חבר המליץ לי על סמסונג (פלסמה) PS51F5500
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
אני מתכנן לקנות את הסמסונג UA55F6400 מתישהו בקרוב. פתאום בא לי חבר מהעבודה, מאמין גדול בפלזמות, אומר לי שהוא
מצא דגם טוב של טלוויזיה והיא גם עולה הרבה פחות:
http://www.cinemapro.co.il/51-51f5500-s ... ma-tv.html
מה דעתכם לגבי ההשוואה בין הפלסמה הזו לבין ה-F6400? בהנחה שיכולות סמארט לא כ"כ מעניינות אותי?
מצא דגם טוב של טלוויזיה והיא גם עולה הרבה פחות:
http://www.cinemapro.co.il/51-51f5500-s ... ma-tv.html
מה דעתכם לגבי ההשוואה בין הפלסמה הזו לבין ה-F6400? בהנחה שיכולות סמארט לא כ"כ מעניינות אותי?
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
חבר שלך מבין עניין. זו אחת הטלוויזיות הטובות ביותר.
http://www.avforums.com/review/samsung- ... review.571
http://www.trustedreviews.com/samsung-p ... _TV_review
http://www.avforums.com/review/samsung- ... review.571
http://www.trustedreviews.com/samsung-p ... _TV_review
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

אתה מבין איזה דילמה זה יוצר לי ? :-)
אם רציתי את ה-55 אינץ' של סמסונג ב-6000 ש"ח בערך לעומת זו שעולה 4000 ש"ח בערך - הבדל לא קטן בכלל של 2000 שקל.
נכון, זה 55 מול 51, אבל כמה זה כבר קריטי?
קשה להחליט, אשמח לקבל עוד חוות דעת אם יש למישהו..
נכון, זה 55 מול 51, אבל כמה זה כבר קריטי?
קשה להחליט, אשמח לקבל עוד חוות דעת אם יש למישהו..
- idanb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
אני רק ממליץ לשים לב לנושא האור - הדגם נחשב (בביקורות) רגיש לתאורה (במיוחד יחסית לפלסמה).
אני גם שקלתי לרכוש פלסמה אבל גם בערב הסלון מואר. כשיהיה לי מאורת מרתף אז תהייה לי פלסמה שם (אם עוד ימכרו מסכי פלסמה ב 2025...)
קטונתי מלהיות מומחה בתחום אבל מרוב כל הביקורות שאני קורא בחיפושי אחר טלוויזיה בכל זאת אולי נקלט משהו
אני גם שקלתי לרכוש פלסמה אבל גם בערב הסלון מואר. כשיהיה לי מאורת מרתף אז תהייה לי פלסמה שם (אם עוד ימכרו מסכי פלסמה ב 2025...)
קטונתי מלהיות מומחה בתחום אבל מרוב כל הביקורות שאני קורא בחיפושי אחר טלוויזיה בכל זאת אולי נקלט משהו
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

מה זה נקרא "מואר" ?
כלומר, אתה מדבר על מנורה יחסית סבירה לסלון או נברשת עם מלא מנורות שגורמת לך לחשוב שאתה באמצע היום ? 
- yiggie
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
אני גם חושב על הדגם הזה, ואותי כן מעניינות יכולות סמארט, האם יש איתן בעיה בדגם הזה?
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

אני רק יודע מהביקורות
אומרים שהם לא חסכו ביכולות סמארט לעומת סדרה 8,שהכל עובד פגז רק שאין מצלמה..yiggie כתב:אני גם חושב על הדגם הזה, ואותי כן מעניינות יכולות סמארט, האם יש איתן בעיה בדגם הזה?...
אומרים עוד שהתפריטים הם קצת איטיים באפליקציות של הסמאט כי זה מעבד חלש יותר מבסדרה הכי טובה.
בכל זאת, משבחים את היכולות שלה..
- yiggie
-
- חבר פעיל

