40 מגה ומעלה בבזק \ מודם או נתב?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
lenso פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
עקב שידרוג מהירות אני צריך להחליף את המודם ב VDSL.
הנתב שלי הוא TP-LINK 1043 , שהוא מעולה!!!
הדילמה היא האם לקחת מודם בלבד (תוספת של 8 שקלים בחודש)
או את הנתב שהם נותנים ב 10 שקלים (או שללקוח חדש זה ללא תשלום שנתיים)...
חבל להיפטר מה 1043...

מה אתם עשיתם?

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #2 

lenso כתב:הדילמה היא האם לקחת מודם בלבד (תוספת של 8 שקלים בחודש)
או את הנתב שהם נותנים ב 10 שקלים (או שללקוח חדש זה ללא תשלום שנתיים)...
חבל להיפטר מה 1043...
...
רק לא חיוב זיכוי - אתה לא רוצה להיות כבול אליהם שנתיים. אולי הם נותנים לך נתב dual band אבל ברגע שאתה עוזב אותם אתה יכול להשתמש בו כמחזיק ניירות.

לא ידעתי שיש להם השכרת מודם ב8 שקל לחודש. אני חושב שפעם הם הציעו את המודם שלהם למכירה ב100 שקל . אם זאת האפשרות היחידה אז עדיף 8 שקל לחודש בלי להיות בשום התחיבות.

במודל של חיוב זיכוי אם אתה עוזב אותם "מוקדם" אתה משלם להם את כל התשלומים (בלי זיכוי) עד סוף התקופה על המוצר. זה אומר שאם הנתב עולה 35 שקל לחודש (ומזכים אותך ב25) ואחרי שנה אתה מתנתק אתה צריך לשלם להם 420 שקל וכמו שאמרתי אין לך מה לעשות עם נתב VDSL2 בזמן שרק בזק משתמשת בטכנולוגיה הזאת בארץ.

אתה צריך לבדוק את כל האופציות - אני לקחתי בחיוב זיכוי מלא ועכשיו הנתב 6740U שלי ואני יכול לעזוב אותם היום. אני שנתיים + ממליץ לאנשים להתחמק מכזאת התחיבות אם אפשר בגלל שזה כובל אותך אליהם. אולי עוד שנה תוכל להתחבר לunlimited אז בשביל מה אתה בכלל צריך התחיבות כזאת!

עריכה : אם זה על פי התקנון הזה : http://www02.bezeq.co.il/Internet/Docum ... %D7%A7.pdf

נראה לי שזה בהשכרה ..

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #3 

נכון להיום אין כבר חיוב זיכוי, אלא השכרה בלבד. אני מצאתי מישהו באתר אגורה שפשוט מסר את המודם vdsl. והיו כמה דיונים בפורום לגבי רכישה של המודם מאיביי. אם אתה יודע שתשאר בבזק יותר משנה וחצי, לדעתי, יש טעם לקנות בכסכום שלא יעלה על 200 ש"ח

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #4 

ה-1043 הוא נתב ממש טוב, אני משתמש בו עם חיבור 30 מגה עובד חלק לגמרי (למען הגילוי הנאות: עם קושחת צד-שלישי).
חבל סתם לבזבז כסף, קח מודם רגיל מבזק או פשוט תזמין מ-ebay.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”