תופעה מציקה עם NAS Synology DSM414
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4889
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
ניסוי פשוט שתוכל לבצע זה להעביר קבצים מהשרת למחשב pcאו מק דרך ftp.
תתקין קליינט על אחד המחשבים ותדאג שהכמות תמלא 20 דקות או יותר.
אם תצליח, זה כנראה הכיוון.
מה שמעניין שהלינוקס שבסטימר מתקשר טוב עם ההגדרות של הsmb בעוד המק והpc לא, מה שיכול להצביע שזה לא הכיוון...
אלא אם אתה צופה בשימוש בdlna.
תתקין קליינט על אחד המחשבים ותדאג שהכמות תמלא 20 דקות או יותר.
אם תצליח, זה כנראה הכיוון.
מה שמעניין שהלינוקס שבסטימר מתקשר טוב עם ההגדרות של הsmb בעוד המק והpc לא, מה שיכול להצביע שזה לא הכיוון...
אלא אם אתה צופה בשימוש בdlna.
טוב, נשברתי...
פתאום גם בזמן צפייה בסרט דרך הסטרימר הוא נתקע לי אז החלטתי לעשות התקנה מחדש של ה-DSM
אחרי כמה דקות של פירפורי לב שחשבתי שהכל נמחק המערכת עלתה מחדש, נקיה מוכנה להגדרה מחדש כשכל המידע שלם ובטוח *אימוג׳י נושם לרווחה*
מקווה לסיים הגדרות ראשוניות ובדיקה קצרה לראות שהכל מתחבר בשאיפה שאכן זה פתר את הבעיה.
שוב חברים, אני חייב לכם תודה ענקית על התמיכה והרעיונות לפתרון
(Y)(Y)
לילה טוב
פתאום גם בזמן צפייה בסרט דרך הסטרימר הוא נתקע לי אז החלטתי לעשות התקנה מחדש של ה-DSM
אחרי כמה דקות של פירפורי לב שחשבתי שהכל נמחק המערכת עלתה מחדש, נקיה מוכנה להגדרה מחדש כשכל המידע שלם ובטוח *אימוג׳י נושם לרווחה*
מקווה לסיים הגדרות ראשוניות ובדיקה קצרה לראות שהכל מתחבר בשאיפה שאכן זה פתר את הבעיה.
שוב חברים, אני חייב לכם תודה ענקית על התמיכה והרעיונות לפתרון
לילה טוב
זה הפיתרון שעבד אצלי
זה הפתרון ...בדוק!
השתמש בעורך הרישום כדי להגדיל את ברירת המחדל של פרק הזמן הקצוב. לשם כך, בצע את השלבים הבאים ולאחר מכן צא מעורך הרישום:
1. לחץ על התחל, לחץ על הפעלה, הקלד regedit (ב-Windows 2000 או Windows Server 2003) או הקלד regedt32 (ב-Windows NT 4.0) ולאחר מכן לחץ על אישור.
2. אתר את המפתח הבא ברישום ולחץ עליו:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\lanmanserver\parameters
3. בחלונית הימנית, לחץ על הערך autodisconnect ולאחר מכן, בתפריט עריכה, לחץ על שנה. אם הערך autodisconnect לא קיים, בצע את השלבים הבאים:
1. בכרטיסייה עריכה, הצבע על חדש ולאחר מכן לחץ על REG_DWORD.
2. הקלד autodisconnect ולאחר מכן הקש ENTER.
4. לחץ על הקסדצימאלי.
5. בתיבה נתוני ערך, הקלד ffffffff, ולאחר מכן לחץ על אישור
http://support.microsoft.com/kb/297684
זה הפתרון ...בדוק!
השתמש בעורך הרישום כדי להגדיל את ברירת המחדל של פרק הזמן הקצוב. לשם כך, בצע את השלבים הבאים ולאחר מכן צא מעורך הרישום:
1. לחץ על התחל, לחץ על הפעלה, הקלד regedit (ב-Windows 2000 או Windows Server 2003) או הקלד regedt32 (ב-Windows NT 4.0) ולאחר מכן לחץ על אישור.
2. אתר את המפתח הבא ברישום ולחץ עליו:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\lanmanserver\parameters
3. בחלונית הימנית, לחץ על הערך autodisconnect ולאחר מכן, בתפריט עריכה, לחץ על שנה. אם הערך autodisconnect לא קיים, בצע את השלבים הבאים:
1. בכרטיסייה עריכה, הצבע על חדש ולאחר מכן לחץ על REG_DWORD.
2. הקלד autodisconnect ולאחר מכן הקש ENTER.
4. לחץ על הקסדצימאלי.
