איך לאחד סטריאו למונו?
שלום אני רוצה להעביר כבל דרך קיר על מנת להציב רמקול בצד השני של הקיר, יש לי אפשרות להעביר כבל אחד.
אבל אני לא רוצה שהרמקול ינגן רק צד אחד כי אז לא ישמעו את כל הכלים. אני רוצה שהוא ינגן את הכל, אז אפשרי לחבר יציאות מוגברות L+R לרמקול אחד?
או שיש דרך מסויימת?
אבל אני לא רוצה שהרמקול ינגן רק צד אחד כי אז לא ישמעו את כל הכלים. אני רוצה שהוא ינגן את הכל, אז אפשרי לחבר יציאות מוגברות L+R לרמקול אחד?
או שיש דרך מסויימת?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בוודאי.
אתה יכול לקנות כבל שבקצה אחד שני חיבורי סטריאו שיחוברו ליציאות המגבר, ובקצה השני חיבור מונו - אל הרמקול.
יש גם מתאמים שעושים אותו דבר.
תעשה חיפוש: stereo to mono adapter
אתה יכול לקנות כבל שבקצה אחד שני חיבורי סטריאו שיחוברו ליציאות המגבר, ובקצה השני חיבור מונו - אל הרמקול.
תעשה חיפוש: stereo to mono adapter
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
שים לב שהוא רשם יציאות מוגברות !!!איינשטיין כתב:בוודאי.
תעשה חיפוש: stereo to mono adapter...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אינך יכול לחבר את יציאות מגבר R וL ביחד אלא רק בתנאי שיש למגבר הזה מצב BRIDGE...oren1219 כתב:שלום אני רוצה להעביר כבל דרך קיר על מנת להציב רמקול בצד השני של הקיר, יש לי אפשרות להעביר כבל אחד.
או שיש דרך מסויימת?...