היי, כרגע אני נמצא בפלאפון אבל בגלל שירות הלקוחות התת רמה שלהם החלטתי לעזוב. השתמשתי באפליקציית glove ומצאתי להפתעתי שהוא מובייל היא הרשת העדיפה בשבילי, עם קליטה מצויינת 90% מהזמן וטובה 9% מהזמן. באורנג' קיבלתי 66% במצריים ו33 בטובה. אני מופתע מאוד מהתוצאות של הוט מובייל שכן הייתי מנוי שלהם לפני שנה ובלתי ממקרים רבים שבם היה לי אינטרנט איטי וקליטה חלשה. האם יכול להיות 'הם השתפרו בנושא זה? מה גם שמצאתי את הדוח של glove כשהרצתי אותו לפני שנה ואז היו לי תוצאות אחרות כאשר אורנג' הייתה מקום ראשון והוט מובייל לא הייתה בכלל בשלשה הראשונה. בגדול אני רק רוצה למצוא רשת סלולרית אמינה לעבור אליה, אני גר באזור רמת גן ומשרת בתל השומר (אם זה רלוונטי לגבי הקליטה באזור). האם מישהו משתמש בהוט מובייל ויכול לתת לי חוות דעת על האינטרנט שלהם? אשמח לעזרתם בנושא
תודה רבה לכולם
מעבר רשת סלולרית ואיכות הגלישה בהוט מובייל
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
הוט מובייל ממש אחלה.
רק תשים לב לשני דברים :
א. שהמכשיר שלך יודע לתמוך בתדרים שלהם.
ב. גם אם יש לך אייפון וגם אם יש לך אנדרויד, אתה חייב לשנות את הגדרות ה-APN של הגלישה דרך המכשיר.
אם אתה לא תשנה את ה-APN, אז לא תוכל לגלוש בכלל, זה במקרה הטוב, כי אז אתה תתקשר אליהם ויסבירו לך מה להגדיר במכשיר, ובמקרה הרע, אתה תגלוש על הפלאפון/סלקום/אורנג׳ שהיה לך, ואז, הגלישה תהיה איטית בטירוף!!! ואתה תחשוב שהוט דפוקים. והם לא. לפחות לא בקטע הזה. פשוט היית צריך להגדיר את ה-APN הזה ולא עשית.
רק תשים לב לשני דברים :
א. שהמכשיר שלך יודע לתמוך בתדרים שלהם.
ב. גם אם יש לך אייפון וגם אם יש לך אנדרויד, אתה חייב לשנות את הגדרות ה-APN של הגלישה דרך המכשיר.
אם אתה לא תשנה את ה-APN, אז לא תוכל לגלוש בכלל, זה במקרה הטוב, כי אז אתה תתקשר אליהם ויסבירו לך מה להגדיר במכשיר, ובמקרה הרע, אתה תגלוש על הפלאפון/סלקום/אורנג׳ שהיה לך, ואז, הגלישה תהיה איטית בטירוף!!! ואתה תחשוב שהוט דפוקים. והם לא. לפחות לא בקטע הזה. פשוט היית צריך להגדיר את ה-APN הזה ולא עשית.
- admincruuz
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לפי דעתי כמעט כל המכשירים היום תומכים בכל התדרים יש מודעות ממש גבוהה לחברות הסלולריות לעשות את המכשירים שלהם נגישים לכל
חברות הסלולר גם להוט מובייל
אתה יכול לראות את המכשירים הסלולריים המובילים שבטוח עובדים ברשת של הוט מובייל בZAP
אתה תוכל לקבל החלטה יותר טובה לגבי איזה מכשיר אתה רוצה לקנות
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 24=3129427
חברות הסלולר גם להוט מובייל
אתה יכול לראות את המכשירים הסלולריים המובילים שבטוח עובדים ברשת של הוט מובייל בZAP
אתה תוכל לקבל החלטה יותר טובה לגבי איזה מכשיר אתה רוצה לקנות
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 24=3129427