מה הסמארט יכול לעשות? שמעתי שיש אתר/תוכנה בשם פופקורן שאפשר לראות איתו כל סרט בסטרימינג, זה עובד עם זה?
ומה למשל עם יוטיוב? איך מקלידים משהו בשורת החיפוש? עם השלט? יש סמן לעכבר? לא הבנתי איך עובד הניווט...
ומה למשל עם יוטיוב? איך מקלידים משהו בשורת החיפוש? עם השלט? יש סמן לעכבר? לא הבנתי איך עובד הניווט...
- idanb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
לגבי התאורה אני בסך הכל מצטט מתוך הביקורות.
עוד אין לי נברשת של אולם אירועים בסלון אבל האישה מתעקשת לצפות עם אור פלורסנט מהמטבח.
אתמול ראיתי (בפעם הראשונה עם הילדים) את שר הטבעות במהלך היום ונאלצתי להחשיך את כל הסלון וזה עם ה LCD הנוכחי
עוד אין לי נברשת של אולם אירועים בסלון אבל האישה מתעקשת לצפות עם אור פלורסנט מהמטבח.
אתמול ראיתי (בפעם הראשונה עם הילדים) את שר הטבעות במהלך היום ונאלצתי להחשיך את כל הסלון וזה עם ה LCD הנוכחי
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

הממ, אני לא יודע מה להגיד על זה
אני עם פיליפס 42" כרגע - 5604H. טלוויזיה נחמדה בסה"כ. אין לי בעיה בכלל לצפות בדברים במהלך היום, אבל לא כשכל החלונות של הויטרינה פתוחים. זה קצת מאמץ (מצד שני, הבהירות היא ממש לא בשיא, אולי ב-60). דווקא רואים ממש אחלה באור.idanb כתב:לגבי התאורה אני בסך הכל מצטט מתוך הביקורות.
אתמול ראיתי (בפעם הראשונה עם הילדים) את שר הטבעות במהלך היום ונאלצתי להחשיך את כל הסלון וזה עם ה LCD הנוכחי...
באור של הסלון בערב אין בעיה בכלל כמובן.
אגב, אני יושב משהו כמו 2.8 מטר ויש לי קיר מאחוריי כך שאין השתקפויות בשום צורה שהיא. אני כמעט משוכנע לגבי הפלזמה. למעשה,
הדבר היחיד שבכלל גורם לי לשקול זה הגודל - האם אני LED 55 או פלסמה 51.
עריכה קטנה - אני *ממש* זקוק לעזרה בהחלטה!!
נערך לאחרונה על ידי voguemaster ב 25/05/2014 15:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

אין לי מושג איך זה עובד
אבל, יש לי חבר בעבודה עם ES8000 של סמסונג (55 אינץ'). אומר שאפשר לצפות בסרטים ב-VOD של סמסונג (הרבה בתשלום כמובן, לא יודע מחירים), יש סקייפ ועוד דברים.yiggie כתב:מה הסמארט יכול לעשות? שמעתי שיש אתר/תוכנה בשם פופקורן שאפשר לראות איתו כל סרט בסטרימינג, זה עובד עם זה?
ומה למשל עם יוטיוב? איך מקלידים משהו בשורת החיפוש? עם השלט? יש סמן לעכבר? לא הבנתי איך עובד הניווט......
אצלו ספציפית גם מותקן PLEX כך שעם רכיב ה-SERVER של PLEX במחשב יש לו מדיה סנטר מובנה בטלוויזיה.
הפופקורן הוא סטרימר, בעיקרון. הוא לא נותן יכולות SMART. אם יש לך את הסרט ברשת הביתית תוכל לראות אותו עם סטרימר, אבל גם
לטלוויזיה עצמה יש סטרימר מובנה!
אני אישית חושב ש-SMART זה בונוס נחמד ולא יותר. אני רוצה טלוויזיה טובה עם 3D. מדי פעם יוצא סרט ששווה לראות ב-3D ויש כמובן
משחקים מסויימים ל-PS3 שעובדים בתלת מימד כך שזה בהחלט מתבקש. אולי אני אופתע לטובה מעולם הסמארט אבל כמו שאני מכיר את עצמי זה די מוטל בספק.
- NK
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1994
Re: הממ, אני לא יודע מה להגיד על זה
voguemaster כתב:אני עם פיליפס 42" כרגע - 5604H. טלוויזיה נחמדה בסה"כ. אין לי בעיה בכלל לצפות בדברים במהלך היום, אבל לא כשכל החלונות של הויטרינה פתוחים. זה קצת מאמץ (מצד שני, הבהירות היא ממש לא בשיא, אולי ב-60). דווקא רואים ממש אחלה באור.......
אגב, אני יושב משהו כמו 2.8 מטר ויש לי קיר מאחוריי כך שאין השתקפויות בשום צורה שהיא. אני כמעט משוכנע לגבי הפלזמה. למעשה,
עריכה קטנה - אני *ממש* זקוק לעזרה בהחלטה!!
שני המסכים טובים ,אני הייתי בוחר המסך הגדול יותר ....
- NK
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1994
Re: הממ, אני לא יודע מה להגיד על זה
שני המסכים טובים ,אני הייתי בוחר במסך הגדול יותר !voguemaster כתב:אני עם פיליפס 42" כרגע - 5604H. טלוויזיה נחמדה בסה"כ. אין לי בעיה בכלל לצפות בדברים במהלך היום, אבל לא כשכל החלונות של הויטרינה פתוחים. זה קצת מאמץ (מצד שני, הבהירות היא ממש לא בשיא, אולי ב-60). דווקא רואים ממש אחלה באור.......
עריכה קטנה - אני *ממש* זקוק לעזרה בהחלטה!!...
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

