קניתי מערכת ראשונה - שאלות בסיסיות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
itaysk פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,
קניתי את ה poineer 323 מהדיוטי ואת Harman Kardon HKTS11 מיד שניה כאן בפורום. תודה לכולם על העצות עד כה!
יש לי כמה שאלות בסיסיות:
1. כדי לשמוע בווליום הגיוני הרסיבר על עוצמה של 50-60 (מתוך 100). זה הגיוני?
2. יש בסאב כניסה לחיבור מיוחד שמאפשר למגבר לשלוט על כיבוי והדלקה של הסאב. אבל הפיוניר לא תומך בזה. זה הגיוני להשאיר את הסאב דלוק כל הזמן גם כשהוא לא בשימוש?
3. בחוברת של הרמקולים יש הבדל בקונפיגורציה בין dolbi DTS ל pro logic. איך אני יודע מה אני צריך?
4. השימוש העיקרי שלי כרגע הוא לחבר אותו לאקסבוקס ולצפות בנטפליקס גם מהאקסבוקס. בסרטים של 5.1 זה נשמע תקין, בסרטים שאין 5.1 רק 2 הרמקולים הקדמיים עובדים. יש דרך לגרום לרסיבר לדמות 5.1 או לפחות להשתמש גם בשאר הרמקולים?
5. לפעמים הסאב עושה רעשים גם כשאין סרט מתנגן. בדקתי את החיבורים, זה לא בדיוק עקבי אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות מה אפשר עוד לבדוק?
6. כרגע האקסבוקס מחובר למגבר, והמגבר לרמקולים ולמסך. אני רוצה לייצר מצב שאפשר לשמוע גם דרך הטלויזיה בלי כל המערכת, ורק כשאדליק את המגבר או שאבחר בכך המערכת תכנס לפעולה. אפשר לחבר את זה בצורה כזו?
7. אם אני מחבר מחשב עם HDMI יש משהו בתכנה \ הגדרות שצריך לעשות?

שוב תודה רבה,
איתי.

gmb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

איתי.
1.הווליום תקין. תלוי ברסיבא ותלוי בנצילות הרמקולים. זה גם מה שהיה אצלי עם הרסיבר של ההרמן קרדון

2. יש לך מצב auto בסאב. ברגע שיש סיגנל הוא נדלק אוטומטית. ברגע שאין סיגנל לכמה דקות הוא נכבה.

4.
יש לך מצב סטריאו מדומה ל5 רמקולים. לא יודע איך זה בדיוק מממומש ברסיבר שלך, אבל תבדוק בmanual שלו.

5. תבדוק שלא כיוונת את הסאב לווליום גבוה מדי. שהכבל שמחבר תקין, שאין אבק בחיבורים שלו מאחורה ושהכבל תקין, וכמובן שהיציאה ברסיבר תקינה.

6. מה שאתה מחפש זה מצב passthrough, שבו יש העברה של סיגנל כמות שהוא ברגע שהרסיבר כבוי. לא בטוח שהרסיבר שלך תומך בזה. תבדוק ב manual

7.
בעיקרון אין הגדרות נוספות רבות. תבדוק שהרזולוציה מכוונת כמו שצריך וכמובן שכרטיס המסך מוציא אות גם בחיבור הhdmi

10. תהנה מהמערכת!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”