5. בתיבה נתוני ערך, הקלד ffffffff, ולאחר מכן לחץ על אישור
http://support.microsoft.com/kb/297684
ה-KB הזה מדבר על זריקת חיבורים שהם במצב idle. הוא מקבל תקיעה באמצע צפייה בסרט, ממש לא idle. וגם תמיד רק לכונן ספציפי ולא לאחרים.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
בוקר טוב
תודה מני, אבל כמו ששי ציין זה לא קורה במצב מנוחה אלא ממש תוך כדי שימוש (למשל צפיה בסרט) כך שאני לא מאמין ששם נמצא הפתרון.
בנתיים לא יצא לי יותר מדי להתעסק עם זה מאתמול בלילה\מוקדם הבוקר אז אני תכף אתחיל להריץ כמה דברים במקביל ונראה אם הבעיה נפתרה או לא.
תודה מני, אבל כמו ששי ציין זה לא קורה במצב מנוחה אלא ממש תוך כדי שימוש (למשל צפיה בסרט) כך שאני לא מאמין ששם נמצא הפתרון.
בנתיים לא יצא לי יותר מדי להתעסק עם זה מאתמול בלילה\מוקדם הבוקר אז אני תכף אתחיל להריץ כמה דברים במקביל ונראה אם הבעיה נפתרה או לא.
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
קצת חיטוט בפורומים אחרים היו אנשים לכם הייתה אותה בעיה ופתרו אותה בצורה הבאה (צריך לעשות את שניהם):
1. חיבור ישיר דרך אותו סוויטש בלבד בין הטלוויזיה ושרת NAS.
2. הבעיה גם נובעת מהשפעה כלשהי של מודם+ראוטר האינטרנט. הפוך את המודם/ראוטר למודם בלבד וחבר ראוטר משלך לסוויטש ברשת (משהו מפריע ל UPNP).
1. חיבור ישיר דרך אותו סוויטש בלבד בין הטלוויזיה ושרת NAS.
2. הבעיה גם נובעת מהשפעה כלשהי של מודם+ראוטר האינטרנט. הפוך את המודם/ראוטר למודם בלבד וחבר ראוטר משלך לסוויטש ברשת (משהו מפריע ל UPNP).
ֿra
כל הדיסקים עובדים במצב תקין (לפחות על פי הבדיקה ב-DSM)
jagheadg
אחרי שאתמול התקנתי את ה-DSM מחדש ולפני שהתחלתי את הבדיקות היום החלטתי לאפס את הראוטר והמודם (יש לי את ה-Netgear VVG2000 שמוגדר לעבוד כמודם בלבד ו- Apple Airport Extreme כנתב בדרך יש סוויץ׳ של DLINK 8 ports 1GB ) איפוס הגדרות, ניתוק מהחשמל של כל הקליינטים בבית ופשוט הגדרתי הכל מחדש.
טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה, שום, בצל, אללה, מוחמד, ג׳יזס ובודהה עושה רושם שהכל תקין (תוך כדי כתיבה רץ סרט על כל אחד מהלפטופים) ולא חוויתי את הניתוק (מקווה לא לחטוף את הכאפה ממרפי כי יש לו נטייה להתערב כשדברים הולכים תקין)
אני לא יודע להצביע בדיוק מה היה הפתרון כי מתוך יאוש (או הOCD שלי) החלטתי על פעולה מקיפה שעל הדרך תעשה סדר.
חברים, תודה ענקית!!!
וכמובן שאעדכן במידה ויהיו ״התפתחויות״
כל שנותר הוא פשוט לשבת ולהנות
כל הדיסקים עובדים במצב תקין (לפחות על פי הבדיקה ב-DSM)
jagheadg
אחרי שאתמול התקנתי את ה-DSM מחדש ולפני שהתחלתי את הבדיקות היום החלטתי לאפס את הראוטר והמודם (יש לי את ה-Netgear VVG2000 שמוגדר לעבוד כמודם בלבד ו- Apple Airport Extreme כנתב בדרך יש סוויץ׳ של DLINK 8 ports 1GB ) איפוס הגדרות, ניתוק מהחשמל של כל הקליינטים בבית ופשוט הגדרתי הכל מחדש.
טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה, שום, בצל, אללה, מוחמד, ג׳יזס ובודהה עושה רושם שהכל תקין (תוך כדי כתיבה רץ סרט על כל אחד מהלפטופים) ולא חוויתי את הניתוק (מקווה לא לחטוף את הכאפה ממרפי כי יש לו נטייה להתערב כשדברים הולכים תקין)
אני לא יודע להצביע בדיוק מה היה הפתרון כי מתוך יאוש (או הOCD שלי) החלטתי על פעולה מקיפה שעל הדרך תעשה סדר.
חברים, תודה ענקית!!!
וכמובן שאעדכן במידה ויהיו ״התפתחויות״
כל שנותר הוא פשוט לשבת ולהנות