מקרנים בסינמטק ת"א
היי רציתי לדעת על המקרנים שיש בסינמטק ראיתי שיש אחד קטן כמו שיש להרבה מכם רק שמו לו עדשה גדולה (הקוטר שלה הוא יותר מהמקרן עצמו) מקרן BARCO ענק והמקרן קולנוע הדיגיטלי המפורסם.... למה צריכים 3 מקרנים? ידוע לי לפעמים מפעילים 2 אחד עבור הסרט והשני עבור הכתוביות המדיה פלייר לא יודע לעשות זאת בעצמו?
ולדבר שיפים אותכם מהכיסאות: ראיתי היום עם חברה שלי את מרטון QUEEN כעבור שעה נגמר הDVD הראשון (זו עריכה של סימטק כך שזו כנראה היכולת מקסימלית שלהם) הסרט נעצר ומופיע לוגו DVD ITT GERMANY !!!! איך הם לא מתביישים לחבר למקרן קולנוע דיגיטלי של מאות אלפי דולרים DVD ב200 ש"ח????? לי יש TV 21" מהדיוטי פרי ומחובר אליה DVD LG!!!!
ולדבר שיפים אותכם מהכיסאות: ראיתי היום עם חברה שלי את מרטון QUEEN כעבור שעה נגמר הDVD הראשון (זו עריכה של סימטק כך שזו כנראה היכולת מקסימלית שלהם) הסרט נעצר ומופיע לוגו DVD ITT GERMANY !!!! איך הם לא מתביישים לחבר למקרן קולנוע דיגיטלי של מאות אלפי דולרים DVD ב200 ש"ח????? לי יש TV 21" מהדיוטי פרי ומחובר אליה DVD LG!!!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
עצוב מאוד.
ובכלל לא בטוח שהמקרן הזה הוא שיא הטכנולוגיה, צריך להבין מה בדיוק יש שם + איך בדיוק הוא מחובר למכשיר.
ובכלל לא בטוח שהמקרן הזה הוא שיא הטכנולוגיה, צריך להבין מה בדיוק יש שם + איך בדיוק הוא מחובר למכשיר.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הם לא יודעים שהם צריכים להתבייש...
רק אנחנו פה משוגעים לאיכות, הם אנשים רגילים...
רק אנחנו פה משוגעים לאיכות, הם אנשים רגילים...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ofer_dotan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לגבי מקרני הסינמטק: באולם הגדול יש ברקו דיגיטל DLP + מעבד שיכול לקבל כניסות וידאוsingera כתב:היי רציתי לדעת על המקרנים שיש בסינמטק ראיתי שיש אחד קטן כמו שיש להרבה מכם רק שמו לו עדשה גדולה (הקוטר שלה הוא יותר מהמקרן עצמו) מקרן BARCO ענק והמקרן קולנוע הדיגיטלי המפורסם.... למה צריכים 3 מקרנים? ידוע לי לפעמים מפעילים 2 אחד עבור הסרט והשני עבור הכתוביות המדיה פלייר לא יודע לעשות זאת בעצמו?
ולדבר שיפים אותכם מהכיסאות: ראיתי היום עם חברה שלי את מרטון QUEEN כעבור שעה נגמר הDVD הראשון (זו עריכה של סימטק כך שזו כנראה היכולת מקסימלית שלהם) הסרט נעצר ומופיע לוגו DVD ITT GERMANY !!!! איך הם לא מתביישים לחבר למקרן קולנוע דיגיטלי של מאות אלפי דולרים DVD ב200 ש"ח????? לי יש TV 21" מהדיוטי פרי ומחובר אליה DVD LG!!!!...
החל מוידאו פשוט ו- DVD עד SDI ,DVI ,HD ושרתים. בתור מי שראה סרטים במקרן זה עם קבלתו בפורמט האחרון (משרת) האיכות מדהימה. לצערי, את הוידאו הפשוט אי אפשר להפוך לאיכותי בגלל שה SOURCE אנלוגי כך שהשאלה היא לא אם אנחנו צריכים להתבייש בחיבור
האנלוגי, כי גם ה-LG שקנית (רגיל או מקליט) יוציא את אותו source פשוט, אלא האם יש
תחליף לחומר שמוקלט על הדיסק עצמו. העריכה עצמה נעשתה ע"י ה D.J שהנחה את האירוע,
וספציפית לאותו יום כנראה גם הוחלט להשתמש במכשיר DVD שלו (לסינמטק ישPIONEER
מהסיבה הפשוטה שהוא צפה בכל החומר על ה- ITT, וגם אם ה- Pioneer עדיף בכמה דרגות
עדיין אין טעם לקחת סיכון שההקרנה תתקע בגלל איכות צריבה ואיכות הדיסקים, במיוחד
כשאין שוני באיכות ההקרנה כפי שהסברתי. האפשרות להקרנה איכותית בפורמט DVD היא
רק במכשירי DVD עם יציאת DVI, וזה כמובן עניין של מחיר ותקציב (הסינמטק לא עסק פרטי).
אם נחזור לרגע למקרן שהזכרת בתחילת ההודעה, אם מה שאתה ראית נמצא באולם הרי שכבר כמה שנים הוא יצא משימוש (הגדול), הקטן מיועד לתרגום הסרטים שמוקרנים ב-35 מ"מ
שעליהם אסור לצרוב כתוביות כדי לא לפגוע בהם (עוברים מפסטיבל לפסטיבל) והדיגיטלי
נמצא בחדר הקרנה ועלותו היא עשרות אלפי $ (יש דגמים יותר טובים), והוא בהחלט עונה על
הדרישות.
להבדיל מהאולם הגדול, בקטן כרגע נמצא בשימוש מקרן LCD.
דבר אחרון לגבי הלוגו, אכן עדיף היה אילולא הלוגו היה מוקרן, (אפשרות להעלמת התמונה)
ובבירור העניין התברר שהדבר נעשה בכוונה כדי שהצופים יידעו את הסיבה לאיכות הירודה,
(קטעים ישנים שנערכו על מחשב). אגב איכות וידאו, יש לזכור שהסינמטק מקרין סרטי ארכיון
(16+35מ"מ) לפעמים במצב הרבה יותר גרוע. מה לעשות, יש דברים שאין להם תחליף.
נערך לאחרונה על ידי ofer_dotan ב 28/11/2006 14:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ofer_dotan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0