האם הפלזמות של היום פחות מתאימות לחיבור למחשב?
אני רוצה לקנות טלוויזיה בגודל של כ 46-50 אינץ, וחושב כרגע על פלזמה בגלל האיכות ביחס למחיר.
עם זאת, לפעמים אני ארצה אולי לחבר את הלפטופ שלי לטלוויזיה ולעבוד יחד איתו, וקראתי כאן:
http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.as ... PcatID=493
שבגגל שמסכי פלזמה יותר מותחים את התצוגה של המחשב (ושאין בהם NATIVE RATE)
ושבגלל שהפיקסלים בפלזמה הם בצורת משושה ולא מרובע כמו ב LCD, הם פחות מתאימים לחיבור למחשב.
המאמר הזה קצת ישן, ורציתי לדעת עד כמה הוא נכון לגבי הדגם PS51F5500 של סמסונג? איך הוא בחיבור למחשב?
תודה!
עם זאת, לפעמים אני ארצה אולי לחבר את הלפטופ שלי לטלוויזיה ולעבוד יחד איתו, וקראתי כאן:
ושבגלל שהפיקסלים בפלזמה הם בצורת משושה ולא מרובע כמו ב LCD, הם פחות מתאימים לחיבור למחשב.
המאמר הזה קצת ישן, ורציתי לדעת עד כמה הוא נכון לגבי הדגם PS51F5500 של סמסונג? איך הוא בחיבור למחשב?
תודה!
יש לי בעבודה טלוויזית פלזמה (panasonic p50x60) שהוא לא מהסדרות האיכותיות של הפלזמות של פנסוניק אבל יחסית פלזמה חדשה, וכשאני מחבר את המחשב דרך HDMI רואים אחלה. לגבי אם יהיו צריבות או שהאם זה לא אידלאי פלזמה בתוך מסך מחשב אני לא יכול להעיד.תמיד את יכול לבוא עם נייד איתך לחנות ולבקש לחבר לטלוויזיה.yiggie כתב:אני רוצה לקנות טלוויזיה בגודל של כ 46-50 אינץ, וחושב כרגע על פלזמה בגלל האיכות ביחס למחיר.
תודה!...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
פלזמה פחות מומלצת לשימוש כמסך מחשב בגלל הצריבה וממש לא בגלל הסיבות שצוינו.
פלסמות סבירות של היום (ושל השנים האחרונות בכלל) כבר מגיעות עם רזולוציה טבעית של 1920x1080 ולא כמו פלסמות ה HDReady של פעם עם פיקסלים מלבניים ברזולוצייה של 1024x768.
פלסמות סבירות של היום (ושל השנים האחרונות בכלל) כבר מגיעות עם רזולוציה טבעית של 1920x1080 ולא כמו פלסמות ה HDReady של פעם עם פיקסלים מלבניים ברזולוצייה של 1024x768.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
באופן כללי האחריות אמורה לכסות גם מקרי צריבות?yiggie כתב:בסמסונג שציינתי מופיע במפרט שיש לה איזשהי הגנה נגד צריבה, אז לא הזכרתי את זה. אז למעשה אתה אומר שעניין צורת הפיקסלים שמוזכרת במאמר אינו נכון? אוקיי.....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
קחו את ההגנה נגד צריבה בערבון מוגבל מאד. מנגנון ההגנה הוא בדרך כלל איזה PIXEL SHIFTER (או ORBITER) שדואגים להעשות קצת תזוזה לפיקסלים כל טווח זמן מסויים כך שלא ישארו כל הזמן במצב סטטי באותו הגוון. זה עוזר למזער מעט את הצבירה/צריבה אך לא יכול למנוע אותם.
ועד כמה שידוע לי, לא מכיר אחריות שמכסה גם צריבות של מסך. אני רואה את זה כנזק פיסי שהלקוח ביצע במתכוון או שלא במתכוון.
ועד כמה שידוע לי, לא מכיר אחריות שמכסה גם צריבות של מסך. אני רואה את זה כנזק פיסי שהלקוח ביצע במתכוון או שלא במתכוון.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".