מחפש המלצות על UPS ל NAS, ומחשב HTPC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

הNAS המדובר הוא, D-LINK DNS-320L, לפי רשימת UPSים שתומכים בו, רק APC נמכר בארץ, אם זה היה למחשב בלבד, הייתי קונה את הכי זול שיחזיר כמה דקות לכיבוי, אבל פה זה כמו לקנות חתול בשק, ממה שקראתי, APC לפחות לא איזה חברת מדבקה כמו רוב ה UPSיםן שמוכרים בארץ, השאלה אם זה באמת שווה את המחיר הגבוה יותר, זה שUPS לא ברשימת נתמכים של NAS, רק אומר שהוא לא נבדק איתו, ועולי כן יעבוד, אבל אני לא יכול להיות בטוח בזה שהוא באמת יעבוד איתו,
נכון של UPS זולים יותר, אפשר גם לקנות סוללות חלופיות, אבל זה בטוח אותו קקה, כמו טונר ודיו חלופי=רק בעיות כי שילמת בזול.למישהו יש ניסיון אם דגמי BACKUP EC של APC?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

BarakMichaeli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

denis29 כתב:הNAS המדובר הוא, D-LINK DNS-320L, לפי רשימת UPSים שתומכים בו, רק APC נמכר בארץ, אם זה היה למחשב בלבד, הייתי קונה את הכי זול שיחזיר כמה דקות לכיבוי, אבל פה זה כמו לקנות חתול בשק, ממה שקראתי, APC לפחות לא איזה חברת מדבקה כמו רוב ה UPSיםן שמוכרים בארץ, השאלה אם זה באמת שווה את המחיר הגבוה יותר, זה שUPS לא ברשימת נתמכים של NAS, רק אומר שהוא לא נבדק איתו, ועולי כן יעבוד, אבל אני לא יכול להיות בטוח בזה שהוא באמת יעבוד איתו,
נכון של UPS זולים יותר, אפשר גם לקנות סוללות חלופיות, אבל זה בטוח אותו קקה, כמו טונר ודיו חלופי=רק בעיות כי שילמת בזול.למישהו יש ניסיון אם דגמי BACKUP EC של APC?
...
לי יש דגם 650 של apc והוא עובד כמו שעון, הוא מחבר לnas של synology

draco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 664
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #3 

https://ksp.co.il/?select=.1116..226.&l ... maxprice=0

עובד עם החברה כבר 8 שנים