מעוניין לרכוש RPI צריך עזרה
שלום חברים,
אני מעוניין לקנות RPI בכדי שאוכל להתקין XBMC, ראיתי שיש מספר אתרים באינטרנט שניתן להזמין משם את הRPI, ותהיתי איזה אתר בארץ או בחו"ל הכי שווה לזמין, ובנוסף אלו רכיבים עלי להזמין.
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנידון.
תודה רבה,
אני מעוניין לקנות RPI בכדי שאוכל להתקין XBMC, ראיתי שיש מספר אתרים באינטרנט שניתן להזמין משם את הRPI, ותהיתי איזה אתר בארץ או בחו"ל הכי שווה לזמין, ובנוסף אלו רכיבים עלי להזמין.
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנידון.
תודה רבה,
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אני הזמנתי דרך ליאון אלקטרוניקה. מעט יותר יקר מחול, אבל הגיע אלי תוך יומיים באמצעות שליח (נדמה לי של אביב שיגור)
לדעתי בהפרשי מחירים האלה, זה לא שווה את ההמתנה לדואר.
לדעתי בהפרשי מחירים האלה, זה לא שווה את ההמתנה לדואר.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

http://www.lion.co.il/h?q=LEHC-975Triple-z כתב:יש לו אתר?
האם RPI סוחב XBMC13 בצורה מספיק טובה מבחינת מהירות GUI וניגון כל התכנים והתוספים?...
זה סוחב XBMC13 בסדר גמור. עם המהרה מינימלית הGUI עובד חלק לגמרי. (openelec)
כל התכנים מנוגנים אצלי על רשת קווית בלי בעיה (לא ניסיתי בלו ריי מלא, אבל לא היו לי קפיצות גם בקבצים של עשרות ג'יגה)
חלק גדול מהתוספים ירוצו מהר כמו בכל מקום אחר, חלקם ייטענו מעט לאט יותר לדעתי בהשוואה למחשב HTPC, אבל ירוצו ללא בעיה.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

יש אפשרות להוסיף WIFI (באתר שציינתי אפשר לקנות גם כזה - או באתרים אחרים כמובן)Triple-z כתב:האם גם תוספי P2P כמו xbmctorrent רצים חלק לגמרי? יש אפשרות להוסיף רכיב WIFI ?...
http://www.lion.co.il/p/242657#.U4MPQPmSx8E
לגבי התוסף שציינת, לא ניסיתי אותו אצלי, אז נחכה שמישהו אחר פה יעדכן האם עובד בלי בעיה
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

אם הפי מחובר לרסיבר אפשר להגיד שאות האודיו יועבר כ passthrough ואז אין בעיה עם DTS או כל פורמט אחר שמפוענח על ידי הרסיבר.LioriK כתב:האם ישנה אפשרות לנגן סרטים בDTS או פורמטים אחרים?...
אולם, לפי הWIKI המעודכן יש תמיכה גם בתוכנה לDTS.
Software DTS audio decode was initially problematic, but works quite well in recent builds. TrueHD audio is CPU intensive and may require overclocking.
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Raspberry_Pi_FAQ
אגב, אפשר להגיד כמובן גם DOWNMIX עד לסטריאו בסיסי.
בקשר לxbmctorrent, עובד אבל משום מה אני לא מצליח להיכנס לתקיות של eztv והמהירות הורדה לא מגיעה למקסימום.Triple-z כתב:האם גם תוספי P2P כמו xbmctorrent רצים חלק לגמרי? יש אפשרות להוסיף רכיב WIFI ?...
לעומת זאת במק הכל עובד מצוין.
בכל מקרה אני עדיין משתמש בו לראות סרטים בעיקר ולבצע חיפוש לסדרות. המהירות לא מפריעה כל כך.
משתמש הרבה בice films שעובד מצוין.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

אצלי עובד חלקית. לא הצלחתי להגיע למצב שזה יציב.Triple-z כתב:יצא למישהו לבדוק האם AIRPLAY עובד בPI? הרי יש אפשרות ב-XBMC לאפשר AIRPLAY
האם זה עובד?...
מוזיקה עובד בסדר בד"כ אבל לא תמיד. תמונה ווידאו פחות.
השקעתי בזה כמה שעות ולא הצלחתי לשפר את המצב
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

לצערי לא. יש לי ATV 3. התנסיתי עם plex connect שעובד נחמד מאד אבל XBMC שמתי רק על הRPITriple-z כתב:קצת לא קשור אבל יש לך נסיון עם XBMC13 על ATV2?...