עברית מובנת במכשירי אנדרואיד?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3725
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 856 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
ידוע לי שבאייפון והנקסוס של גוגל לא משנה איפה תרכוש את המכשיר יש בו עברית מובנת שאפשר לבחור מהתפריט ללא צורך באפלקציות כגון more local ודומיהם.
האם אני טועה?
השאלה היא אם אני קונה מכשיר של חברת Sony או lg לצורך הענין.האם העברית מובנת או שיש צורך באפליקציה?
כבר ראית חבר עם סוני אקספיריה שרכש מחנות פרטית עם אפלקציה להוצאת העברית מהמכשיר.
אם זה כך.למה???
ידוע שבסמסונג היבואן בארץ ביקש "להחביא" את העברית.האם כך הדבר אצל שאר החברות???
האם אני טועה?
השאלה היא אם אני קונה מכשיר של חברת Sony או lg לצורך הענין.האם העברית מובנת או שיש צורך באפליקציה?
כבר ראית חבר עם סוני אקספיריה שרכש מחנות פרטית עם אפלקציה להוצאת העברית מהמכשיר.
אם זה כך.למה???
ידוע שבסמסונג היבואן בארץ ביקש "להחביא" את העברית.האם כך הדבר אצל שאר החברות???
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אני לא מתיימר להיות מבין גדול, אך אני מניח שאם היבואן מסתיר את העברית זה מכוון שבחנויות משלמים יותר על עברית מובנת.
האם יש עברית במכשירי חברות מסוימות.? זה תלוי במערכת הפעלה המקוסטמת שהם מספקים עם המכשיר. אני יכול לספר לך שבמכשירים סינים שרכשתי היה עברית מובנת. אך זה מכוון שמע' ההפעלה שלהם נקייה מקיסטומי יצרן וחברת סלולרי.
האם יש עברית במכשירי חברות מסוימות.? זה תלוי במערכת הפעלה המקוסטמת שהם מספקים עם המכשיר. אני יכול לספר לך שבמכשירים סינים שרכשתי היה עברית מובנת. אך זה מכוון שמע' ההפעלה שלהם נקייה מקיסטומי יצרן וחברת סלולרי.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3725
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 856 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
חבר חזר השבוע מארה"ב עם סוני אקספריה
Z2 וגם אצלו לא מופיע עברית בתפריט המכשיר.
הוא התקין את האפליקציות any local וגם את more local ועדיין אין אפשרות להציג עברית במכשיר.
אנני מבין למה רק בנקסוס יש עברית מובנת ובשאר החברות אין.
האם גוגל לא יכולה לדאוג שיהיה עברית במכשיר כמו שיש שפות אחרות .?
Z2 וגם אצלו לא מופיע עברית בתפריט המכשיר.
הוא התקין את האפליקציות any local וגם את more local ועדיין אין אפשרות להציג עברית במכשיר.
אנני מבין למה רק בנקסוס יש עברית מובנת ובשאר החברות אין.
האם גוגל לא יכולה לדאוג שיהיה עברית במכשיר כמו שיש שפות אחרות .?