SONY KDL-50W805BBI לעומת samsung UA50F6400
חייב לקבל החלטה(קשה לי).
מישהו????
אולי גם טלויזיה של LG?
נתון חשוב: אני כן רוצה להיות מסוגל לנגן סרטים מהמחשב על הטלויזיה (אין לי סטרימר) . הבנתי שיש אפשרות(בחלק מהטלויזיות) להשתמש בתוכנה שנקראת PLEX .
אם מאיזושהי סיבה אי אפשר עם PLEX, אז חשוב שאוכל לנגן עם USB כאשר הסרט והתרגום יהיו באותו שם.
בבקשה עזרה
מישהו????
אולי גם טלויזיה של LG?
נתון חשוב: אני כן רוצה להיות מסוגל לנגן סרטים מהמחשב על הטלויזיה (אין לי סטרימר) . הבנתי שיש אפשרות(בחלק מהטלויזיות) להשתמש בתוכנה שנקראת PLEX .
אם מאיזושהי סיבה אי אפשר עם PLEX, אז חשוב שאוכל לנגן עם USB כאשר הסרט והתרגום יהיו באותו שם.
בבקשה עזרה
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
ממה שאני יודע לגבי סוני
(ואני יודע את זה רק בגלל שיש לי פה חבר בעבודה עם סוני) - כשהן מגיעות מהיבואן הרשמי הן מגיעות עם עברית כמו שצריך (גם כתוביות).
מה שאני עוד יכול להגיד לך זה שיכולות הסנארט של סוני (כל ה-SONY ENTERTAINMENT וכו') פחות מתקדמות כמו מה שיש בסמסונגים.
לגבי PLEX - יש לסמסונגים אפשרות להתקין PLEX, בהחלט. לסוני אני אופתע.
מי שצריך רק YOUTUBE יכול לקחת את הסוני בכיף. מי שמאוד חשוב לו סמארט מתקדם - שיילך על סמסונג.
אם אתה מתכוון לנגן סרטים מהמחשב אז אתה יכול ללכת לכיוון של XBMC. יתרה מכך, בהשקעה מאוד קטנה יחסית אפשר לקבל קופסת XBMC שתיתן לך מענה טוב יותר מכל סטרימר שאתה יכול לקנות בחנות היום. בין אם תשתמש ב-RASPBERRY PI, ב-ZOTAC או ב-NUC, הם כולם ייתנו לך מדיה סנטר מעולה במחיר טוב!
אם תרצה עזרה והצעות בנושא כנס לפורום 12 ונדבר
מה שאני עוד יכול להגיד לך זה שיכולות הסנארט של סוני (כל ה-SONY ENTERTAINMENT וכו') פחות מתקדמות כמו מה שיש בסמסונגים.
לגבי PLEX - יש לסמסונגים אפשרות להתקין PLEX, בהחלט. לסוני אני אופתע.
מי שצריך רק YOUTUBE יכול לקחת את הסוני בכיף. מי שמאוד חשוב לו סמארט מתקדם - שיילך על סמסונג.
אם אתה מתכוון לנגן סרטים מהמחשב אז אתה יכול ללכת לכיוון של XBMC. יתרה מכך, בהשקעה מאוד קטנה יחסית אפשר לקבל קופסת XBMC שתיתן לך מענה טוב יותר מכל סטרימר שאתה יכול לקנות בחנות היום. בין אם תשתמש ב-RASPBERRY PI, ב-ZOTAC או ב-NUC, הם כולם ייתנו לך מדיה סנטר מעולה במחיר טוב!
אם תרצה עזרה והצעות בנושא כנס לפורום 12 ונדבר
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מחשב נייד או מחשב נייח הניתנים לחיבור, דונגל אנדרואיד.
יש לא מעט כתבות באתר על זה.
העלות של מחשב/סטרימר בנפרד זניחה יחסית לתמורה.
מה גם שסמארט לא מתעדכן כל הזמן, זה מה שאחי עשה כשרכש את הסוני - חיבר למחשב... אז אין סטרימר חכם במסך, אבל יש איכות תמונה וזה מה שנשאר בסופו של דבר.
זו דעתי בכל אופן.
יש לא מעט כתבות באתר על זה.
העלות של מחשב/סטרימר בנפרד זניחה יחסית לתמורה.
מה גם שסמארט לא מתעדכן כל הזמן, זה מה שאחי עשה כשרכש את הסוני - חיבר למחשב... אז אין סטרימר חכם במסך, אבל יש איכות תמונה וזה מה שנשאר בסופו של דבר.
זו דעתי בכל אופן.
Vocare Ad Regnum
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אין בעיה
אני רק מציין את XBMC כי שאלת על PLEX שהוא כידוע פיתרון מדיה סנטר (אפילו שהוא צריך מחשב).aavvgg כתב:קודם נקנה טלויזיה ואז נדבר.
תודה רבה לך על התגובה...
XBMC הוא מדיה סנטר מעולה ואם אתה הולך לכיוון של מדיה סנטר כדאי שתדע עליו. תעשה את השיקולים שלך רק תדע ש-RASPBERRY PI יכול להריץ אותו בצורה מעולה והוא עולה רק 250 ש"ח כולל משלוח (לכל החלקים שצריך). סתם שתדע את האפשרויות.
אני מסכים שסמארט זה מגניב. כשהייתי בחנות לאחרונה ראיתי את האפליקציות על הסמסונג סדרה 8. בהחלט נחמד - יש YNET, יש ONE, יש יוטיוב, אפליקצית כושר, סקייפ ועוד. נחמד ביותר אין ספק, אבל בזה זה גם נגמר. הרי היכולת ליצר אפליקציות ותוכן היא הרבה יותר גדולה במכשירים כמו טאבלטים אז דונגל/קופסת אנדרויד היא השקעה הרבה יותר טובה.
זה בהחלט NICE TO HAVE, זה די נגיש, אבל יש חלופות.