זויות צפיה במסכי LED

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

קניתי מסך סאמסונג 46 אינטש מסוג UE46F5000 (מסך זול יחסית שעלה 3300 ש"ח).

אני יושב בערך 2.5 מטר מהמסך. כשאני נמצא ממש מול המסך, הקונטרסט בסדר גמור. ברגע שאני זז חצי מטר לאחד הצדדים, הקונטרסט נדפק והשחור הופך לאפור, והתמונה הופכת לחלבית. החנות שקניתי אומרת שככה זה בטכנולוגית LCD (וזו לא בעיה ספציפית של המסך) והדבר היחידי שאפשר לעשות זה לקנות זרוע מתכווננת ולכוון את המסך להיכן שיושבים.

מה דעתכם?

נועמיקו10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

noam23 כתב:קניתי מסך סאמסונג 46 אינטש מסוג UE46F5000 (מסך זול יחסית שעלה 3300 ש"ח).

אני יושב בערך 2.5 מטר מהמסך. כשאני נמצא ממש מול המסך, הקונטרסט בסדר גמור. ברגע שאני זז חצי מטר לאחד הצדדים, הקונטרסט נדפק והשחור הופך לאפור, והתמונה הופכת לחלבית. החנות שקניתי אומרת שככה זה בטכנולוגית LCD (וזו לא בעיה ספציפית של המסך) והדבר היחידי שאפשר לעשות זה לקנות זרוע מתכווננת ולכוון את המסך להיכן שיושבים.

מה דעתכם?
...
זה תלוי בפנאל, יש טלוויזיות לד שיותר גמישות בעניין הזווית, קח בחשבון שיש גם טלוויזיות איכותיות בתימחור גבוה שיש להן חסרון של זווית צפיה די צר

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

תודה רבה על תשובתך.

קראתי את הלינק הבא, ואני פשוט בהלם עד כמה זוויות הצפיה גרועות במסכי LED. אני בא מעולם המקרנים שם העניין של זוויות צפיה הוא די Non issue (בתנאי שבוחרים את המסך המתאים)... ייתכן שהסאמסונג שלי לא פגומה אחרי הכל, וזה מה שיש...

http://www.rtings.com/info/viewing-angle-tvs

עוד עניין עם הסמאסונג הזו, שמתי לב אתמול שבתמונה לבנה, ארבע הפינות של המסך נראות כהות יותר... גם זו תופעה ידועה ?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”