הטלוויזיה שאינה תומכת באודיו DTS
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ראשית dts נפוץ מאוד אם מדובר בטורנטים.
אין לך רסיבר ? אין שום ערך לפורמטי אודיו מקודדים כמו dts או dolby אם אין רסיבר שידחוף סאטפ של 5.1.
מן הסתם אף טלביזיה לא יודעת לעשות את זה עם תמיכה ב dts או בלי.
בכל מקרה שידורי טלביזיה / כבלים / לווין אינם מכילים פס קול dts מה שמשאיר לך מקורות כגון סטרימר או בלוריי ( או מחשב ).
מן הסתם כולם ידעו לפענח dts ולשלוח אודיו לטלביזיה בשני ערוצי downmix.
ליאור
אין לך רסיבר ? אין שום ערך לפורמטי אודיו מקודדים כמו dts או dolby אם אין רסיבר שידחוף סאטפ של 5.1.
מן הסתם אף טלביזיה לא יודעת לעשות את זה עם תמיכה ב dts או בלי.
בכל מקרה שידורי טלביזיה / כבלים / לווין אינם מכילים פס קול dts מה שמשאיר לך מקורות כגון סטרימר או בלוריי ( או מחשב ).
מן הסתם כולם ידעו לפענח dts ולשלוח אודיו לטלביזיה בשני ערוצי downmix.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
תקנה פאי ב50 דולר שים אותו בגב הטלויזיה ותהנה מאחלה של נגן סרטים חלופי
תודה על תגובתכם.........אך זה טיפה יותר מדיי "טכני" בשבילי.
בסך הכל יש לי מחשב שמוריד קבצים מהאינטרנט, כונן חיצוני ודיסק און קי שאני מחבר לטלוויזיה, וטלוויזית סוני D6400 "46.
אני צופה בקבצים של AVI,MKV,MP4 ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם האודיו. מה עוד שבמפרט הטכני של הטלוויזיה רשום שהיא תומכת בDTS.
אם הבנתי נכון את דבריכם אין משמעות לתמיכה בDTS אם בין כה אין לי רסיבר או ציוד אחר שמעביר אודיו ל- או מ- הטלוויזיה? הטורנטים שאני מוריד למחשב ואח"כ מזרים ישירות מהקונן דרך הUSB לטלוויזיה ימשיכו לפעול בצורה תקינה גם אם הטלוויזיה החדשה שלי לא תומכת בTDS?
דרך אגב, בקשר ל-LG דווקא קראתי שהם לא תומכים ב-DTS....גם ה-LG החכמים.
שוב תודה על עזרתכם ומצטער על הבורות בנושא
בסך הכל יש לי מחשב שמוריד קבצים מהאינטרנט, כונן חיצוני ודיסק און קי שאני מחבר לטלוויזיה, וטלוויזית סוני D6400 "46.
אני צופה בקבצים של AVI,MKV,MP4 ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם האודיו. מה עוד שבמפרט הטכני של הטלוויזיה רשום שהיא תומכת בDTS.
אם הבנתי נכון את דבריכם אין משמעות לתמיכה בDTS אם בין כה אין לי רסיבר או ציוד אחר שמעביר אודיו ל- או מ- הטלוויזיה? הטורנטים שאני מוריד למחשב ואח"כ מזרים ישירות מהקונן דרך הUSB לטלוויזיה ימשיכו לפעול בצורה תקינה גם אם הטלוויזיה החדשה שלי לא תומכת בTDS?
דרך אגב, בקשר ל-LG דווקא קראתי שהם לא תומכים ב-DTS....גם ה-LG החכמים.
שוב תודה על עזרתכם ומצטער על הבורות בנושא
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
1. נכון, אין משמעות להזרמת קידוד DTS או לא, כי אינך נהנה מהצליל ההיקפי האיכותי הזה בכל מקרה.
2. אבל!
אם תרכוש מסך שאינו תומך בקידוד זה, אתה לא תשמע כלום.
