Synology מציגה את פתרון ה- Cloud שלה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5073 פעמים
Synology הציגה בערוץ ה- YouTube שלה, הסבר על תוסף ה- Cloud שלה. היכולת מאפשרת לכם לקיים פתרון Cloud משלכם, עם הרשאות למשתמשים, גרסאות לקבצים, סנכרון בין התקני NAS ואפשרויות מתקדמות נוספות. הדבר מאפשר לכם להפסיק להשתמש בפתרונות כגון Dropbox או Google Drive לדוגמה.
מה שאני הייתי רוצה לראות כתוסף, זה שימוש בהתקני ה- NAS של Synology כקליינט Google Drive / Dropbox.
מה שאני הייתי רוצה לראות כתוסף, זה שימוש בהתקני ה- NAS של Synology כקליינט Google Drive / Dropbox.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
זה אומר שאני אוכל לגשת לקבצים מהענן שלהם, והם יהיו מסונכרנים על ה NAS ונגישים מכל מחשב או סלולר?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@urik79,
"הענן" זה בעצם ה- NAS. זהו היתרון (והחסרון) של הפתרון, שהוא איננו עושה שימוש באחסון אצל גורמים צד שלישי.
@ra,
מה הקשר ליומן?
"הענן" זה בעצם ה- NAS. זהו היתרון (והחסרון) של הפתרון, שהוא איננו עושה שימוש באחסון אצל גורמים צד שלישי.
@ra,
מה הקשר ליומן?
- urik79
- חבר מביא חבר

זיו,
אז מה בעצם זה שונה מכל האפליקציות הסלולריות שנותנות גישה לקבצים (DS file, DS audio, DS photo וכו)?
אז מה בעצם זה שונה מכל האפליקציות הסלולריות שנותנות גישה לקבצים (DS file, DS audio, DS photo וכו)?
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@urik79,
אתה הזכרת אפליקציות סלולריות אשר מעניקות גישה לקבצים. פתרון הענן המדובר מציג קליינט למחשב \ MAC אשר נותן גישה מלאה וטבעית מבחינת מערכת ההפעלה לתיקייה המשותפת ב- NAS.
@ra,
אתה יותר ממוזמן לבדוק את שאר האפליקציות של Synology, ייתכן ואחת מהן כוללת סנכרון יומן, אך אני מתקשה להאמין שהחברה הציגה פתרון כזה, במיוחד מכיוון שזהו פתרון דל במשאבים ומיותר לממש אותו ב- NAS.
אתה הזכרת אפליקציות סלולריות אשר מעניקות גישה לקבצים. פתרון הענן המדובר מציג קליינט למחשב \ MAC אשר נותן גישה מלאה וטבעית מבחינת מערכת ההפעלה לתיקייה המשותפת ב- NAS.
@ra,
אתה יותר ממוזמן לבדוק את שאר האפליקציות של Synology, ייתכן ואחת מהן כוללת סנכרון יומן, אך אני מתקשה להאמין שהחברה הציגה פתרון כזה, במיוחד מכיוון שזהו פתרון דל במשאבים ומיותר לממש אותו ב- NAS.
- urik79
- חבר מביא חבר

אוקיי, הבנתי.
חבל, כי חשבתי דווקא שסינולוגי פותחת ענן משלה ללקוחות המוצרים שלה.
חבל, כי חשבתי דווקא שסינולוגי פותחת ענן משלה ללקוחות המוצרים שלה.
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag