נקיון צליל
-
zivw
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 685
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
ברשותי m2tech hiface 2 ולפטופ לא צעיר והשאלה אם כדאי לי להשקיע במחשב / נגן קטן, שקט עם מתח נמוך, או שיציאת ה hiface מנטרלת את רעשי המחשב ברמה סבירה?
הכוונה לא להשקיע עכשיו באיזה נגן היי אנד אבל בשמחה אייעד את המחשב לסטריאו נטו.
תכני FLAC ו mp3
הכוונה לא להשקיע עכשיו באיזה נגן היי אנד אבל בשמחה אייעד את המחשב לסטריאו נטו.
תכני FLAC ו mp3
חפש hifimediy usb isolator
אולי זה יכול לשפר את המצב, בעלות נמוכה
לגבי מחשב ייעודי, אין לי נסיון בפועל עם זה. אך קראתי מעט דעות בנושא
האידאל הוא מחשב חסכוני בחשמל וללא מאווררים. ובכלל, ללא חלקים נעים לרבות כונן קשיח HDD
מערכת הפעלה סטרילית מבוססת לינוקס על SSD או אפילו DOK
יש להמנע מלהעמיס על המחשב דברים לא רלוונטים לניגון מדיה
הדברים נתונים לוויכוח ואין מספיק דעות כדי לדעת בלי לבדוק בעצמינו
בהצלחה !
אולי זה יכול לשפר את המצב, בעלות נמוכה
לגבי מחשב ייעודי, אין לי נסיון בפועל עם זה. אך קראתי מעט דעות בנושא
האידאל הוא מחשב חסכוני בחשמל וללא מאווררים. ובכלל, ללא חלקים נעים לרבות כונן קשיח HDD
מערכת הפעלה סטרילית מבוססת לינוקס על SSD או אפילו DOK
יש להמנע מלהעמיס על המחשב דברים לא רלוונטים לניגון מדיה
הדברים נתונים לוויכוח ואין מספיק דעות כדי לדעת בלי לבדוק בעצמינו
בהצלחה !
לא לגמרי ברור מה השאלה... אתה מתכוון לרעש שמשמיע המחשב, כלומר המאווררים?
לרוב מחשבים ניידים מפעילים את המאוורר רק כשהם מתחממים. אם הוא רק משמיע מוזיקה, אין סיבה שיתחמם לדעתי.
לפני שאתה שופך כסף, הייתי מציע לנסות להסתדר עם מה שכבר יש.
אם אתה חושש שייכנס רעש לפלט של ה- hiface, זה לא ייתכן, הוא מוציא סיגנל דיגיטלי.
לרוב מחשבים ניידים מפעילים את המאוורר רק כשהם מתחממים. אם הוא רק משמיע מוזיקה, אין סיבה שיתחמם לדעתי.
לפני שאתה שופך כסף, הייתי מציע לנסות להסתדר עם מה שכבר יש.
אם אתה חושש שייכנס רעש לפלט של ה- hiface, זה לא ייתכן, הוא מוציא סיגנל דיגיטלי.
-
zivw
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 685
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
יש לי נייח ונייד והאמת שהיום כבר הכנתי את הנייח, HTPC Antec, ששכב אצלי ללא מעש בשנה האחרונה כי הנייד מזייף.
לגבי האמירה שלא יתכן כי ה hiface מוציא סיגנל דיגיטלי, אני בטוח שרבים יתווכחו אתך, אחרי הכל אם זה היה המצב, אנשים לא היו דואגים כל כך למחשב שקט, דיסק ssd, מינימום מאווררים אם בכלל ...
במילים אחרות, זה נראה לי כמו חלום וורוד / כחול להשקיע ב hiface ולצפות לקבל סיגנל בסט.
לגבי האמירה שלא יתכן כי ה hiface מוציא סיגנל דיגיטלי, אני בטוח שרבים יתווכחו אתך, אחרי הכל אם זה היה המצב, אנשים לא היו דואגים כל כך למחשב שקט, דיסק ssd, מינימום מאווררים אם בכלל ...
במילים אחרות, זה נראה לי כמו חלום וורוד / כחול להשקיע ב hiface ולצפות לקבל סיגנל בסט.
היי,
הדאגה למחשב שקט היא כדי שהרעש עצמו לא יפריע כשרוצים לשמוע רק את מה שבוקע מהרמקולים.
זה די משעשע שזה כל-כך חשוב להרבה אנשים לאור העובדה שבקיץ צריך להפעיל מאוורר או מזגן בכל-מקרה.
אין סכנה שמחשב מרעיש ישבש את רצף המספרים שנפלט דרך כבל דיגיטלי ומייצג את הסאונד בשיטת PCM.
הרעשים יכולים להיכנס החל מה-DAC והלאה, שם האות הופך להיות אנלוגי וחשוף למגוון עשיר של שיבושים.
אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור.
הדאגה למחשב שקט היא כדי שהרעש עצמו לא יפריע כשרוצים לשמוע רק את מה שבוקע מהרמקולים.
זה די משעשע שזה כל-כך חשוב להרבה אנשים לאור העובדה שבקיץ צריך להפעיל מאוורר או מזגן בכל-מקרה.
אין סכנה שמחשב מרעיש ישבש את רצף המספרים שנפלט דרך כבל דיגיטלי ומייצג את הסאונד בשיטת PCM.
הרעשים יכולים להיכנס החל מה-DAC והלאה, שם האות הופך להיות אנלוגי וחשוף למגוון עשיר של שיבושים.
אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור.