מחירים שלכולנו יהיה קצת מושג
חשבתי להתחיל איזה שרשור לגבי הדגמים המדוברים בפורום ולערוך אותו אחת לכמה זמן וככה נהיה מעודכנים
פלזמה
Samsung ps51f5500 מחיר הנמוך ביותר 5350 ש״ח בוואלה שופס כולל התקנה ומשלוח וטאבלט אחריות סמליין 3 שנים
Panasonic 50st60 מחיר הנמוך ביותר 7000 ש״ח crossover כולל משלוח והתקנה ואחריות יבואן
פלזמה
Samsung ps51f5500 מחיר הנמוך ביותר 5350 ש״ח בוואלה שופס כולל התקנה ומשלוח וטאבלט אחריות סמליין 3 שנים
Panasonic 50st60 מחיר הנמוך ביותר 7000 ש״ח crossover כולל משלוח והתקנה ואחריות יבואן
ה-PS51F5500 מפורסמת באחת מהחנויות האחרות ב-4650 ש"ח עם 3 שנות אחריות של מיניליין.
אבל עדיף לעבור לכאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 2&start=15
אבל עדיף לעבור לכאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 2&start=15
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
השרשורים האלה החלו לצוץ כבר על בסיס יומי אהה? 
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הייתי מעביר את ההודעה שלך בכיף, לו הייתי מנהל..
וההודעה שלי היתה בהומור, סתם פשוט הצחיק אותי כמה דיונים שקשורים למחיר מציפים כאן את הפורום לאחרונה.
שלא תבין (תבינו) אותי לא נכון, דיון בכלל ושאלות בפרט לגבי מחירים הם אכן מבורכים ואין כאן משום תלונה שלי. אך כשאני נכנס לפורום, אני בעיקר מחפש דיונים מעניינים. דיונים עם בעיות של אנשים, עם המלצות, ביקורות ודברים יותר רציניים וטכניים, דברים שמאד חסרים לי כבר תקופה ארוכההה. (פורום "כיול / עבוד תמונה" לא רואה פוסט חדש נראה לי מנובמבר 2013
)
וההודעה שלי היתה בהומור, סתם פשוט הצחיק אותי כמה דיונים שקשורים למחיר מציפים כאן את הפורום לאחרונה.
שלא תבין (תבינו) אותי לא נכון, דיון בכלל ושאלות בפרט לגבי מחירים הם אכן מבורכים ואין כאן משום תלונה שלי. אך כשאני נכנס לפורום, אני בעיקר מחפש דיונים מעניינים. דיונים עם בעיות של אנשים, עם המלצות, ביקורות ודברים יותר רציניים וטכניים, דברים שמאד חסרים לי כבר תקופה ארוכההה. (פורום "כיול / עבוד תמונה" לא רואה פוסט חדש נראה לי מנובמבר 2013
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אולי צריך דיון נעוץ בשביל זה
שכל הזמן אנשים שקנו דגמים יוסיפו את הנתונים שלהם לשם.
אגב, לגבי הפלזמה F5500, בסינמה פרו היא נמכרת ב-4500 ש"ח עם אחריות של יבואן רשמי. 4000 ללא. כמובן מדובר על 51 אינץ'
אגב, לגבי הפלזמה F5500, בסינמה פרו היא נמכרת ב-4500 ש"ח עם אחריות של יבואן רשמי. 4000 ללא. כמובן מדובר על 51 אינץ'