שלום לכולם,
אז אחרי שכבר הייתי משוכנע שאני ארכוש השבוע מסך לד של סמסונג גודל 46 או 50 מסדרה 6 הידועה לטובה 6400\6800, נכנסתי הבוקר לחנות בת"א ׁוהמוכר הצליח לבלבל אותי וגרם לי לחשוב על האופציה המאוד מרשימה של סוני סדרת W8 , הדגם 50W805 שלפחות בתצוגה נראה איכותי יותר.
הייתרון הוא כמובן 4 שנות אחריות ישפאר וגם איכות תמונה מעולה, לצד מספר חסרונות בממשק הסמארט ועד אי אלו נפילות קטנות שהספקתי לקרוא כאן בפורום.
אז מה דעתכם, על מה אתם הייתם ממליצים?
שימוש עיקרי עבורי: סדרות\סרטים\ספורט וקצת ערוץ 2\10
(וכן אני מודע לעובדה שסוני טיפה יותר יקר).
תודה מראש למגיבים.
רגע של הכרעה: מסך LED של SONY או SAMSUNG
במידה ויש לך תקציב לסמסונג 7500 - זה מה שהייתי לוקח - בגלל אופציית השדרוג (קיט שניתן לרכוש) שסמסונג מתחייבת עליה ל-3 שנים
הסמארט של סמסונג הוא המנצח (בסמארט) .
מבחינת שירות/אחריות - גם ישפאר וגם שירות סמסונג אינם "מדהימים" ולא משנה ממי תקנה.
אם הסוני ממש קורצת לך מבחינת תמונה - לך עליה .
קח בחשבון ש-TV קונים להרבה שנים (לפחות 6-7 שנים אצלי) .
זו אגב הסיבה שאני מחכה להתייצבות ה-4K .
מבחינת שירות/אחריות - גם ישפאר וגם שירות סמסונג אינם "מדהימים" ולא משנה ממי תקנה.
זו אגב הסיבה שאני מחכה להתייצבות ה-4K .
תגובה:לא משנה מה תקנה קח את הזול מהסיבות הבאותmovieman כתב:במידה ויש לך תקציב לסמסונג 7500 - זה מה שהייתי לוקח - בגלל אופציית השדרוג (קיט שניתן לרכוש) שסמסונג מתחייבת עליה ל-3 שנים
זו אגב הסיבה שאני מחכה להתייצבות ה-4K ....
תוך 2-3 שנים אתה תרצה להחליף אותה כי המחירים של ה 4K פשוט ירדו מאד ואז כל מה שיש לנו יראה אחרת (בהנחה שיהיו תכנים של 4K)
שתיהם יספקו לך איכות טובה ויש עוד נקודה....המשמעות של השדרוג לא בהכרח אופציה אמיתית כי זה תלוי בעלות