TorrentLeech פתוח להרשמה
10k invites were GONE in less than 10 hours!! So.... WE ARE EXTENDING THE GIVEAWAY to 50k(!!) users!!! Thats right, 40k ppl more can sign up! BETTER HURRY UP!!
Again, use the invite code SUMMER2014 and see with your own eyes why we are the No1 site for almost a decade!!! HAVE FUN AND SPREAD THE LOVE!!!!
מקור:
https://www.facebook.com/pages/wwwTorre ... 7506684966
Again, use the invite code SUMMER2014 and see with your own eyes why we are the No1 site for almost a decade!!! HAVE FUN AND SPREAD THE LOVE!!!!
מקור:
https://www.facebook.com/pages/wwwTorre ... 7506684966
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
ייששש תודה!
תודה על המידע
עכשיו כל ילדי הפורומים ...יפתחו חשבונות שם וגם עוד משתמש כפול
עכשיו כל ילדי הפורומים ...יפתחו חשבונות שם וגם עוד משתמש כפול
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- roy9674
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- שם מלא: [email protected]
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה 
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אחלה, היה לי שם יוזר ושכחתי להיכנס הרבה זמן וסגרו לי... אני כבר מעל שנה מחכה להזדמנות להירשם מחדש 
בכל אופן - תקראו את ההודעה הזאת טוב אם אתם רוצים לשרוד שם, במיוחד אם אתם עוד לא מכירים איך אתרי טורנט פרטיים עובדים.
אם אתם נכנסים לאתר וישר מתחילים להוריד דברים אתם לא תשרדו שם אפילו שבוע. לפני שאתם עושים משהו תלחצו קודם כל על כפתור העזרה ותקראו את החוקים, הטיפים ומדריך ההישרדות למתחילים. אח"כ תתחילו לעבוד לפי המדריכים. קחו בחשבון שייקח לכם קצת זמן עד שתוכלו להוריד דברים שאתם באמת רוצים - בהתחלה המטרה היחידה שלכם היא לצבור יחס שיתוף טוב כדי שלא יעיפו אתכם. פרטים נוספים בעמוד העזרה.
גם אם כבר הייתם באתרים פרטיים עדיין תעשו את זה - שימו-לב שבטורנטליץ' אין מבצעים והנחות, אין פריליץ', אין העלאה כפולה ואין נקודות בונוס על השארת טורנט פתוח כשאין אף אחד אחר שמוריד מכם, אז תכירו את החוקים ותלמדו איך לעבוד איתם.
בכל אופן - תקראו את ההודעה הזאת טוב אם אתם רוצים לשרוד שם, במיוחד אם אתם עוד לא מכירים איך אתרי טורנט פרטיים עובדים.
אם אתם נכנסים לאתר וישר מתחילים להוריד דברים אתם לא תשרדו שם אפילו שבוע. לפני שאתם עושים משהו תלחצו קודם כל על כפתור העזרה ותקראו את החוקים, הטיפים ומדריך ההישרדות למתחילים. אח"כ תתחילו לעבוד לפי המדריכים. קחו בחשבון שייקח לכם קצת זמן עד שתוכלו להוריד דברים שאתם באמת רוצים - בהתחלה המטרה היחידה שלכם היא לצבור יחס שיתוף טוב כדי שלא יעיפו אתכם. פרטים נוספים בעמוד העזרה.
גם אם כבר הייתם באתרים פרטיים עדיין תעשו את זה - שימו-לב שבטורנטליץ' אין מבצעים והנחות, אין פריליץ', אין העלאה כפולה ואין נקודות בונוס על השארת טורנט פתוח כשאין אף אחד אחר שמוריד מכם, אז תכירו את החוקים ותלמדו איך לעבוד איתם.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
בגלל זה אף פעם לא הבנתי למה מתלהבים מהטראקר הזה. יש הרבה אחרים שנותנים נקודות בונוס ופריליצ'ים ויותר קל לשרוד בהם גם אם אין לך מנוי בשרת. גם אין שם שום תוכן שאי אפשר למצוא בקלות במקום אחר.גם אם כבר הייתם באתרים פרטיים עדיין תעשו את זה - שימו-לב שבטורנטליץ' אין מבצעים והנחות, אין פריליץ', אין העלאה כפולה ואין נקודות בונוס על השארת טורנט פתוח כשאין אף אחד אחר שמוריד מכם, אז תכירו את החוקים ותלמדו איך לעבוד איתם....
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
תאמת עד שלא יהיה לנו 100 סימטרי קשה מאוד לשרוד את TL
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
דווקא הצלחתי לשרוד בו לא רע עוד כשה-Upload הכי גבוה בארץ היה 800Kbps. הבעיה היא פחות המהירות שלך ויותר שאם אתה מוריד דברים לא פופולאריים אתה לא תצליח להחזיר יחס שיתוף בגלל שפשוט אף אחד אחר לא יוריד ממך את הטורנט.ValorHeart כתב:תאמת עד שלא יהיה לנו 100 סימטרי קשה מאוד לשרוד את TL...
בגדול הדברים שאני למדתי -
- לפעמים צריכים להוריד משהו למרות שלא ממש מעוניינים בו רק כי הוא פופולארי ויאפשר לשפר את היחס.
- אל תורידו הכל מ-TL, אל תנטשו לגמרי את הטראקרים הציבוריים. בגדול תורידו מ-TL דברים שהם או חדשים שעוד לא הגיעו למקומות פומביים, או שאתם לחוצים על להשיג את זה עכשיו, או שפשוט הם נדירים מאוד (ובמקרה כזה תוודאו שיש לכם יחס מספיק טוב לפני ההורדה). בכל מקרה אם אתם מורידים איזה סרט שכבר קיים בכל מקום ואתם הולכים לצפות בו רק עוד כמה שעות ממילא אז עדיף כבר להוריד מטראקר ציבורי.
- ואם כבר הורדתם מטראקר ציבורי אח"כ שתפו אותו ב-TL כדי לקבל עוד Upload בלי להוריד כלום ולשפר את היחס בלי סיכון.
אחרי שהשתמשתי לזמן מה בTL ובטראקרים ישראלים (שנסגרו...), אני משתמש היום ב-FL הרומני.
טראקר מומלץ בחום, קל להסתדר שם (בניגוד גמור לTL), יש הרבה FREELEECHS והמון תוכן. אני מוריד על מקסימום המהירות שלי (40 מגה)
ההבדל היחיד שאני שם לב אליו הוא הזמן שלוקח לתוכן להגיע. עוד כמה שעות אחרי טורנטליץ'. במקרה קיצוני יום. אני כמובן יכול לחיות עם זה...
אני מקווה שההודעה לא עוברת על החוקים, אני מאמין שלא. במידה וכן, זוהי טעות כמובן.
טראקר מומלץ בחום, קל להסתדר שם (בניגוד גמור לTL), יש הרבה FREELEECHS והמון תוכן. אני מוריד על מקסימום המהירות שלי (40 מגה)
ההבדל היחיד שאני שם לב אליו הוא הזמן שלוקח לתוכן להגיע. עוד כמה שעות אחרי טורנטליץ'. במקרה קיצוני יום. אני כמובן יכול לחיות עם זה...
אני מקווה שההודעה לא עוברת על החוקים, אני מאמין שלא. במידה וכן, זוהי טעות כמובן.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אפשר הזמנה לשם?
היוזר שלי בtl גוסס. יחס 0.58 אבל מדובר ב2-3 טרה הורדה ככה שלהגיע ל1 יהיה לי קשה
היוזר שלי בtl גוסס. יחס 0.58 אבל מדובר ב2-3 טרה הורדה ככה שלהגיע ל1 יהיה לי קשה
טורנט ליץ' עדיין פתוח להרשמה. כנס לקישור שנתן פותח השרשור, בהודעה של טורנט ליץ' יש את קוד ההרשמה. תעשה את זה כמה שיותר מהר כי ברגע שהם מגיעים ל-50,000 רשומים עם ההזמנה החופשית, האתר יסגר שוב להרשמה.tomer953 כתב:אפשר הזמנה לשם?
היוזר שלי בtl גוסס. יחס 0.58 אבל מדובר ב2-3 טרה הורדה ככה שלהגיע ל1 יהיה לי קשה...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
lior19 כתב:טורנט ליץ' עדיין פתוח להרשמה. כנס לקישור שנתן פותח השרשור, בהודעה של טורנט ליץ' יש את קוד ההרשמה. תעשה את זה כמה שיותר מהר כי ברגע שהם מגיעים ל-50,000 רשומים עם ההזמנה החופשית, האתר יסגר שוב להרשמה..........
גבר, לקרוא זה פשוט, תקרא מה הוא כתב.