לכל מי שמתלבט לקנות פיליפס פוסט שנתקלתי בפייסבוק
שלום לכולם, אני עדיין בשלבים של סקרים בנוגע לטלוויזיה וכמו אנשים רבים פה ששמעו על השרות של היבואן של פיליפס, נתקלתי בפוסט של איזה אדם בעמוד פייסבוק של פיליפס ישראל שגם חווה את השירות מעבדות החדש של אלטקרה, וסתם רציתי לשתף אתכם. אני לא בא מראש ללכלך על אלקטרה, לא יצא לי לרכוש מסך פיליפס או להיפגע בעבר מהיבואן (למרות שחבל על השירות של היבואן ואיכות הבקרה של פיליפס כי אומרים שיש להם איכות תמונה מדהים), סה"כ נתקלתי בפוסט הזה במהלך הסקר של על פיליפס. וחשבתי שכדאי שאנשים ידעו מעבר לדעות השליליות פה על היבואן של אלקטרה ואולי גם במטרה על מנת שיוכלו להעניק בעתיד שירות טוב יותר.
פוסט של לקוח בעמוד פייסבוק פיליפס ישראל
פוסט של לקוח בעמוד פייסבוק פיליפס ישראל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
לגבי הסחיבה לבד. אני בודק המון מסכים וזה מדהים אותי כל פעם - כמעט כל החברות שולחות טכנאי אחד למסכי 50״ ומעלה.
המסכנים ים כמעט תמיד מבקשים ממני או מאשתי (אם אני אינני) עזרה. בהתחלה נרתעתי - אחריות/ביטוח/גב. אח״כ ראיתי שאם לא עוזרים הם צריכים לבד ופשוט אני תמיד עוזר להם. זה די גורף כיום וחלק מצמצום העלויות כנראה.
המסכנים ים כמעט תמיד מבקשים ממני או מאשתי (אם אני אינני) עזרה. בהתחלה נרתעתי - אחריות/ביטוח/גב. אח״כ ראיתי שאם לא עוזרים הם צריכים לבד ופשוט אני תמיד עוזר להם. זה די גורף כיום וחלק מצמצום העלויות כנראה.
גועל נפש של התנהגות.
מזכיר את זה שבהתקנת שקע של יס\הוט שולחים רק טכנאי אחד.
מזכיר את זה שבהתקנת שקע של יס\הוט שולחים רק טכנאי אחד.
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אכן חתיכת סיפור. אבל תהיו רגע כנים ותגידו - זה באמת מפתיע אותכם?
אחרי כל כל הרבה תלונות על שירות גרוע בארץ בכלל ועל אלקטרה בפרט זה בכלל לא מפתיע אותי. אם זה היה קורה לי, כבר בשיחה הראשונה עם נציגת השירות הייתי מזהיר אותה שבכוונתי להגיש תביעה נגדם בבית משפט לתביעות קטנות אם לא מחליפים/מתקנים לי את המסך תוך שבועיים.
אחרי כל כל הרבה תלונות על שירות גרוע בארץ בכלל ועל אלקטרה בפרט זה בכלל לא מפתיע אותי. אם זה היה קורה לי, כבר בשיחה הראשונה עם נציגת השירות הייתי מזהיר אותה שבכוונתי להגיש תביעה נגדם בבית משפט לתביעות קטנות אם לא מחליפים/מתקנים לי את המסך תוך שבועיים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
וואו פשוט וואו, אני מאז ומעולם קונה רק מסכי סוני או פנסוניק, עד היום לא נזקקתי לאחריות ואני מקווה שגם לא אזדקק. פשוט טירוף להתייחס ככה ללקוח שרכש מוצר פרמיום. לא מצליח להבין את ההגיון של בעלי העסקים
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא יאומן. הבן-אדם הסכים לחכות כמעט חצי שנה והבעיה לא נפתרה. ועל זה הוא שילם תוספת פרימיום!
ואלקטרה טענה שהמהלכים האחרונים נועדו לשפר את רמת השירות ללקוח.
ואלקטרה טענה שהמהלכים האחרונים נועדו לשפר את רמת השירות ללקוח.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
שומעים גם שומעים, אבל לא זכורות לי תלונות כאלה על יורוקום או ח.י למשל. יש תלונות ומקרים של כשלים בשירות אבל לא פיאסקו ברמה שהבחור הזה כתב. לא קניתי אף פעם מיורוקום אבל שמעתי בעיקר דברים חיוביים. מ- ח.י קניתי את המסך האחרון שלי והשירות שלהם היה אדיב ולעניין. תקשורת טובה ובכל הפעמים הגיעו צמד הטכנאים בידיוק בזמן שסיכמנו. מה גם שהם היו של ח.י ולא של איזה קבלן שירות שלא סופר אותך..shraga007 כתב:חברים זה לא רק פיליפס...
על סמסונג ונותן השירות לא שמענו וקראנו?
שירות בארץ זו מחלה חשוכת מרפא.
מפחיד לשלם כל כך הרבה ולגלות שאין אבא ואמא....
אגב, כנראה שגם אף אחד לא יתייחס לפוסט שלו בכלל, הוא כתב את זה בעמוד של פיליפס. היה צריך לכתוב את זה בעמוד של אלקטרה לדעתי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
למה נראה לך שיש להם עמודjacko-il כתב:שומעים גם שומעים, אבל לא זכורות לי תלונות כאלה על יורוקום או ח.י למשל. יש תלונות ומקרים של כשלים בשירות אבל לא פיאסקו ברמה שהבחור הזה כתב. לא קניתי אף פעם מיורוקום אבל שמעתי בעיקר דברים חיוביים. מ- ח.י קניתי את המסך האחרון שלי והשירות שלהם היה אדיב ולעניין. תקשורת טובה ובכל הפעמים הגיעו צמד הטכנאים בידיוק בזמן שסיכמנו. מה גם שהם היו של ח.י ולא של איזה קבלן שירות שלא סופר אותך........
אגב, כנראה שגם אף אחד לא יתייחס לפוסט שלו בכלל, הוא כתב את זה בעמוד של פיליפס. היה צריך לכתוב את זה בעמוד של אלקטרה לדעתי....
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בבקשה:gal-cohen כתב:אפשר לעשות העתק-הדבק, לכל אלו שאין להם פייסוש?...
הכותרת : הסיוט שאינו נגמר ! פיליפס יקרים , בואו אני אספר לכם מה עברתי אתכם בחצי שנה האחרונה , השירות לקוחות שאתם נותנים תחת חברת רטפון ואלקטרה:
בתאריך 28.02.2012 רכשתי את ספינת הדגל שלכם, טלוויזיה מדגם PFL7606 55" במחיר של 12,000₪. בנוסף רכשתי הרחבת אחריות של 3 שנים נוספות במחיר של 2600₪. מחיר כולל של 14,600₪.
לאחר שנה ועשרה חודשים, נוצרה תקלה טכנית בטלוויזיה.
בטלוויזיה הופיעו שני "גלים" לרוחב המרקע. מיד עם הופעת התקלה, יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של אלקטרה ותאמתי הגעה של טכנאי.
במהלך חודש ינואר 2014 הגיע לביתי הטכנאי, אשר קבע כי יש להחליף את המסך בדחיפות. לאחר מכן ציין כי יצרו עמי קשר בהקדם.
כעבור ימים אחדים, קיבלתי טלפון חזרה ממוקדנית מטעם שירות הלקוחות של אלקטרה.
מהלך השיחה:
מוקדנית: "שלום מר יעקב, מדברת x משירות הלקוחות של אלקטרה, זה לגביי המסך שלך. כרגע אין מסך במלאי וצריך להזמין"
אני: "מדוע? כמה זמן זה אמור לקחת?"
מוקדנית: "אני לא יודעת, יצרו איתך קשר. אבל כנראה זה ייקח חודש ימים."
אני: "וואו, מדובר בהרבה זמן"
השיחה מסתיימת בתחושת אכזבה.
לאחר חודש ימים מתקשרת אליי שוב , מהלך השיחה :
מוקדנית : ״ מר יעקב מדברת X מאלקטרה לגבי מסך הטלוויזיה שלך הוא מתעכב ויגיע רק בעוד 2 חודשים, לקראת פסח !
אני : מה ??
מוקדנית : כן אדוני אין ברירה .
עוברים חודשיים ... אף אחד לא מתקשר ...
החלטתי להתקשר ... מהלך השיחה :
אני : שלום מדבר יעקב , רכשתי אצלכם .....רציתי לדעת למה לא יצרו איתי קשר ומה עם המסך ??
המוקדנית : אנחנו מתנצלים בגלל החגים היו עיכובים. המסך בטוח יגיע לאחר פסח אין לך מה לדאוג.
עוברים החגים ושוב אני מקבל טלפון מאלקטרה .מהלך השיחה :
מוקדנית : מר יעקב שלום , רציתי לעדכן אותך כי עד סוף חודש מאי יגיע המסך.
אני כבר ממש כועס והמוקדנית מרגישה את זה ומציעה לי טלוויזיה חלופית, אני אני: אין צורך אם המתנתי 5 חודשים אני יתאפק עוד שבועיים .
לאחר שבועיים : טלפון מחברת ״רטפון״ ( שירות הלקוחות החדש של פיליפס ) אני כבר לא יעקב וזו כבר לא מוקדנית מנומסת ...