תשמע, נכנס פה פרמטר של מחיר
אגב, ה-LED של סמסונג בייבוא רשמי (עם עברית) עולה הרבה יותר. טוענים פה שיש דגמי עברית בייבוא מקביל ואז היא אמורה לעלות 7000 בערך.
הפלזמה עולה 4500 עם אחריות מקורית של סמליין ועברית. יש פה הבדל
:-(:-)
הפלזמה עולה 4500 עם אחריות מקורית של סמליין ועברית. יש פה הבדל
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
הדגם F5500 אכן דגם מצויין במיוחד למחיר שלו .
רכשתי 2 כאלה (TV אחת מהדגם הקודם E550 שגם טובה) .
התמונה מעולה , הסמארט הוא כמו בדגמי החברה הגבוהים ביותר.
אין מצלמה אך ניתן לרכוש ולהוסיף ואז תהיה גם שליטה עם הידיים על ה-TV.
לצפות בד"כ בפלזמה כשיש לך 2 חלונות מאחוריך זו קצת בעיה (אלא אם אתה צופה בלילה בעיקר או סוגר את התריסים.
מעבר לזה יש לה רק יתרונות אל מול ה-LED (ל-LED יש בד"כ עיצוב יפה יותר ודק יותר) .
לגבי ה- VOD של סמסונג .
לחבר שלי יש , עולה כ-40 ש"ח לחודש ויש שם כ-70 -80 ערוצים אבל .. הערוצים שם הם באיכות FULL HD (מה שיס והוט יכולים כרגע רק לחלום)
כמובן שנדרש לשם כך לחבר את ה-TV לאינטרנט (דרושה מהירות של לפחות 5 מגה בשביל להנות).
אגב המחיר הוא ל-TV אחת (אני מעריך שיש מחיר מיוחד עבור כמה TV (כמו לדוגמה 120 ש"ח לחיבור של 4 TV לשירות המעולה הזה) .
אני כל פעם מחדש שוקל לעזוב את YES וללכת לכיוון הנ"ל (לרכוש עוד TV שלהם וזהו) .
המחיר של הפלזמה הזו (F5500 אם ניתן בכלל עוד למצוא אותה) עולה כ-5000 ש"ח בערך עם האחריות 3 שנים של היבואן הרשמי , עברית וכו כמובן .
רכשתי 2 כאלה (TV אחת מהדגם הקודם E550 שגם טובה) .
התמונה מעולה , הסמארט הוא כמו בדגמי החברה הגבוהים ביותר.
אין מצלמה אך ניתן לרכוש ולהוסיף ואז תהיה גם שליטה עם הידיים על ה-TV.
לצפות בד"כ בפלזמה כשיש לך 2 חלונות מאחוריך זו קצת בעיה (אלא אם אתה צופה בלילה בעיקר או סוגר את התריסים.
מעבר לזה יש לה רק יתרונות אל מול ה-LED (ל-LED יש בד"כ עיצוב יפה יותר ודק יותר) .
לגבי ה- VOD של סמסונג .
לחבר שלי יש , עולה כ-40 ש"ח לחודש ויש שם כ-70 -80 ערוצים אבל .. הערוצים שם הם באיכות FULL HD (מה שיס והוט יכולים כרגע רק לחלום)
כמובן שנדרש לשם כך לחבר את ה-TV לאינטרנט (דרושה מהירות של לפחות 5 מגה בשביל להנות).
אגב המחיר הוא ל-TV אחת (אני מעריך שיש מחיר מיוחד עבור כמה TV (כמו לדוגמה 120 ש"ח לחיבור של 4 TV לשירות המעולה הזה) .
המחיר של הפלזמה הזו (F5500 אם ניתן בכלל עוד למצוא אותה) עולה כ-5000 ש"ח בערך עם האחריות 3 שנים של היבואן הרשמי , עברית וכו כמובן .
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

תודה על ה-INPUTים!
היום הייתי גם בחשמל נטו וגם בשקם אלקטריק בקניון ר"ג. רציתי לבדוק את ה-F6400 ולראות איך היא בתצוגה.
אז ככה - קודם כל היא נראית ממש אחלה בתאורה של חנות, כמה מפתיע
. הפלזמות כמובן נראות "חלשות" יותר אבל אני לא מוטרד מזה,
ידעתי שכך זה יהיה. בשקם אלקטריק ה-55F6400 נמכרת ב-9.5K.
בחשמל נטו הדגם הלא רשמי ב-7500 והוא לא ידע להגיד לי כמה עם אחריות סמליין ולא היה לי זמן להישאר כדי שהוא יברר.
מישהו יודע איך אפשר לברר אם יש תמיכה בעברית? הסיבה שאני שואל היא פשוטה -
ברור לי לגמרי שאם אני שואל איש מכירות בחנות הוא יגיד שהדגם הזול ללא עברית. ככה הוא מסיט אותי מהקניה שלו בוודאות.
אז ככה - קודם כל היא נראית ממש אחלה בתאורה של חנות, כמה מפתיע
ידעתי שכך זה יהיה. בשקם אלקטריק ה-55F6400 נמכרת ב-9.5K.
בחשמל נטו הדגם הלא רשמי ב-7500 והוא לא ידע להגיד לי כמה עם אחריות סמליין ולא היה לי זמן להישאר כדי שהוא יברר.
מישהו יודע איך אפשר לברר אם יש תמיכה בעברית? הסיבה שאני שואל היא פשוטה -
ברור לי לגמרי שאם אני שואל איש מכירות בחנות הוא יגיד שהדגם הזול ללא עברית. ככה הוא מסיט אותי מהקניה שלו בוודאות.
- yiggie
-
- חבר פעיל

תוכל לפרט על היתרונות של הפלזמה לעומדת LED? אם אני לא טועה, לפלזמה הזו יש מהירות של 600 הרץ, ואילו למסכי LED רובם עם מהירות של 100 הרץ בלבד, זה משפיע ישירות על איכות התמונה לא? או שזה לא בר השוואה כי אלו שני סוגים שונים?movieman כתב:לצפות בד"כ בפלזמה כשיש לך 2 חלונות מאחוריך זו קצת בעיה (אלא אם אתה צופה בלילה בעיקר או סוגר את התריסים.
לגבי ה- VOD של סמסונג .
המחיר של הפלזמה הזו (F5500 אם ניתן בכלל עוד למצוא אותה) עולה כ-5000 ש"ח בערך עם האחריות 3 שנים של היבואן הרשמי , עברית וכו כמובן ....
ומה זה ה VOD הזה? 40 ש"ח לחודש ומקבלים את כל הערוצים פתוחים? או שזה מחיר רק עבור השירות, ויש מחיר שצריך לשלם כל פעם שרוצים לראות תוכן מאחד הערוצים? יהיה שם למשל את שידורי המונדיאל?