קיר הסרטים המושלם - שם,מידע וכתוביות בעברית
עידכון:
יצא תוסף addon - שעושה הכל בצורה אוטומטית ומעדכן אוטומטית. הקיר עכשיו בשליטה שלכם.
לינק לדיון בתוסף:
http://www.hometheater.co.il/vp2090334#2090334
יצא תוסף addon - שעושה הכל בצורה אוטומטית ומעדכן אוטומטית. הקיר עכשיו בשליטה שלכם.
לינק לדיון בתוסף:
http://www.hometheater.co.il/vp2090334#2090334
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 15/06/2014 12:52, נערך 26 פעמים בסך הכל.
תסתכל על זה ככה...
הלחיצה שלך על הקישור והשימוש בקיר.... זה אמירת תודה על כל הזמן שהושקע בבניית הדבר הזה ואם את המינימום הזה קשה לך לעשות... אז ....
בהצלחה גם לך בכל אשר תלך...ותבחר לעשות. (אבל בנינו בלי שאף אחד יראה...ההפסד כולו שלך...)
עידכון:
אחרי בדיקה של השירות אני מוותר על ה0.01 סנט שלהם ללחיצה...
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 31/05/2014 13:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הוספתי.alon24 כתב:אפשר תמונות של איך זה נראה ?
קשה לי להבין ככה...
אם הגדרת ספריית סרטים מקומית ב xbmc וסרקת אותם עם סקרפר כלשהו,
אז תבחר בתפריט את השדה סרטים (ליד הוידאו) , וככה זה יראה אצלך וכמובן שזה יהיה בעברית.
אני ידנית הגדרתי את הסקרפר לעברית מזמן ועכשיו בgomovies איפה שיש עברית הוא נותן לי עברית-בעצם זה נותן לי מאתר סרטים כלומר הרבה יותר תוכן בעברית?
אם פשוט יהיה ניתן לבחור סקרפר בgomovies זה יהיה הרבה יותר פשוט. נבחר את סרטים והוא יביא הכל בעברית. כי אני לדוגמא לא רוצה את זה בסרטים שם.
אני מאוד מעריך את ההשקעה אבל אל תשכח שזה אומר שיש מידע לסרטים שעכשיו וזה שייצא בעוד חצי שנה לא יתווסף. בקיצור פיתרון זמני מצויין לעברית מלאה בתוסף. תודה!
אם פשוט יהיה ניתן לבחור סקרפר בgomovies זה יהיה הרבה יותר פשוט. נבחר את סרטים והוא יביא הכל בעברית. כי אני לדוגמא לא רוצה את זה בסרטים שם.
אני מאוד מעריך את ההשקעה אבל אל תשכח שזה אומר שיש מידע לסרטים שעכשיו וזה שייצא בעוד חצי שנה לא יתווסף. בקיצור פיתרון זמני מצויין לעברית מלאה בתוסף. תודה!
מן הסתם יהיה לך שם עוד 7537 סרטים לצפיה בקליק עם מידע בעבריתDANBR22 כתב:לא הבנתי, מה קורה לספריית סרטים הקיימת שלי? כרגע כשאני נכנס לסרטים זה מן הסתם מגיע אליה......
אם אתה לא מעוניין לערבב בין סרטים מקומיים לסרטים online
אתה יכול לפתוח פרופיל חדש ונקי בשם gomovies ולעשות את זה שם.
1. מה שעשית מזמן זה להמיר את התפריט של ההרחבה לעברית (אין קשר לתוכן).tomer1749 כתב:אני ידנית הגדרתי את הסקרפר לעברית מזמן ועכשיו בgomovies איפה שיש עברית הוא נותן לי עברית-בעצם זה נותן לי מאתר סרטים כלומר הרבה יותר תוכן בעברית?
אני מאוד מעריך את ההשקעה אבל אל תשכח שזה אומר שיש מידע לסרטים שעכשיו וזה שייצא בעוד חצי שנה לא יתווסף. בקיצור פיתרון זמני מצויין לעברית מלאה בתוסף. תודה!...
2. בקיר שמתי רק סרטים שיצאו להם כתוביות בעברית (ולא סרטים עם מידע בעברית אבל בלי כתוביות בעברית ....)