מהלך השיחה:
הלו שומע?! לגבי הטלוויזיה שך ...
אני : כן ?
מוקדנית :אני רוצה לתאם לך טכנאי שיבוא לקחת את המסך .
אני : אוקי מתי?
מוקדנית : ביום ראשון בין 08:00-14:00
אני : מה? למה כזה תווך שעות גדול?
מוקדנית : זה מה יש כפרה!
באותו רגע הבנתי שהאחריות שאני משלם עליה מטיב כיסי הועבר לחברת מוכרי ירקות בשוק .
עברו ימים והגיע יום הדין הטכנאי הגיע ... מתקשר אלי 30 דק לפני הגעה
טכנאי: הלו יעקב ,
אני:כן ...
טכנאי: זה הטכנאי לגבי הטלוויזיה ,יש אצלך חניה ?
אני : לא !
הטכנאי : וואי זה תל אביב איפה אני אמצא חניה ?
אני : יש מאחורי הרחוב שלי כחול לבן שים פאנגו , או שתחנה בחניון ,
הטכנאי : וואי טוב נראה.....
עברו 15 ד' נוספות הטכנאי ניכנס בדלת נו מה הבעיה ?
אני : אתה זה שהיית אצלי לפני 5 חודשים , כן נכון זוכר ! מה עד עכשיו לא סידרו לך ? עניתי לו בעצב ועצבים ,לא עד עכשיו המתנתי , טוב בוא תעזור לי להוריד את הטלויזיה למטה.
אני : מה ? באת לבד? זו טלויזיה 55 " איך שלחו אותך לבד ? לי יש גב תפוס עכשיו .. ואם הייתי אישה מבוגרת מה היית עושה?
הטכנאי ( סה"כ בחור מאוד נחמד ומנומס ) הסתכל עליי בבושת פנים ואמר לי "כן אין מה לעשות , כל פעם החברה שולחת אותי לבד ואני מסביר לה שזה בלתי אפשרי וכל פעם אני נעזר בלקוח" .
פה ... עלו לי העצבים, אמרתי לו הבנתי.. ומה עם המסך החדש שלי ?
טכנאי: לא יודע , אני באתי לקחת את המסך שלך למעבדה , כנראה הביאו את החלק .
אני : מה ? אתה אומר לי שאני גם אהיה בלי טלוויזיה עכשיו ? ואני אמור לעזור לך להוריד את הטלוויזיה שלי ( לקחת סיכון אישי על האחריות ונזקי הטלוטיזיה ) מקומה 2 בתל אביב ללא מעלית עד לאוטו שלך שאין לי מושג איפה חנית אותו ???
הטכנאי: מסתכל עליי בבושת פנים . פה עצרתי הכל ואמרתי לו עכשיו אני מתקשר לחברת רטפון.
שיחה :
מוקדנית : רטפון הלו,
אני : שלום מדבר יעקב אני פה עם טכנאי שנשלח לביתי .
מוקדנית : רגע אני לא מבינה ?
אני: מסביר לה שהטכנאי אצלי בבית כרגע ואי אפשר להוריד את הטלוויזיה. מוקדנית : למה אי אפשר להוריד ?
אני : כי שלחתם לי אדם אחד להוריד טלוויזיה 55".
מוקדנית : אוקי אדוני תן לי את הטכנאי,המשיכה את השיחה עם הטכנאי , הסתיימה השיחה .
אני : שואל נו מה?
הטכנאי : רגע אני אתקשר לבוס שלי ....
מתקשר מדבר ואני שומע את השיחה ואני בהלם!
הטכנאי מסביר בתסכול למנהל שלו שאין באפשרותו להוריד טלוויזיה כל כך גדולה במדרגות צרות בלי מעלית ולבד! המנהל מנסה לשכנע אותו שזה מה שצריך לעשות ושיבקש ממני עזרה!
זהו פה לקחתי את הטלפון ליד :
צעקתי על המנהל :
אני : נראה לך הגיוני הסיטואציה ? אתה שולח אדם אחד להוביל טלוויזיה כל כך גדולה ויקרה, נראה לך? אני ממתין כבר חצי שנה ! וזה השירות שלכם? בלי קשר הבטיחו לי טלוויזיה חדשה ,
המנהל : לא אדוני הזמינו לך חלק ( רק המסך ) וזה פה במעבדה , יום יומיים מרכיבים לך ומחזירים לך .
אני : מה ? חשבתי שהיום אני מקבל מסך חדש..
אני: מבקש טלוויזיה חלופית ,
המנהל : אין לי חלופית .
אני : אני לא מוריד את הטלוויזה וגם לא העובד שלך ! היום אתה חוזר אלי ומתאם לי 2 מובילים ,שזה המקצוע שלהם ותוך יומיים אתם מחזירים לי את הטלוויזיה מתוקנת עם מסך חדש .
