לפני רכישה בארה״ב- Denon XVR-X4000 ו-סדרת Vento של Canton. איך השילוב?
היי לכולם.
אני מעוניין כבר זמן רב לקנות מע׳ קולנוע ביתית להאזנה למוזיקה וצפייה בסרטים.
אשתף שבמשך זמן רב חיפשתי רמקולים שיהיו (ע״פ ביקורות והמלצות כי לא שמעתי אותם בעצמי) טובים ואיכותיים ממותג מוביל ולא פחות חשוב לי, שיהיו מעוצבים לטעמי.
אתחיל מהמגבר דווקא:
החלטתי ללכת על ה- Denon AVR-X4000 וכמובן שבדקתי ואקבל דגם שהמתח שלו יהיה 220V כך שנשאר רק להחליף לו את התקע. היה לי בעבר דגם אחר של Denon והייתי מאוד מרוצה מהפיצ׳רים שהמגבר הציע וכמובן מהסאונד.
לגבי הרמקולים החלטתי ללכת על הקומבינציה הבאה:
Canton Vento 890.2 כרמקולים קדמיים
Canton Vento858.2 כרמקול סנטר
לגבי הרמקולים האחוריים יש לי התלבטות בין 2
האחד זה הדגם הזה Canton vento810.2 onwall שהוא דגם עם פרופיל נמוך וזה מאוד מדבר אלי בהיבט העיצובי
אבל עולה השאלה הראשונה: היא מה המחיר שאשלם מבחינת הסאונד אם אלך על הדגם בעל הפרופיל הנמוך?
החלופה היא הדגם הזה Canton Vento830.2
וזה הסאב (שאני מחכה לאישור סופי שהוא מגיע ב-220 וולט) Canton sub850r
השאלה השניה: מה דעתכם המקצועית על כל אחד מהפריטים בנפרד? (הרמקולים הספציפיים האלה והמגבר הספציפי הזה)
השאלה השלישית: האם השילוב נכון מבחינת ההתאמה של הרמקולים למגבר וההפך (הספקים/ עוצמות וכיוב׳)
אודה ואתוודה שאני לא מבין גדול בתחום הסאונד והאודיו ולכן חשוב לי לשמוע את דעתכם המקצועית
תודה רבה למשיבים וערב טוב
חיים
אני מעוניין כבר זמן רב לקנות מע׳ קולנוע ביתית להאזנה למוזיקה וצפייה בסרטים.
אשתף שבמשך זמן רב חיפשתי רמקולים שיהיו (ע״פ ביקורות והמלצות כי לא שמעתי אותם בעצמי) טובים ואיכותיים ממותג מוביל ולא פחות חשוב לי, שיהיו מעוצבים לטעמי.
אתחיל מהמגבר דווקא:
החלטתי ללכת על ה- Denon AVR-X4000 וכמובן שבדקתי ואקבל דגם שהמתח שלו יהיה 220V כך שנשאר רק להחליף לו את התקע. היה לי בעבר דגם אחר של Denon והייתי מאוד מרוצה מהפיצ׳רים שהמגבר הציע וכמובן מהסאונד.
לגבי הרמקולים החלטתי ללכת על הקומבינציה הבאה:
Canton Vento 890.2 כרמקולים קדמיים
Canton Vento858.2 כרמקול סנטר
לגבי הרמקולים האחוריים יש לי התלבטות בין 2
האחד זה הדגם הזה Canton vento810.2 onwall שהוא דגם עם פרופיל נמוך וזה מאוד מדבר אלי בהיבט העיצובי
אבל עולה השאלה הראשונה: היא מה המחיר שאשלם מבחינת הסאונד אם אלך על הדגם בעל הפרופיל הנמוך?
החלופה היא הדגם הזה Canton Vento830.2
וזה הסאב (שאני מחכה לאישור סופי שהוא מגיע ב-220 וולט) Canton sub850r
השאלה השניה: מה דעתכם המקצועית על כל אחד מהפריטים בנפרד? (הרמקולים הספציפיים האלה והמגבר הספציפי הזה)
השאלה השלישית: האם השילוב נכון מבחינת ההתאמה של הרמקולים למגבר וההפך (הספקים/ עוצמות וכיוב׳)
אודה ואתוודה שאני לא מבין גדול בתחום הסאונד והאודיו ולכן חשוב לי לשמוע את דעתכם המקצועית
תודה רבה למשיבים וערב טוב
חיים
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
לא יכול להגיב לגבי הרמקולים, אבל בקשר למגבר:
אתה בטוח שאתה צריך את ה4000? כי ה3000 נותן ביצועיים זהים רק בפחות כסף ובלי כל מני פיצירים מיותרים.
דרך אגב, אין צורך שהסאב יהיה מאותה חברה.
שאלה, מאיפה אתה מזמין? איך שולח?
אתה בטוח שאתה צריך את ה4000? כי ה3000 נותן ביצועיים זהים רק בפחות כסף ובלי כל מני פיצירים מיותרים.
דרך אגב, אין צורך שהסאב יהיה מאותה חברה.
שאלה, מאיפה אתה מזמין? איך שולח?
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אמזון ארה"ב שולח רסיברים במתח כניסה של 110 וולט ולא 220 וולט ,לפני ההזמנה תוודא שאכן אתה מזמין רסיבר במתח 220 וולט.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם המטרה היא סטריאו, בחירה בדגם ה-on-wall תגביל אותך במידה משמעותית לעניות דעתי, ותצטרך לצוות לרמקולים הללו את הסאב כדי לקבל סאונד מיטבי. אם המטרה היא קולנוע ביתי, כנראה שה-on-wall יעשו עבודה מספיק טובה לצורך זה. בכל מקרה, על הנייר לא נראה לי שיש בעיה להתאים את ה-X4000 לסדרת ה-Vento.
אני לא מכיר את דגמי ה-Vento של קאנטון, אבל הם חברה טובה מאוד ואין סיבה לחשוב שלא תקבל מוצר איכותי. הסיכון היחיד הוא שגוון הסאונד שלהם לא יתאים לטעם האישי שלך, ובגלל זה ההמלצה שחוזרת על עצמה היא תמיד לשמוע את הרמקולים לפני שקונים אותם, ועל אחת כמה וכמה אם מתכוונים להוציא כמה עשרות אלפי ש"ח על רמקולים!!

אני לא מכיר את דגמי ה-Vento של קאנטון, אבל הם חברה טובה מאוד ואין סיבה לחשוב שלא תקבל מוצר איכותי. הסיכון היחיד הוא שגוון הסאונד שלהם לא יתאים לטעם האישי שלך, ובגלל זה ההמלצה שחוזרת על עצמה היא תמיד לשמוע את הרמקולים לפני שקונים אותם, ועל אחת כמה וכמה אם מתכוונים להוציא כמה עשרות אלפי ש"ח על רמקולים!!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם כל דבר יישמע לך טוב, למה להוציא כ"כ הרבה כסף על הרמקולים?