3. בקשר לעדכון האוטומטי של סרטים חדשים בספריה- יהיה בקרוב (אני מקווה...) ואז זה יהיה מושלם בריבוע...
4. אם אתה לא מעוניין לערבב בין סרטים מקומיים לסרטים online
אתה יכול לפתוח פרופיל חדש ונקי בשם gomovies ולעשות את זה שם.
1. לא, זה לא אני. אני נכנסתי לסקרפר ידנית ושיניתי את ערך השפה לעברית (הערך לא קיים בסקרפר לבד אבל באתר כן יש עברית) ככה שהוא מביא לי מידע על הסרטים בעברית בתוך GoMovies. עכשיו מה שצריך כדי שזה יהיה מושלם זה שהוא יאפשר תמיכה בסקרפרים חוץ מmetadata הרגיל ואז אשים את סרטים ובאמת לרוב התוכן יהיה עברית. להכניס את זה בתוך ספריית הסרטים זה כבר סיפור אחר.b2k כתב:1. מה שעשית מזמן זה להמיר את התפריט של ההרחבה לעברית (אין קשר לתוכן).......
2. בקיר שמתי רק סרטים שיצאו להם כתוביות בעברית (ולא סרטים עם מידע בעברית אבל בלי כתוביות בעברית ....)
3. בקשר לעדכון האוטומטי של סרטים חדשים בספריה- יהיה בקרוב (אני מקווה...) ואז זה יהיה מושלם בריבוע...
4. אם אתה לא מעוניין לערבב בין סרטים מקומיים לסרטים online
אתה יכול לפתוח פרופיל חדש ונקי בשם gomovies ולעשות את זה שם....
2. ברור
3. לדעתי זה חבל על המאמץ שלך והקושי בהתקנה למתקינים. צריך תמיכה בסקרפרים מaddons ולא רק המובנים.
קושי בהתקנה?tomer1749 כתב:1. לא, זה לא אני. אני נכנסתי לסקרפר ידנית ושיניתי את ערך השפה לעברית (הערך לא קיים בסקרפר לבד אבל באתר כן יש עברית) ככה שהוא מביא לי מידע על הסרטים בעברית בתוך GoMovies. עכשיו מה שצריך כדי שזה יהיה מושלם זה שהוא יאפשר תמיכה בסקרפרים חוץ מmetadata הרגיל ואז אשים את סרטים ובאמת לרוב התוכן יהיה עברית. להכניס את זה בתוך ספריית הסרטים זה כבר סיפור אחר.......
2. ברור
3. לדעתי זה חבל על המאמץ שלך והקושי בהתקנה למתקינים. צריך תמיכה בסקרפרים מaddons ולא רק המובנים....
מה קשה בדיוק להתקין את ההרחבה של gomovies? ולהגדירה שתוריד כתוביות אוטומטית?
לפתוח קובץ rar הראשוני של הקיר ולחלץ את הקבצים...
להגדיר את המסלול של הספריה כמקור וידאו וללכת לישון...
הרי מי שמתמש ב xbmc צריך לדעת לעשות את זה בעיניים עצומות.
זה שצריך תמיכה בסקרפר לעברית ב addon זה יופי. אבל אין.
בנוסף אני לא רוצה מידע בעברית על עשרות אלפי סרטים שאין להם כתובית בעברית....
וכשאני בוחר סרט בקיר הסרטים פה - אני יודע מראש שיש לו כתובית בעברית.
פאנארט זה התמונה הגדולה שאתה רואה ברקע כשאתה עובר בין הסרטים.hagayben כתב:עכשיו אני מעביר את זה לRPI.
נראה מעניין מאוד.
תודה רבה על המדריך בעברית.
אעדכן איך הקיר לאחר הסריקה.
ד"א מה זה פאנארט?...
פוסטר זה התמונה הקטנה מעל שם הסרט.
-hagayben כתב:ספריה מאוד עשירה ומגוונת.
אבל מרוב הסרטים לתפריט לוקח להיטען כמה דק' טבות, וגם הדפדוף לוקח זמן(RPI)....
זה היה זמני והכל.
ב addon תהיה לך אפשרות לבחור רק מה שאתה רוצה לפי פרמטרים של זאנר שנה ורייטינג.