המנהל : אין בעיה אדוני .
שיחררתי את הטכנאי אפילו התנצלתי על הכעס, למחרת חזרה אלי ה"מוקדנית המדהימה " ותיאמה לי הגעה של 2 מובילים לעוד יומיים ,התיאום היה ליום שלישי ה 20.05.2014 בין השעות 08:00-12:00.
השעה 12:00 ואף אחד לא מגיע, התקשרתי למוקדנית :
אני :איפה המובילים?
מוקדנית : מבררת... הם מתעכבים ,יגיעו עוד שעתיים !
אני : מה? זה אומר שאני נאלץ להישאר בביתי עוד שעתיים ולבטל יום עבודה שלם .
מוקדנית : זה מה יש .
בלית ביררה וספוג בעצבים המתנתי . הגיעו המובילים . לקחו את הטלוויזה . התקשרו אלי למחרת לתאם החזרה של הטלוויזיה לתאריך ה 23.05.2014
שוב תיאום בתווך שעות מופרז 08:00-12:00 שגוזלות ממני לבטל חצי יום עבודה .
הטכנאי מתקשר : אני עונה כן ,
הטכנאי : תגיד יש חניה . אני :לא !
הטכנאי : וואי תל אביב זה בעייתי . יש איפה להעמיד את הרכב?
אני : למה אתה לבד?
הטכנאי : כן .
אני : שוב פעם שולחים אתכם לבד , להרים טלוויזיה כלכך גדולה קומה שניה ?
הטכנאי : כן גבר תאמין לי אותי זה משגע , טוב אני בדרך.
הטכנאי: שומע עשיתי פה כבר 10 סיבובים , אין איפה להחנות יש מצב אתה יורד לשמור לי על הרכב .
אני : יש ברירה ?
יושב באוטו של הטכנאי בידיעה והסכמה מוחלטת שיש לי אדם זר בבית .
חוזר לאוטו ...
אני :נו הסתדר?
הטכנאי : כן הטלוויזיה על הקיר. הכל פיקס , רק לא הדלקתי אותה כי לא ידעתי איפה השלט.
אני : תודה רבה רבה , איזה כיף ... סוף סוף
עולה בריצה מעלה ניכנס לבית, לוקח את השלט מדליק את הטלוויזיה ...ומגלה שיש לי 4 נקודות שחורות במרכז המסך!!! ולא זה לא ליכלוך .
טלפון בייאוש עצבים עייפות ותסכול למוקדנית ....
לסיכום :
1. 5 חודשים ו25 יום של המתנה לחלק ( פאנל מסך )
2. 12 שיחות טלפון.
3. 4 ימי עבודה שנאלצתי לבטל ולעצור באמצע היום .
4. קיבלתי טלוויזיה עם בעיה יותר גדולה ממה שהיה לי .
שוב תיאמו לי לתאריך ה26.05.2014 טכנאי.
נימאס לי באמת שברתם כל טיפת סלבנות שהיית לי, חשבתי שבתור לקוח שהוסיף עוד 2600ש"ח להרחבת אחריות אקבל מענה במידי ושירות איכותי במקום קיבלתי סבל , אובדן ימי עבודה וכסף , שיחות חוזרות ממוקדניות שירות מתחת לכל ביקורת , ובסופו של דבר טלוויזיה עם בעיה יותר גדולה ממה שהיה לי.
לפני שאקח את הסיפור הזה ואמשיך אתו לגורמי פרסום שלילים , אשמח שתיצרו איתי קשר 0545252641 יעקב אובז'ילר....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
שלום,
אנו מתנצלים מאד על מהלך העיניינים הלקוי.
לצערנו נתקלנו בתלונת הלקוח הבוקר ומאז אנו מטפלים בו בזריזות מירבית במטרה לפתור את הבעיה לשביעות רצונות המלאה ואף מעבר לכך.
אנו עושים כל העת מאמצים לשפר את השירות ללקוח, ומבטיחים להסיק את המסקנות הנדרשות מתלונה זו.
בברכה,
אלקטרה מוצרי צריכה
לצערנו נתקלנו בתלונת הלקוח הבוקר ומאז אנו מטפלים בו בזריזות מירבית במטרה לפתור את הבעיה לשביעות רצונות המלאה ואף מעבר לכך.
אנו עושים כל העת מאמצים לשפר את השירות ללקוח, ומבטיחים להסיק את המסקנות הנדרשות מתלונה זו.
בברכה,
אלקטרה מוצרי צריכה
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
חבל שאתם הורסים את השם הטוב שהיה לכם בשירותאלקטרה_ייבוא כתב:שלום,
בברכה,
אלקטרה מוצרי צריכה...
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason