מחפש חנות מתמחה שמוכרת כבל hdmi 1.4a
שלום לכולם
אני צריך כבל hdmi 1.4a באורך של 15 מטר.
ברור לי שמבחינת המחיר יאנסו אותי בחנות מתמחה, אבל אני רוצה משהו איכותי, בעיקר בגלל האורך ,
עם שירות ואחריות שהמוצר יעבוד ללא בעיות.
עדיפות לחנות שמוכרת מותגים מוכרים.
עדיפות לאיזור ת״א הרצליה
תודה לעונים
אני צריך כבל hdmi 1.4a באורך של 15 מטר.
ברור לי שמבחינת המחיר יאנסו אותי בחנות מתמחה, אבל אני רוצה משהו איכותי, בעיקר בגלל האורך ,
עם שירות ואחריות שהמוצר יעבוד ללא בעיות.
עדיפות לחנות שמוכרת מותגים מוכרים.
עדיפות לאיזור ת״א הרצליה
תודה לעונים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למרחקים האלה מומלץ בחום ללכת על כבלים מיוחדים עם מגבר בילט-אין, בטכנולוגיה שנקראת REDMERE.
למיטב ידיעתי הם לא נמכרים בארץ, אבל אפשר לקנות אחד כזה באמזון ארה"ב ב-$100 כולל משלוח עד הבית (אולי אפילו פחות אם משתמשים ב-BUY2USA או MUSTOP במקום במשלוח של אמזון): http://www.amazon.com/gp/product/B00AJHCQUG
למיטב ידיעתי הם לא נמכרים בארץ, אבל אפשר לקנות אחד כזה באמזון ארה"ב ב-$100 כולל משלוח עד הבית (אולי אפילו פחות אם משתמשים ב-BUY2USA או MUSTOP במקום במשלוח של אמזון): http://www.amazon.com/gp/product/B00AJHCQUG
- epony
- חבר במועדון 10K

תתחדש ותהנה!

- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
-dondi כתב:דבר ראשון, הכבלים בארץ ״רגילים״ ועם כבל רגיל חוויתי בעיות בסרטים כגון בעיות lip sync ונפילות פריימים בסצנות מהירות.
ודבר נוסף , לא מצאתי את הטכנולוגיה הזאת בארץ, אם זה אותו מחיר אין לי מה להפסיד....
מוכן להתערב איתך שכבל שאני אביא יהיה זהה לכבל שלך עם ה"טכנולוגיה"...
כשיגיע כבל שלך, דבר איתי
על מה מתערבים?
בקשר להחזר מוצר שנקנה בארץ לעומת חו״ל אתה צודק ש״אכלתי אותה״ יחד עם זאת , סטטיסטית אם רק 80% ממה שאני מזמין מחו״ל יעבוד אני בראיה. כוללת עדיין חוסך לעומת קניה בארץ.
עבר נוסף, אין לי מה ״להתערב״ העלות של כבר רגיל לעומת זה בסופו של דבר אותה עלות. אני מניח שיש כבלים רגילים שגם יעבדו, מנסיון שלי החובבני והלא מקצועי חוויתי בעיות.
המליצו לי פה לבדוק את הכבל זה, קראתי קצת ביקורות והזמנתי.
מקסימום הלכו 95$,
עבר נוסף, אין לי מה ״להתערב״ העלות של כבר רגיל לעומת זה בסופו של דבר אותה עלות. אני מניח שיש כבלים רגילים שגם יעבדו, מנסיון שלי החובבני והלא מקצועי חוויתי בעיות.
המליצו לי פה לבדוק את הכבל זה, קראתי קצת ביקורות והזמנתי.
מקסימום הלכו 95$,
- epony
- חבר במועדון 10K

יבגני ואחרים, תקראו קצת על המשמעות הטכנולוגית של Redmere לפני שאתם מתערבים (תרתי משמע)... 
- epony
- חבר במועדון 10K

תתחדש ותהנה!