כמה שאלות בעניין החלפת הרסיבר למגבר

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
ron31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376

שליחה

תראו יש לי רסיבר דנון ו1906וזוג רמקולים של וורפידל שאני מאד אוהב.
את הרסיבר קניתי מפני שחשבתי בעתיד לרכוש גם סנטר אחוריים וסאב, ולהשלים לקולנוע בייתי.עכשיו כנראה שזה לא יצא לפועל{לא בגלל בעיות תקציב,אלה בגלל שאני בקושי רואה סרטים, ורוב השימוש שלי הוא מוזיקה , ומה שאני לא ממש מתלהב מקולנוע בייתי ואני דיי נהנה לראות סרטים בשני רמקולים}עכשיו תהיו בהנחה שאני מוכר את הרסיבר שלי ויכול להוסיף עוד משהו כמו 1500K אז התקציב שלי יהיה 3500K אולי טיפה יותר.
אז ככה רציתי לשאול האם מגבר{או פרה ופאוור} יתנו לי תוצאה יותר טובה ממה שיש לי עכשיו?
האם יש מגברים שיש להם יציאות דיגיטליות{יותר מ1}?
זה הדבר הכי חשוב לי,אני שומע הרבה מוזיקה מהמחשב,עכשיו המחשב מחובר דיגיטלית לרסיבר.עכשיו קראתי פה הרבה על ענין הDAC {ב1906 הוא נותן תוצאה דיי טובה}מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד אצל מגברים ?האם גם להם יש DAC ?ובאיזה רמה?
תראו עם יש עוד משהו שאתם יכולים להמליץ לי אז אני ישמח לשמוע (Y) {אולי מגבר סטריאו או כל דבר אחר למה אני חושב שהרסיבר פשוט מבוזבז פה אצלי בבית :? }

drambuie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 818

שליחה

שלום!

קודם כל, יש כפתור מעניין שנקרא "חיפוש" - זה יתן לך גישה למאגר בלתי נדלה של מידע.
כן, יש לי חדשות אתה לא הראשון עם בעיה דומה. :lol:
ולאחר שהבהרנו את העניין אשמח להשיב על חלק מהשאלות.

ככלל מגבר סטריאו במחיר הזה ייתן תוצאה טובה יותר למוזיקה בסטריאו מאשר רסיבר.

השאלה הכי חשובה - מהו המקור של המוזיקה העיקרי שלך?
במידה והמחשב הוא המקור היחיד של המוזיקה (או לפחות העיקרי) אני לא חושב שמגבר סטריאו הוא הפתרון בשבילך, בגלל שאין לא כניסה/יציאה דיגיטלית - סטריאו אנאלוגי נטו.
אלא אם כן אתה רוצה להשקיע בכרטיס קול איכותי בעל יציאה אנלוגית איכותית או במכשיר סטרימר (מכשיר אשר לוקח את קבצי האודיו שנמצאים אצלך במחשב ומשמיע את אותם הקבצים במערכת שלך בחיבור אנלוגי - למגבר סטריאו - או בחיבור דיגיטאלי -לרסיבר)
במידה ויש לך נגן CD וזה מתאים לך לשמוע דיסקים בדרך "הישנה" והטובה לדעתי, אז מגבר סטריאו הוא עדיף.

תעשה חושבים ותחזור עם עדכונים!
בהצלחה ושבת שלום!
"להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים"

Every passing moment is another chance to turn it all around" Vanilla sky"

ron31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376

drambuie

שליחה

תודה
הבהרת לי כמה וכמה דברים (Y)
כרגע המקור העיקרי שלי הוא המחשב{למרות שיש לי נגן דיי טוב}אז זאת אומרת שאם אני ירצה להחליף למגבר אז אני יהיה חייב גם להחליף את הכרטיס קול למשהו איכותי {אם אני לא טועה זה הוצאה של 1K לפחות לא?}
בכל אופן כרגע אני הישאר מטעמי נוחות עם הרסיבר{שהוא בסדר אין לי טעות כלפיו}.
אבל אני לא ישלול על הסף מעבר למגבר סטריאו בעתיד (Y)

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”