royla כתב:
...
...
תגובה:
ידידי
ראיתי המון תגובות על כל דבר אל תסמוך על טעם של אף אחד.
לטעמי שווה מאוד!!!!! להוסיף כמה שקלים ולקנות בארץ,לך לחנות אולי אפילו עם הרמקולים שלך,תפנה יום עבודה! לך תקשיב במשך כמה שעות ותחליט.
תקשר לפיוז,סטריאוסקופ או קרוסאובר או כל חנות שאתה מכיר ואוהב (אני אוהב את שלושתם)תבדוק מי יכול לתת לך מענה לבחינה של הסאונד אותו הכי תרצה ושיהיה בהצלחה.
גם אצלי הכסף משחק תפקיד אבל,הסאונד הנכון שווה לי כל שקל!!!אני לא משחק עם זה....
...
בכל מה שקשור לאחריות, אם אתה מזמין דרך אמזון הם נותנים אחריות לשנה הראשונה שאף חברה/יבואן/חנות בארץ לא נותנים (החלפה לחדש או החזר כספי מלא במקרה של תקלה).
בתור אחד שהזמין מאמזון אנגליה את ה X3000 של דנון, אני יכול להגיד לך שבכסף שחסכתי אני יכול לקנות עוד שני רסיברים X3000.
בנוגע לסאונד, עם כל הכבוד להמלצות ללכת לחנויות לשמוע (אתה צריך לעשות את זה), כמה דברים לקחת בחשבון.
האקוסטיקה בחנות היא אחרת, רוב הזמן אין להם את הדגמים שאתה חוקר ובודק באינטרנט ואז כל הביקור הופף למין הכוונה של המוכר למסדרון הצר שאיתו הוא מתעסק מבחינת איזה יבואנים הוא עובד איתם ומה הוא החליט לשים בתצוגה.
תתכוונן לפי תקציב, פיצ'רים, סקירות (אני בעיקר עוקב אחר סקירות של לקוחות ופחות מגזינים), תלך לחנות לשמוע, תחזור הביתה, תחשוב על זה עוד קצת, אולי תלך לחנות אחרת לשמוע סט-אפים דומים ורק אז תחליט.
שיהיה בהצלחה!