צינון פחיות משקה בדרך ירוקה על ידי שימוש באדמה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
יש לכם גינה ואתם מחפשים דרך "ירוקה" לקרר את הבירות או משקאות הסודה? אם יש ברשותכם $300, אתם יכולים לרכוש את ה- eCool אשר עושה שימוש בטמפרטורת האדמה אשר בצורה טבעית נמוכה יותר מהסביבה, על מנת לצנן את המשקאות שלכם.
יש מקום ל- 24 פחיות והשליפה שלהן נעשית על ידי ידית מסתובבת.
http://eng.ecool.dk
יש מקום ל- 24 פחיות והשליפה שלהן נעשית על ידי ידית מסתובבת.
http://eng.ecool.dk
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נגלה ראשונה הולכת על החום מהחפירהShtirlitz כתב:לא כולל את חפירה...
קונספט מעניין. נראה לי סטייל ליד הבריכה. (למי שיש בריכה - ואז הוא כבר מחזיק מקרר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78864
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 787 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אח של דודה שלי (או משהו בסגנון) בנה בית חכם וירוק שכל ויסות מזג האוויר בו נעשה על בסיס העובדה שבעומק מסויים האוויר הוא בטמפרטורה ולחות די קבועות (האוויר 16-18 מעלות, אחוזי לחות אני לא זוכר, אבל זה בטח משהו באיזור ה-60-70%). תחשבו כמה חשמל אפשר לחסוך אם בקיץ המזגן לא צריך לקרר בכלל את האוויר, ובחורף צריך לחמם אותו מ-18 מעלות ולא ממשהו חד-ספרתי או אפילו שלילי.
נ.ב. למתעניינים, לצערי, האח של הדודה גר בפריז, ושם גם נמצא הבית...
נ.ב. למתעניינים, לצערי, האח של הדודה גר בפריז, ושם גם נמצא הבית...
כן, קוראים לזה עקרון המרתףepony כתב:אח של דודה שלי (או משהו בסגנון) בנה בית חכם וירוק שכל ויסות מזג האוויר בו נעשה על בסיס העובדה שבעומק מסויים האוויר הוא בטמפרטורה ולחות די קבועות (האוויר 16-18 מעלות, אחוזי לחות אני לא זוכר, אבל זה בטח משהו באיזור ה-60-70%). תחשבו כמה חשמל אפשר לחסוך אם בקיץ המזגן לא צריך לקרר בכלל את האוויר, ובחורף צריך לחמם אותו מ-18 מעלות ולא ממשהו חד-ספרתי או אפילו שלילי.![]()
...
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר