אין יציאת סאונד 5.1 לאחר מעבר מחיבור אופטי לחיבור בודד של HDMI
שלום לכולם,
לאחר תקופה ארוכה שבה הכל עבד בסדר גמור,המגבר הוחלף ויציאת האודיו והוידאו שלי עכשיו מחוברות תחת כבל HDMI ועכשיו אין יציאת 5.1 רק סטריאו.
מפרט המחשב הוא מאחד השרשורים המומלצים כאן לפני כמה זמן.הוא הותקן לפי המדריכים באתר.
ווינדוס 7 32 ביט
לוח אם:GA-MA785ףGM-US2H
כרטיס מסך על הלוח:ATI 4200
בכל מקום שבו אני מנסה להגדיר לא מופיע לי שום אופציה של 5.1 רק סטריאו,מה אני מפספס?הגדרה ב-bios?
ניסיתי גם להתקין את Realtek HDMI audio לפי אחד השירשורים אבל ללא הועיל?
מצורפות כמה תמונות המתארות את ההגדרות הראשיות של המחשב.
תודה מראש לעוזרים.
לאחר תקופה ארוכה שבה הכל עבד בסדר גמור,המגבר הוחלף ויציאת האודיו והוידאו שלי עכשיו מחוברות תחת כבל HDMI ועכשיו אין יציאת 5.1 רק סטריאו.
מפרט המחשב הוא מאחד השרשורים המומלצים כאן לפני כמה זמן.הוא הותקן לפי המדריכים באתר.
ווינדוס 7 32 ביט
לוח אם:GA-MA785ףGM-US2H
כרטיס מסך על הלוח:ATI 4200
בכל מקום שבו אני מנסה להגדיר לא מופיע לי שום אופציה של 5.1 רק סטריאו,מה אני מפספס?הגדרה ב-bios?
ניסיתי גם להתקין את Realtek HDMI audio לפי אחד השירשורים אבל ללא הועיל?
מצורפות כמה תמונות המתארות את ההגדרות הראשיות של המחשב.
תודה מראש לעוזרים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
למרות התמונות הרבות לא ממש ברור מה אתה מנסה לנגן, עם איזה תוכנה וכו.
תוכל להביא screenshot של לשונית ה-Supported Formats של ה-Realtek HDMI output properties?
איזה דגם מגבר יש לך? האם וידאת שהאופציות של passthrough או TV+AMP (תלוי בדגם המגבר) כבויות?
תוכל להביא screenshot של לשונית ה-Supported Formats של ה-Realtek HDMI output properties?
איזה דגם מגבר יש לך? האם וידאת שהאופציות של passthrough או TV+AMP (תלוי בדגם המגבר) כבויות?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תשובות
אני מנסה לנגן תכני MKV בעלי אודיו של DTS או דולבי דיגיטל (מקורות בסטריאו עובדים)
מנגן בעזרת בוקסי,ניסיתי גם XBMC כאשר ב-XBMC קיבלתי התראה על פורמט אודיו לא נתמך למרות שיציאת הקול מוגדרת ל-HDMI.
המגבר הוא אונקיו 626,למיטב הבנתי כל האופציות של העברת הסאונד כבויות.
מצורף צילום של המסך שביקשת.
שוב תודה ראש.
מנגן בעזרת בוקסי,ניסיתי גם XBMC כאשר ב-XBMC קיבלתי התראה על פורמט אודיו לא נתמך למרות שיציאת הקול מוגדרת ל-HDMI.
המגבר הוא אונקיו 626,למיטב הבנתי כל האופציות של העברת הסאונד כבויות.
מצורף צילום של המסך שביקשת.
שוב תודה ראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נראה שמבחינת דרייבר הכל תקין.
בוא נתחיל עם XBMC. לך למערכת-הגדרות-מערכת-פלט אודיו, ובפינה השמאלית למטה תגדיר "רמת הגדרות - מתקדם".
ואז יופיעו עוד אפשרויות. תאפשר שם passthrough, בחר בסוג היציאה כ-WASAPI/HDMI וסמן את הפורמטים DTS ו-Dolby Digital כנתמכים ע"י החומרה שלך (DTS-HD ו-Dolby TrueHD לא נתמכים ע"י כרטיסי מסך HD4xxx ולכן צריך להשאיר אותם כבויים).
בוא נתחיל עם XBMC. לך למערכת-הגדרות-מערכת-פלט אודיו, ובפינה השמאלית למטה תגדיר "רמת הגדרות - מתקדם".
ואז יופיעו עוד אפשרויות. תאפשר שם passthrough, בחר בסוג היציאה כ-WASAPI/HDMI וסמן את הפורמטים DTS ו-Dolby Digital כנתמכים ע"י החומרה שלך (DTS-HD ו-Dolby TrueHD לא נתמכים ע"י כרטיסי מסך HD4xxx ולכן צריך להשאיר אותם כבויים).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"