ניגון מוזיקה של תתי ספריות ב SIDEWINDER 3 עזרה בבקשה!!!
כל המוזיקה מאוחסנת בכונן חיצוני שמחובר לסטרימר, אני פשוט לא מצליח לגרום לסטרימר לטעון ולנגן את כל הספריות שממוקמות תחת הספריה הראשית, לדוגמא:רוצה לשמוע את כל האלבומים שממוקמים תחת הזמר שלמה ארצי ול א רק אלבום ספציפי, אלא לשמוע את כל האלבומים באקראי.
גם נסיונות לבנות פליי ליסט המכיל את כל התתי ספריות לא צלחו
גם נסיונות לבנות פליי ליסט המכיל את כל התתי ספריות לא צלחו
מה לא עבד עם פליי ליסט לתתי ספריות ?itzikhazan כתב:כל המוזיקה מאוחסנת בכונן חיצוני שמחובר לסטרימר, אני פשוט לא מצליח לגרום לסטרימר לטעון ולנגן את כל הספריות שממוקמות תחת הספריה הראשית, לדוגמא:רוצה לשמוע את כל האלבומים שממוקמים תחת הזמר שלמה ארצי ול א רק אלבום ספציפי, אלא לשמוע את כל האלבומים באקראי.
גם נסיונות לבנות פליי ליסט המכיל את כל התתי ספריות לא צלחו...
יש לי את האקטרימר הישן ואני זוכר שעם רשימת-השמעה זה עבד לי
(הסיבה שאני לא משתמש בזה כי לא נוח לי להשתמש בפלאזמה 50 אינטץ' לשליטה בנגן)
לפי זכרוני, ברשימת השמעה צריך להגדיר נתיב (path) יחסי ולא מוחלט ז"א להשתמש ב ../.. יחסית לספריה שהרשימת השמעה נמצאת בה.
בהצלחה גיל
אפשרי להוסיף לפליי ליסט רק קבצים אחד אחד ולא ספריות
פלי ליסט שאני בונה דרך הוין אמפ במחשב הסטרימר לא מצליח לטעון בכלל. . .
אודה לך אם תסביר לי איך היה התהליך אצלך
אודה לך אם תסביר לי איך היה התהליך אצלך
Re: אפשרי להוסיף לפליי ליסט רק קבצים אחד אחד ולא ספריות
שמע,itzikhazan כתב:פלי ליסט שאני בונה דרך הוין אמפ במחשב הסטרימר לא מצליח לטעון בכלל. . .
אודה לך אם תסביר לי איך היה התהליך אצלך...
מכיוון שעברו מספר שנים אני לא זוכר איזה פורמט עבד בדיוק. אבל בטוח שזה עבד.
אני יכול לתת לך הנחיות שבטוח יעבדו:
1. במידה ויש שירים בעברית צריך לשמור את הרשימה כ m3u8 עם תמיכה ב UTF-8. לא מספיק M3U.
2. הרשימת השמעה ב M3U היא סה"כ קובץ טקסט שאפשר לערוך אותו בקלות. אז בשביל שלב הניסוי-ותהיה תיצור מספר גירסאות, תעתיק לתיקיית מוסיקה בסטרימר ואחת מהן תעבוד.
3. נניח שיש לך תיקיה Music ומתחתיה תיקיה "Shlomo Artzi". אז יש 2 צורות של רשימת השמעה:
א. נתיב מלא: D:\Music\Shlomo Artzi
ב. נתיב יחסי למיקום רשימת ההשמעה. למשל אם הקובץ M3U ממוקם Music אז זה יהיה Shlomo Artzi\. וכו'.
אתה צריך רשימה עם נתיב יחסי ולא מוחלט.
יש תוכניות שקובעים ידנית איזו סוג של רשימה רוצים אבל יותר פשוט לערוך את הקובץ ע"י החלפת כל שורות הטקסט D:\Music\Shlomo Artzi ב Shlomo Artzi\.
4. יש עוד נקודה שכדאי לשים לב (מצטער שאני לא זוכר בוודאות): ב Windows התו "" משמש לחציצה בין תיקיות ובלינוקס התו "/".
נראה לי שתצטרך גם להחליף בין התווים האלה. בכל מקרה זו עבודה של כמה שניות. תיצור 2 קבצים ואחד בטוח יעבוד.
אגב: בגלל שהאקסטרימר לא תומך בתת-תיקיות אני עשיתי גם רשימות השמעה לתמונות וזה עבד.
בהצלחה
שחבתי אולי בכיוון של להתקין אפליקציית אנדרואיד על הסטרימר שיןדעת לנגן תתי ספריות,
יכול לעזור??? ואם כן למישהו יש מושג איך אני מתקין קפליקציות אנדרואיד על הסטרימר??
יכול לעזור??? ואם כן למישהו יש מושג איך אני מתקין קפליקציות אנדרואיד על הסטרימר??