מה ההבדל בין CS918 Quad Core TV Box לבין minix neo x7
-
splspl
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אהלן
מה ההבדל בין הנגן:
http://www.ebay.com/itm/CS918-Quad-Core ... 23375026e0
לבין minix neo x7
מבחינת מפרט הם זהים לפי דעתי
מחפש נגן לבית של ההורים שינגן את הסרטים של הילדים מההרד דיסק
בנוסף יהיה נחמד עם יעבדו עליו אפליקציות נוספות כמו דפדפן ו YOUTUBE וגם משחקים
האם יש נגן שיכול לקרוא גם DVD שהומר ל ISO?
מה לגבי נגן שיודע לקרוא קבצי VOB של DVD?
איזה נגו כדאי לקנות עד 350-400 ש"ח?
מה ההבדל בין הנגן:
http://www.ebay.com/itm/CS918-Quad-Core ... 23375026e0
לבין minix neo x7
מבחינת מפרט הם זהים לפי דעתי
מחפש נגן לבית של ההורים שינגן את הסרטים של הילדים מההרד דיסק
בנוסף יהיה נחמד עם יעבדו עליו אפליקציות נוספות כמו דפדפן ו YOUTUBE וגם משחקים
האם יש נגן שיכול לקרוא גם DVD שהומר ל ISO?
מה לגבי נגן שיודע לקרוא קבצי VOB של DVD?
איזה נגו כדאי לקנות עד 350-400 ש"ח?
אכן מפרט דיי דומה.
דגם המעבד הוא 3188T ולא 3188 (הבדל של 0.2GHZ)
לסרטים לילדים? קח את CS918. זול בכמעט חצי מחיר מהMINIX NEO X7.
כמובן שMinix עדיפים מבחינת איכות, CS918 זה דגם סיני.
שלא תתבלבל,
אני אחד שרכש את ה-CS918, והייתי באותה דילמה.
דווקא משתלם מאוד לרכוש את ה-CS918.. לי הוא עושה את העבודה.
אחרי שהורדתי לו XBMC ושיחקתי מעט, אני מריץ סרטים 1080p יופי (עדיין לא מושלם כמו מערכת..)
בטח שלסרטי ילדים זה מעולה.
זו מערכת אנדראיד - כל המשתמע מכך (משחקים, אפליקציות, דפדפן...)
דגם המעבד הוא 3188T ולא 3188 (הבדל של 0.2GHZ)
לסרטים לילדים? קח את CS918. זול בכמעט חצי מחיר מהMINIX NEO X7.
כמובן שMinix עדיפים מבחינת איכות, CS918 זה דגם סיני.
שלא תתבלבל,
אני אחד שרכש את ה-CS918, והייתי באותה דילמה.
דווקא משתלם מאוד לרכוש את ה-CS918.. לי הוא עושה את העבודה.
אחרי שהורדתי לו XBMC ושיחקתי מעט, אני מריץ סרטים 1080p יופי (עדיין לא מושלם כמו מערכת..)
בטח שלסרטי ילדים זה מעולה.
זו מערכת אנדראיד - כל המשתמע מכך (משחקים, אפליקציות, דפדפן...)
walla, צודק.
לפותח האשכול:
שוב, לדעתי אם זה באמת להורים - שהילדים יצפו זהו כבר שיקול כלכלי (כי לא תראו Full HD 1080p סרטים של Blueray ששוקלים מעל 20GB).
יש לקחת בחשבון שלחוויה גדולה יותר מהמכשיר (הכוונה לדפדפן בעיקר ולאפליקציות) זה לרכוש מקלדת מולטימדיה.
כמו זו:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447
(כמובן שזה לדוגמא בלבד..)
אולי בכלל שווה לך לחכות מעט, מחירי ה-X7 עוד יירדו (הדגם X8 החדש שלהם יצא לשוק - ועמו ירידת מחירים..)
לפותח האשכול:
שוב, לדעתי אם זה באמת להורים - שהילדים יצפו זהו כבר שיקול כלכלי (כי לא תראו Full HD 1080p סרטים של Blueray ששוקלים מעל 20GB).
יש לקחת בחשבון שלחוויה גדולה יותר מהמכשיר (הכוונה לדפדפן בעיקר ולאפליקציות) זה לרכוש מקלדת מולטימדיה.
כמו זו:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447
(כמובן שזה לדוגמא בלבד..)
אולי בכלל שווה לך לחכות מעט, מחירי ה-X7 עוד יירדו (הדגם X8 החדש שלהם יצא לשוק - ועמו ירידת מחירים..)
לגבי ה-X7...
אין לי נסיון אישי איתו, אבל שים לב שלפי המפרט שהחברה מפרסמת:
-- החיבור האלחוטי הוא אמנם dual-band (כלומר, תומך ב-5ghz), אבל חיבור הרשת הקווי שלו הוא 100mbps, לא בקצב ג'יגה.
-- יציאת ה-HDMI תומכת באודיו בסטריאו בלבד; אם רוצים אודיו רב-ערוצי, צריך להשתמש גם ביציאת ה-SPDIF . בנוסף, בפורומים שלהם מזכירים אפשרות לעשות hack שמאפשר passthrough, אבל זה לא קיים במכשיר באופן מובנה.
ראה כאן.
-- הקושחה המקורית לא מרנדרת סרטים ב-1080p מלא, אלא ב-720p, ועושה upscaling ל-1080p. הבעיה לא בחומרה, שתומכת ב-1080p, אלא במערכת ההפעלה של אנדרואיד. החברה הוציאה באיזשהו שלב קושחה שכן תומכת בזה, ראה כאן.
(אני אישית לא מבין איך אפשר בכלל לשחרר סטרימר עם אחת השתי המגבלות האחרונות; בכל מקרה, אם המגבלות בעייתיות עבורך, תוודא מה מצב הקושחה היום, והאם המצב השתפר).
-- החיבור האלחוטי הוא אמנם dual-band (כלומר, תומך ב-5ghz), אבל חיבור הרשת הקווי שלו הוא 100mbps, לא בקצב ג'יגה.
-- יציאת ה-HDMI תומכת באודיו בסטריאו בלבד; אם רוצים אודיו רב-ערוצי, צריך להשתמש גם ביציאת ה-SPDIF . בנוסף, בפורומים שלהם מזכירים אפשרות לעשות hack שמאפשר passthrough, אבל זה לא קיים במכשיר באופן מובנה.
ראה כאן.
-- הקושחה המקורית לא מרנדרת סרטים ב-1080p מלא, אלא ב-720p, ועושה upscaling ל-1080p. הבעיה לא בחומרה, שתומכת ב-1080p, אלא במערכת ההפעלה של אנדרואיד. החברה הוציאה באיזשהו שלב קושחה שכן תומכת בזה, ראה כאן.
(אני אישית לא מבין איך אפשר בכלל לשחרר סטרימר עם אחת השתי המגבלות האחרונות; בכל מקרה, אם המגבלות בעייתיות עבורך, תוודא מה מצב הקושחה היום, והאם המצב השתפר).