יש אישור מההנהלה לקניית רסיבר עזרה בבקשה..

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
bangoo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
אז לכבוד יום ההולדת שלי הקרב ובא אישרה ההנלה אחרי מסע שיכנועים לא קטן לשדרג את הרסיבר :lol: :lol: .
ההתלבטות שלי כרגע היא בין 2 רסיברים:
1. Denon X4000
2. Marantz 5008
ידוע לי שכדאי ואף רצוי ללכת לשמוע את הרמקולים שלי עם הרסיבר אך הדבר כמעט ולא אפשרי בגלל אילוצי עבודה וגם מהרצון להזמין את הרסיבר מחו"ל (לא מסתדר לי ללכת להאזין בחנות במשך שעתיים ולבסוף להגיד תודה וללכת)
המערכת שלי כוללת:
קדמיים וסנטר Focal 807
סאב polk audio
אחוריים כרגע מדבקה.
השימוש העיקרי 90% הוא קולנוע ביתי ותמיכה ב 3D
אשמח לחוות דעת והמלצות של המומחים פה
תודה ושבת שלום
נערך לאחרונה על ידי bangoo ב 05/06/2014 13:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #2 

לי יש פוקאלים רצפתיים (816) וסנטר מאותה סדרה.
מחוברים לימאהה מסדרה שהיתה בזמנו בכירה יחסית (1800rx-v).
לדעתי השילוב בקולנוע ביתי הוא מצויין. פחות במוזיקה.

למה התמקדת דווקא בשני הרסיברים האלה? (הבחירה בדנון יותר ברורה לי, במרנץ קצת פחות)?
מה התקציב המשוער שלך, או שזה לא שיקול?

bangoo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

בעקרון אני לא נעול על חברה מיוחדת 2 הדגמים שציינתי קיבלו הרבה מאוד חוות דעת טובות בארץ ובחו"ל
קראתי מספר פוסטים בחו"ל על השילוב של yamaha ו focal הבעיה היא שהדגמים הבכירים של ימאהה כבר חורגים מהתקציב.
eyalron אשמח לדעת למה פסלת את ה marantz
התקציב שחשבתי עליו הוא בסביבות ה-4K

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2449
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1025 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #4 

bangoo כתב:בעקרון אני לא נעול על חברה מיוחדת 2 הדגמים שציינתי קיבלו הרבה מאוד חוות דעת טובות בארץ ובחו"ל
קראתי מספר פוסטים בחו"ל על השילוב של yamaha ו focal הבעיה היא שהדגמים הבכירים של ימאהה כבר חורגים מהתקציב.
eyalron אשמח לדעת למה פסלת את ה marantz
התקציב שחשבתי עליו הוא בסביבות ה-4K
...
תגובה:
ידידי
ראיתי המון תגובות על כל דבר אל תסמוך על טעם של אף אחד.
לטעמי שווה מאוד!!!!! להוסיף כמה שקלים ולקנות בארץ,לך לחנות אולי אפילו עם הרמקולים שלך,תפנה יום עבודה! לך תקשיב במשך כמה שעות ותחליט.
תקשר לפיוז,סטריאוסקופ או קרוסאובר או כל חנות שאתה מכיר ואוהב (אני אוהב את שלושתם)תבדוק מי יכול לתת לך מענה לבחינה של הסאונד אותו הכי תרצה ושיהיה בהצלחה.

גם אצלי הכסף משחק תפקיד אבל,הסאונד הנכון שווה לי כל שקל!!!אני לא משחק עם זה....
כיף חיים.

bangoo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

royla בגדול אני מסכים איתך שעניין האחריות הוא משהו חשוב אבל "להוסיף כמה שקלים" = להוסיף קרוב ל-2000 ש"ח במקרה הטוב
וזאת הבעייה הגדולה לכן חשבתי כן להתמקד בייבוא מחו"ל אבל שוב אני לא פוסל את נושא הקניייה בארץ את הרמקולים שלי קניתי בפיוז
באמת חווית קניה מעולה.
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #6 

אהבתי את המשפט " להוסיף כמה שקלים"
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

סנטי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

"כמה שקלים"......גדול!!!!!!:lol: :lol:
באמאזון רסיבר ימאה 475 = 1390 ש"ח בארץ אחרי מיסים והובלה
בארץ המחיר הוא אחרי הנחה 2990 ש"ח.
גם האחריות והשירות לא שווים את הפער. במקרה הכי גרוע שיש לי בעיה במכשיר, אני פשוט קונה חדש וזה עדיין יהיה זול יותר מלקנות בארץ.

אחריות עולה ביחס ישר לסיכוי לתקלות. אם המוצר הוא אמין, אז אחריות לא אמורה לעלות יותר מ 2% מהמקרים. זה אומר ששני מקרים מתוך מאה יצטרכו את השירות.
אלה העקרונות שלי !! לא מוצאים חן בעינייך ?! ....יש לי אחרים ! (הפילוסוף הדגול גראוצ'ו מרקס)

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #8 

סנטי כתב:"כמה שקלים"......גדול!!!!!!:lol: :lol:
באמאזון רסיבר ימאה 475 = 1390 ש"ח בארץ אחרי מיסים והובלה
בארץ המחיר הוא אחרי הנחה 2990 ש"ח.
גם האחריות והשירות לא שווים את הפער. במקרה הכי גרוע שיש לי בעיה במכשיר, אני פשוט קונה חדש וזה עדיין יהיה זול יותר מלקנות בארץ.

אחריות עולה ביחס ישר לסיכוי לתקלות. אם המוצר הוא אמין, אז אחריות לא אמורה לעלות יותר מ 2% מהמקרים. זה אומר ששני מקרים מתוך מאה יצטרכו את השירות.
...
ואם אתה אחד מ2% האלה ?

אין ויכוח שאפשר ליבא באופן עצמאי מחו"ל במחירים נמוכים באופן משמעותי.
אבל יש אנשים שאין להם בעיה לשלם עוד 2000 או 3000 שקלים. זה המצב. מה שטוב לך או משתלם לך נתפס כפחות משתלם לאחר.
החלטה על רכישת מוצר לא מתבססת אך ורק על מחירו הסופי. היא בנויה מתהליכים קוגנטיבים מורכבים.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

sprunknwn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #9 

royla כתב:
...
...
תגובה:
ידידי
ראיתי המון תגובות על כל דבר אל תסמוך על טעם של אף אחד.
לטעמי שווה מאוד!!!!! להוסיף כמה שקלים ולקנות בארץ,לך לחנות אולי אפילו עם הרמקולים שלך,תפנה יום עבודה! לך תקשיב במשך כמה שעות ותחליט.
תקשר לפיוז,סטריאוסקופ או קרוסאובר או כל חנות שאתה מכיר ואוהב (אני אוהב את שלושתם)תבדוק מי יכול לתת לך מענה לבחינה של הסאונד אותו הכי תרצה ושיהיה בהצלחה.

גם אצלי הכסף משחק תפקיד אבל,הסאונד הנכון שווה לי כל שקל!!!אני לא משחק עם זה....
...
בכל מה שקשור לאחריות, אם אתה מזמין דרך אמזון הם נותנים אחריות לשנה הראשונה שאף חברה/יבואן/חנות בארץ לא נותנים (החלפה לחדש או החזר כספי מלא במקרה של תקלה).
בתור אחד שהזמין מאמזון אנגליה את ה X3000 של דנון, אני יכול להגיד לך שבכסף שחסכתי אני יכול לקנות עוד שני רסיברים X3000.
בנוגע לסאונד, עם כל הכבוד להמלצות ללכת לחנויות לשמוע (אתה צריך לעשות את זה), כמה דברים לקחת בחשבון.
האקוסטיקה בחנות היא אחרת, רוב הזמן אין להם את הדגמים שאתה חוקר ובודק באינטרנט ואז כל הביקור הופף למין הכוונה של המוכר למסדרון הצר שאיתו הוא מתעסק מבחינת איזה יבואנים הוא עובד איתם ומה הוא החליט לשים בתצוגה.
תתכוונן לפי תקציב, פיצ'רים, סקירות (אני בעיקר עוקב אחר סקירות של לקוחות ופחות מגזינים), תלך לחנות לשמוע, תחזור הביתה, תחשוב על זה עוד קצת, אולי תלך לחנות אחרת לשמוע סט-אפים דומים ורק אז תחליט.

שיהיה בהצלחה!

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #10 

בחרתה 2 חסיברים מצויינים.הדנון מקביל לסדרה 7000 של מרנץ.

sprunknwn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #11 

Lior_M כתב:
...
...
ואם אתה אחד מ2% האלה ?

אין ויכוח שאפשר ליבא באופן עצמאי מחו"ל במחירים נמוכים באופן משמעותי.
אבל יש אנשים שאין להם בעיה לשלם עוד 2000 או 3000 שקלים. זה המצב. מה שטוב לך או משתלם לך נתפס כפחות משתלם לאחר.
החלטה על רכישת מוצר לא מתבססת אך ורק על מחירו הסופי. היא בנויה מתהליכים קוגנטיבים מורכבים.

ליאור
...
אני חושב שכל מה שאתה צריך לדעת לגבי פותח הפוסט הוא ציין בשתי התגובות הראשונות שלו.
האחריות שניתנת בארץ היא שנויה במחלוקת במקרה הטוב ולשלם עליה עוד 2000-3000 שקל כשהבחור ציין שהתקציב שלו הוא 4000 זה לא רלוונטי. מה גם שהוא הולך על דגמים שאין סיכוי להשיג בארץ במחיר שאפילו קרוב לתקציב שלו, ככה שנראה לי שהתגובה של סנטי ציינה את הכלל.
בכל מקרה, להתייחס ל-2% באותו משקל כמו שאר ה 98% זה לא הגיוני ובכל תחום אחר היית מתעלם מה-2% כנתון בסטטיסטיקה ותו לא.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #12 

גם אני הייתי רוצה לקנות בארץ אבל כיום צר לי להגיד שזה לא צרכנות נבונה לקנות פה.
כל עוד נמשיך לקנות בארץ אזי המחירים ישארו גבוהים... ברגע שיבינו שהם מפסידים נתח שוק, המחירים ירדו.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2449
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1025 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #13 

sprunknwn כתב:
...
...
בכל מה שקשור לאחריות, אם אתה מזמין דרך אמזון הם נותנים אחריות לשנה הראשונה שאף חברה/יבואן/חנות בארץ לא נותנים (החלפה לחדש או החזר כספי מלא במקרה של תקלה).
בתור אחד שהזמין מאמזון אנגליה את ה X3000 של דנון, אני יכול להגיד לך שבכסף שחסכתי אני יכול לקנות עוד שני רסיברים X3000.
בנוגע לסאונד, עם כל הכבוד להמלצות ללכת לחנויות לשמוע (אתה צריך לעשות את זה), כמה דברים לקחת בחשבון.
האקוסטיקה בחנות היא אחרת, רוב הזמן אין להם את הדגמים שאתה חוקר ובודק באינטרנט ואז כל הביקור הופף למין הכוונה של המוכר למסדרון הצר שאיתו הוא מתעסק מבחינת איזה יבואנים הוא עובד איתם ומה הוא החליט לשים בתצוגה.
תתכוונן לפי תקציב, פיצ'רים, סקירות (אני בעיקר עוקב אחר סקירות של לקוחות ופחות מגזינים), תלך לחנות לשמוע, תחזור הביתה, תחשוב על זה עוד קצת, אולי תלך לחנות אחרת לשמוע סט-אפים דומים ורק אז תחליט.

שיהיה בהצלחה!
...
תגובה:נכון שראשית אני שומע בחנות ומתחיל להסגר על מוצר-בוא נגיד רסיבר אונקיו או מרנץ,אני מבקש מבעל החנות לקחת אלי הבית לבדיקה....לא נתקלתי בסירוב עד היום....
בוא נקח את ידידינו אור שהיה עם אונקיו והחליף אותו למרנץ,האם לדעתו השירות שהוא קיבל מחנויות ..ובנוסף אח"כ קיבל הנחה יפה...בטוח יותר יקר מחו"ל... האם לדעתו היה שווה את הכסף?
לדעתי כן!!
עבר אצלי בבית ציוד שבסופו של יום קניתי רק 10% ממנו....מאוד חשוב לי לקנות רק דברים שגורמים לי להתקדם קדימה ולא סתם רכישה.
כזה שירות מדהים תוכל למצוא במספר חנויות בארץ ואני אישית שמח מאוד על השירות ושמח לשלם כל שקל עליו!
היום יש לי אונקיו 818....אם הייתי יודע שרק אונקיו אני רוצה אז רכישה בחו"ל אכן זה הדבר הנכון,אבל,אולי מרנץ או דנון פיוניר יותר ימצאו חן בעיני בפעם הבא? אני בטוח שהלך לחנויות האוהבות עליי,אקבל שירות מאלף,תמיכה מלאה,ובסוף תוצאה ששווה כסף!!
כיף חיים.

bangoo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

חברים אשמח לעוד תגובות המלצות והצעות :wink:
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #15 

bangoo כתב:חברים אשמח לעוד תגובות המלצות והצעות :wink:
...
חשבתי שאתה סגור על שני מוצרים ספציפיים. אם לא, כדאי שתשמע גם אונקיו ( סדרות x2x ).
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

bangoo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

Lior_M כתב:
...
...
חשבתי שאתה סגור על שני מוצרים ספציפיים. אם לא, כדאי שתשמע גם אונקיו ( סדרות x2x ).
...
תגובה:
בגדול כן אני די סגור על הדגמים האלה אבל עדיין מתלבט מה לבחור
בנוגע לאונקיו קצת מפחיד אותי כל הנושא של כרטיסי ה hdmi

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #17 

גם אותי הפחיד וגם אצלי ה 626 היה בתחתית הרשימה ואחרי ששמעתי אותו הבנתי מה הקסם שלו.
לפחות תאזין לו...
הוא גם לא מתחמם יותר מה 675 שהיה לי וגם אין תלונות על בעיות אמינות בסדרה הנ"ל.

bangoo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

מישהו יכול לעזור לי למצוא את ה X4000 עם משלוח לישראל חיפשתי ב pricenoia ובחרתי משלוח לישראל אבל כאשר אני בוחר כתובת למשלוח
הוא כותב לי שהם לא שולחים לארץ

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #19 

כרגע אין משהו באף אחד מהאמזון, רק את ה-X3000 אני מצליח להביא לישראל.
תמתין כמה ימים בטוח יצוץ

bangoo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

brillix כתב:כרגע אין משהו באף אחד מהאמזון, רק את ה-X3000 אני מצליח להביא לישראל.
תמתין כמה ימים בטוח יצוץ
...
תגובה:
תודה אמשיך לבדוק :wink:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”