שלום לכולם,
עקב שידרוג מהירות אני צריך להחליף את המודם ב VDSL.
הנתב שלי הוא TP-LINK 1043 , שהוא מעולה!!!
הדילמה היא האם לקחת מודם בלבד (תוספת של 8 שקלים בחודש)
או את הנתב שהם נותנים ב 10 שקלים (או שללקוח חדש זה ללא תשלום שנתיים)...
חבל להיפטר מה 1043...
מה אתם עשיתם?
40 מגה ומעלה בבזק \ מודם או נתב?
רק לא חיוב זיכוי - אתה לא רוצה להיות כבול אליהם שנתיים. אולי הם נותנים לך נתב dual band אבל ברגע שאתה עוזב אותם אתה יכול להשתמש בו כמחזיק ניירות.lenso כתב:הדילמה היא האם לקחת מודם בלבד (תוספת של 8 שקלים בחודש)
או את הנתב שהם נותנים ב 10 שקלים (או שללקוח חדש זה ללא תשלום שנתיים)...
חבל להיפטר מה 1043......
לא ידעתי שיש להם השכרת מודם ב8 שקל לחודש. אני חושב שפעם הם הציעו את המודם שלהם למכירה ב100 שקל . אם זאת האפשרות היחידה אז עדיף 8 שקל לחודש בלי להיות בשום התחיבות.
במודל של חיוב זיכוי אם אתה עוזב אותם "מוקדם" אתה משלם להם את כל התשלומים (בלי זיכוי) עד סוף התקופה על המוצר. זה אומר שאם הנתב עולה 35 שקל לחודש (ומזכים אותך ב25) ואחרי שנה אתה מתנתק אתה צריך לשלם להם 420 שקל וכמו שאמרתי אין לך מה לעשות עם נתב VDSL2 בזמן שרק בזק משתמשת בטכנולוגיה הזאת בארץ.
אתה צריך לבדוק את כל האופציות - אני לקחתי בחיוב זיכוי מלא ועכשיו הנתב 6740U שלי ואני יכול לעזוב אותם היום. אני שנתיים + ממליץ לאנשים להתחמק מכזאת התחיבות אם אפשר בגלל שזה כובל אותך אליהם. אולי עוד שנה תוכל להתחבר לunlimited אז בשביל מה אתה בכלל צריך התחיבות כזאת!
עריכה : אם זה על פי התקנון הזה : http://www02.bezeq.co.il/Internet/Docum ... %D7%A7.pdf
נראה לי שזה בהשכרה ..
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- הצטרף: מרץ 2008
- מיקום: מרכז
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
נכון להיום אין כבר חיוב זיכוי, אלא השכרה בלבד. אני מצאתי מישהו באתר אגורה שפשוט מסר את המודם vdsl. והיו כמה דיונים בפורום לגבי רכישה של המודם מאיביי. אם אתה יודע שתשאר בבזק יותר משנה וחצי, לדעתי, יש טעם לקנות בכסכום שלא יעלה על 200 ש"ח
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- הצטרף: דצמבר 2005
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
ה-1043 הוא נתב ממש טוב, אני משתמש בו עם חיבור 30 מגה עובד חלק לגמרי (למען הגילוי הנאות: עם קושחת צד-שלישי).
חבל סתם לבזבז כסף, קח מודם רגיל מבזק או פשוט תזמין מ-ebay.
חבל סתם לבזבז כסף, קח מודם רגיל מבזק או פשוט תזמין מ-ebay.
