קניתי מגבר NAD-312 תקול ולא עובד ב-70 שקל... לפי הגדרת המוכר אמרו לו שצריך תיקון שניתן לבצע.
אני אלקטרונאי... בדקתי... אך....אבוי... הלך השנאי... כבר עשו תיקון בעבר וכך גרמו לקיצור חיי השנאי.
אני מאד רוצה לתקן את המערכת הזו. עכשיו זה כבר אתגר...
אם למישהו יש שנאי כזה או לחילופין מערכת תקולה של NAD שניתן להנציל אשמח לקבל (לקנות אם חייב).
מערכות NAD דומות ואולי שנאי ממערכת אחרת יאפשר להנציל מערכת זו.
תוה.
יוסי
מגבר NAD-312 שנאי
תבדוק אם דרגת ההגבר הסופית לא שרופה וקיצרה את השנאי כי יתכן שזה מה ששרף אותו... אם כן יש לך עבודה להחליף טרנזיסטורים אולי גם דיודות קבלים ונגדים ובסוף לכוון נקודת עבודה עם יש כיוון
אם זה רק השנאי כך אותו לליפוף מחדש ב א.י שנאים בישראל גורי תל אביב
אבל לפני החיבור תבדוק מה גרם לא להשרף ותתקן
ספר שירות תוריד מהרשת
אם זה רק השנאי כך אותו לליפוף מחדש ב א.י שנאים בישראל גורי תל אביב
אבל לפני החיבור תבדוק מה גרם לא להשרף ותתקן
ספר שירות תוריד מהרשת
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
שלום.
תודה על התגובה.
יש לי את חוברת השרות.
אני אגיע אל דרגת היציאה. זה החלק הקל עם שנאי כזה מיוחד....
לפי מצב המערכת מישהו כבר תיקן אותה ולמעשה עקף סנף שנאי של 240Vac שכנראה כבר נשרף בעבר ובכך קיצר את חיי השנאי ואני נפלתי עליו....
השנאי ניתק בסנף ה Primary.
כמה להערכתך עולה ליפוף /שיקום של שנאי כזה ?
תודה.
יוסי
תודה על התגובה.
יש לי את חוברת השרות.
אני אגיע אל דרגת היציאה. זה החלק הקל עם שנאי כזה מיוחד....
לפי מצב המערכת מישהו כבר תיקן אותה ולמעשה עקף סנף שנאי של 240Vac שכנראה כבר נשרף בעבר ובכך קיצר את חיי השנאי ואני נפלתי עליו....
השנאי ניתק בסנף ה Primary.
כמה להערכתך עולה ליפוף /שיקום של שנאי כזה ?
תודה.
יוסי
ובכן. בדקתי. ליפוף שנאי יעלה 250-300 שקל אבל הבעייה שצריך זמן ונסיעות וכן הלאה לעסוק בזה.
גזרתי על עצמי לעבוד חסכוני מכיוון שיש הרבה מה לעשות - ראו הפוסטים הבאים.
אז אני מחפש שנאי או מגבר תקול דומה שלא רוצים להתעסק איתו ואני אשלב וארכיב מן השניים אחד.
דרך אגב - סקרתי את התכנון של NAD - לא מבין מה עושים מה עושים מזה סיפור כזה גדול -אם כל יצרן היה דוחף שנאי מסיבי, קבלים איכותיים היה גם הוא מגיע לתוצאות טובות.
אז אני מחפש שנאי או מגבר תקול דומה שלא רוצים להתעסק איתו ואני אשלב וארכיב מן השניים אחד - יש למישהו ?
תודה
יוסי
גזרתי על עצמי לעבוד חסכוני מכיוון שיש הרבה מה לעשות - ראו הפוסטים הבאים.
אז אני מחפש שנאי או מגבר תקול דומה שלא רוצים להתעסק איתו ואני אשלב וארכיב מן השניים אחד.
דרך אגב - סקרתי את התכנון של NAD - לא מבין מה עושים מה עושים מזה סיפור כזה גדול -אם כל יצרן היה דוחף שנאי מסיבי, קבלים איכותיים היה גם הוא מגיע לתוצאות טובות.
אז אני מחפש שנאי או מגבר תקול דומה שלא רוצים להתעסק איתו ואני אשלב וארכיב מן השניים אחד - יש למישהו ?
תודה
יוסי
וינטאג'מניה !!!
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.