יהיה או לא יהיה?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אחד הגדולים אי פעםמיכאלוש כתב:האם הוט או יס יצאו חכמים ויעשו חבילת מונדיאל שכוללת רק ערוצי ספורט וכמה שפחות ערוצים מיותרים למשך חודש אחד במחיר מיוחד?
יש פה איזה נציג שיכול להגיד לנו?...
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
למה שיעשו ?
למה שיעשו דבר כזה אם המכורים מסכימים לשלם כל סכום ?
רק בסוף השבוע האחרון ראינו איזו כמות של אוהדי כדורסל הוציאו סכומים בלתי נתפשים בשביל לראות את מכבי אז מה זה 300 שקל לחודש בשביל כמה ערוצים ?
כסף קטן.
רק בסוף השבוע האחרון ראינו איזו כמות של אוהדי כדורסל הוציאו סכומים בלתי נתפשים בשביל לראות את מכבי אז מה זה 300 שקל לחודש בשביל כמה ערוצים ?
כסף קטן.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
מי שבאמת רק ספורט מעניין אותו יש פתרונות טובים.
בהשקעה חד פעמית, מתקין צלחת לניילסט + ממיר של BEIN ומרוויח את המונדיאל ואת כל הליגות באירופה עם 15 ערוצי HD.
אני גם חששתי בהתחלה לפני שניתקתי את יס לפני שנתיים וחצי.
אבל מגלים מהר מאוד שזה בכלל לא נורא ואפילו טוב.
בהשקעה חד פעמית, מתקין צלחת לניילסט + ממיר של BEIN ומרוויח את המונדיאל ואת כל הליגות באירופה עם 15 ערוצי HD.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
כן רק חבל שעכשיו בין ספורט מתחילים לחסום אנשים בישראל....וזה עדיין מגיע למחיר של איזה 2000 שקל(יש לי כבר לווין של יס)...קיצר עדיף לראות באינטרנט באיכות HD!!!ויש גם שירותי IPTV במחיר מצחיק של 70 שקל בחודש שמביאים לך את כל בין ספורט ללא חשש ניתוק!shraga007 כתב:מי שבאמת רק ספורט מעניין אותו יש פתרונות טובים.
...
איזה חברה נותנת IPTV ב70 שקל לחודש?מיכאלוש כתב:כן רק חבל שעכשיו בין ספורט מתחילים לחסום אנשים בישראל....וזה עדיין מגיע למחיר של איזה 2000 שקל(יש לי כבר לווין של יס)...קיצר עדיף לראות באינטרנט באיכות HD!!!ויש גם שירותי IPTV במחיר מצחיק של 70 שקל בחודש שמביאים לך את כל בין ספורט ללא חשש ניתוק!.........
אם אתה מצטרף ליס לחבילה צרה+מזמין ערוץ 5 HD זה 155 לחודש(אבל זה בלי החישוב כמה יעלה ממיר HD+התקנה)...
לגבי הNTV לפני חצי שנה היה תקיעות לפני יומיים השגתי שוב פעם יום חינם וממה שבדקתי היה חלק הכל...
צריך מינימום 5 מגה מומלץ 10...
תרשם ותבקש בלייב צאט ימי ניסיון ותגיד שאתה רוצה לבדוק אם זה טוב או לא ויתנו לך
לגבי הNTV לפני חצי שנה היה תקיעות לפני יומיים השגתי שוב פעם יום חינם וממה שבדקתי היה חלק הכל...
צריך מינימום 5 מגה מומלץ 10...
תרשם ותבקש בלייב צאט ימי ניסיון ותגיד שאתה רוצה לבדוק אם זה טוב או לא ויתנו לך