו לתת לי שירות!!!
בושה !!!!אני קונה רק מאדם שאוהב את מה שהוא עושה!!!!מי שמזלזל,מקומו לא בתחום של תחביב כמו שלנו!!!
וכן,אני נעלבתי!!
התקשרתי אליו ואמרתי לו שקיבלתי שירות מהמם מכמה חנויות...פיוז..סטריאוסקופ...קרוסאובר... לשמיעת כבלים ועוד דברים,ובגלל שהוא מוכר כבלים אשמח לשמוע גם את שלו להתרשם.
תשובתו היית: "בשביל להרוויח 50 שח...זה לא מעניין אותי לתת לך לשמוע כבלים...תשאר עם מה שיש לך,אני גם לא רוצה להפנות אותך לחנויות שאני מוכר להם סחורה...."
מבינים?????
אתם יודעים שבשנה האחרונה קניתי אונקיו 818,רמקולים קדמיים B& W CM9 סאב וסראונד של B& W אינטרקונקטים... כבלים ...סטרימר, סנטר, פאואר....לדעתי הוצאתי סביב 45 אלף שח או יותר....אבל!!!! האדון המכובד שמייבא ציוד לארץ עם כבלים איכותיים....לא מעניין אותו לתת לי שירות!!!
בושה !!!!אני קונה רק מאדם שאוהב את מה שהוא עושה!!!!מי שמזלזל,מקומו לא בתחום של תחביב כמו שלנו!!!
וכן,אני נעלבתי!!
כיף חיים.