הNAS המדובר הוא, D-LINK DNS-320L, לפי רשימת UPSים שתומכים בו, רק APC נמכר בארץ, אם זה היה למחשב בלבד, הייתי קונה את הכי זול שיחזיר כמה דקות לכיבוי, אבל פה זה כמו לקנות חתול בשק, ממה שקראתי, APC לפחות לא איזה חברת מדבקה כמו רוב ה UPSיםן שמוכרים בארץ, השאלה אם זה באמת שווה את המחיר הגבוה יותר, זה שUPS לא ברשימת נתמכים של NAS, רק אומר שהוא לא נבדק איתו, ועולי כן יעבוד, אבל אני לא יכול להיות בטוח בזה שהוא באמת יעבוד איתו,
נכון של UPS זולים יותר, אפשר גם לקנות סוללות חלופיות, אבל זה בטוח אותו קקה, כמו טונר ודיו חלופי=רק בעיות כי שילמת בזול.למישהו יש ניסיון אם דגמי BACKUP EC של APC?
מחפש המלצות על UPS ל NAS, ומחשב HTPC
- BarakMichaeli
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לי יש דגם 650 של apc והוא עובד כמו שעון, הוא מחבר לnas של synologydenis29 כתב:הNAS המדובר הוא, D-LINK DNS-320L, לפי רשימת UPSים שתומכים בו, רק APC נמכר בארץ, אם זה היה למחשב בלבד, הייתי קונה את הכי זול שיחזיר כמה דקות לכיבוי, אבל פה זה כמו לקנות חתול בשק, ממה שקראתי, APC לפחות לא איזה חברת מדבקה כמו רוב ה UPSיםן שמוכרים בארץ, השאלה אם זה באמת שווה את המחיר הגבוה יותר, זה שUPS לא ברשימת נתמכים של NAS, רק אומר שהוא לא נבדק איתו, ועולי כן יעבוד, אבל אני לא יכול להיות בטוח בזה שהוא באמת יעבוד איתו,
נכון של UPS זולים יותר, אפשר גם לקנות סוללות חלופיות, אבל זה בטוח אותו קקה, כמו טונר ודיו חלופי=רק בעיות כי שילמת בזול.למישהו יש ניסיון אם דגמי BACKUP EC של APC?...
https://ksp.co.il/?select=.1116..226.&l ... maxprice=0
עובד עם החברה כבר 8 שנים
ספציפית עם הדגם הזה כבר שנתיים
מקצועי במחיר סביר
עובד עם החברה כבר 8 שנים
ספציפית עם הדגם הזה כבר שנתיים
מקצועי במחיר סביר