כך שאתה בעצם צריך לבחור:
1. לקנות מסך שתומך ב DTS שתוכל בכל זאת לשמוע, גם אם לא צליל היקפי.
2. להוריד תכנים שלא כוללים DTS, או שכוללים מספר קידודים שתוכל לבחור את זה שמתאים לך (שזה תכל'ס רק 2 ערוצים)
2. אבל!
אם תרכוש מסך שאינו תומך בקידוד זה, אתה לא תשמע כלום.
כך שאתה בעצם צריך לבחור:
1. לקנות מסך שתומך ב DTS שתוכל בכל זאת לשמוע, גם אם לא צליל היקפי.
2. להוריד תכנים שלא כוללים DTS, או שכוללים מספר קידודים שתוכל לבחור את זה שמתאים לך (שזה תכל'ס רק 2 ערוצים)
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
הכוונה של גל היא
שלמסך צריכה להיות יכולת לבצע DOWNMIX במידה והוא מנגן מקור עם DTS.
ושוב, קח בחשבון שאם ההפרש בעלות הוא גדול אז כבר עדיף ללכת לכיוון של נגן חיצוני כמו raspberry pi עם XBMC עליו. גם מדיה סנטר איכותי וגם יפתור לך את הבעיה
ושוב, קח בחשבון שאם ההפרש בעלות הוא גדול אז כבר עדיף ללכת לכיוון של נגן חיצוני כמו raspberry pi עם XBMC עליו. גם מדיה סנטר איכותי וגם יפתור לך את הבעיה
Western Digital TV Live Media Player!
רב תודות לכוווווווולכם!!
נראה לי שהכי פשוט ל-newbie כמוני זה לזרוק קצת כסף אל הבעיה ולרכוש נגן מדיה.
עם הטלוויזיות המודרניות אין משמעות לכך שהנגן הוא מיועד להזרים מדיה בפורמט של NTSC, נכון? (פשוט באפשרותי להשיג את גירסת ה-NTSC במיידי.)
http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=330
נראה לי שהכי פשוט ל-newbie כמוני זה לזרוק קצת כסף אל הבעיה ולרכוש נגן מדיה.
עם הטלוויזיות המודרניות אין משמעות לכך שהנגן הוא מיועד להזרים מדיה בפורמט של NTSC, נכון? (פשוט באפשרותי להשיג את גירסת ה-NTSC במיידי.)
http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=330
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
למה בחרת דווקא את הנגן הזה?
לא שאני רומז למשהו, אבל מעניין לדעת.
כי אין בו למשל תמיכה בפורמטי האודיו DTS ES, או DOLBY TRUE וכו'... בעוד שה BOXEE העתיק שלי תומך בהם.
ואתה הרי מחפש תמיכה נרחבת בפורמטי האודיו בין היתר, אז למה לא לכוון למכשיר שהוא יותר CAPABLE?
לא שאני רומז למשהו, אבל מעניין לדעת.
כי אין בו למשל תמיכה בפורמטי האודיו DTS ES, או DOLBY TRUE וכו'... בעוד שה BOXEE העתיק שלי תומך בהם.
ואתה הרי מחפש תמיכה נרחבת בפורמטי האודיו בין היתר, אז למה לא לכוון למכשיר שהוא יותר CAPABLE?
למה?
האמת? מחיר שנראה לי סביר, חוות דעת חיוביות שמצאתי בסקירה מהירה באינטרנט, והעובדה שהוא תומך בכל הפורמטים שאני מכיר ושמשמשים אותי כרגע.
די אימפולסיבי אבל התחלה טובה - אני מקווה - למי שעד עכשיו פשוט תקע כונן חיצוני ב-USB של הטלוויזיה ולחץ על PLAY.
די אימפולסיבי אבל התחלה טובה - אני מקווה - למי שעד עכשיו פשוט תקע כונן חיצוני ב-USB של הטלוויזיה ולחץ על PLAY.