XBMC - מה באמת צריך
אני מודה, אני איש לא כל כך טכני ואני לא ממש מתמצא בכרטיסים ודונגלים.
העפתי את הממיר של הכבלים מכיוון שממילא אני לא רואה הרבה והילדים רואים רק תכנים שאני נותן להם.
אני מאוד אוהב את XBMC. אני חושב שזה נהדר שיש אנשים שמשקיעים מזמנם ומרצם כדי לתת לנו משהו שיעבוד בחינם עם הערוצים הישראליים. אבל אישתי עוד הרבה פחות טכנית ממני ולאמר לה שלפעמים זה כן עובד ולפעמים צריך לעבור לערוץ גיבוי ולפעמים האינטרנט זוחל זה לא הולך. אז למען שלום בית חשבתי שאולי כדאי להתקין אנטנה של עידן+. לפחות בשביל הערוצים הישראליים. אבל אני רוצה לשלוט על הערוצים דרך XBMC.
כרגע XBMC מותקן על לפטופ ישן עם וינדןס, אבל אין לי ממש רשיון ואני רוצה להמיר למערכת הפעלה אחרת (אובונטו?).
מה בדיוק אני צריך לקנות (דונגל? איזה דונגל ? למה אני צריך את זה?) ומה אני צריך לקנפג?
שוב אני מדגיש, אני לא כל כך טכני.
אם מישהו יכול לעזור, אני אודה מאוד.
העפתי את הממיר של הכבלים מכיוון שממילא אני לא רואה הרבה והילדים רואים רק תכנים שאני נותן להם.
אני מאוד אוהב את XBMC. אני חושב שזה נהדר שיש אנשים שמשקיעים מזמנם ומרצם כדי לתת לנו משהו שיעבוד בחינם עם הערוצים הישראליים. אבל אישתי עוד הרבה פחות טכנית ממני ולאמר לה שלפעמים זה כן עובד ולפעמים צריך לעבור לערוץ גיבוי ולפעמים האינטרנט זוחל זה לא הולך. אז למען שלום בית חשבתי שאולי כדאי להתקין אנטנה של עידן+. לפחות בשביל הערוצים הישראליים. אבל אני רוצה לשלוט על הערוצים דרך XBMC.
כרגע XBMC מותקן על לפטופ ישן עם וינדןס, אבל אין לי ממש רשיון ואני רוצה להמיר למערכת הפעלה אחרת (אובונטו?).
מה בדיוק אני צריך לקנות (דונגל? איזה דונגל ? למה אני צריך את זה?) ומה אני צריך לקנפג?
שוב אני מדגיש, אני לא כל כך טכני.
אם מישהו יכול לעזור, אני אודה מאוד.
יש לי כרגע לפטופ לא חדיש במיוחד שיש עליו וינדוס8.1, 32 ביט. המהירות שלי היא 12 מגה ביט בשניה (כבלים). איכות הצפיה חשובה אבל לא יותר מידי. כרגע מותקן XBMC שעושה את העבודה. לפעמים יש תקיעות אבל לא משהו קריטי. המכשיר נמצא בסלון. בחדש השינה יש לי מכשיר אנדרואיד קטן שעובד מצוין.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אתה צריך לקנות דונגל שיש לו דרייברים עבור Windows 8.1.
אני לא ממש מעורה בדגמים, נקווה שמישהו כאן יוכל להמליץ על דגם ספציפי.
זה כרגע המדריך הכי מקיף שיש להתקנה של צפייה בעידן+ בתוך XBMC:
http://www.hometheater.co.il/vt207773
אני לא ממש מעורה בדגמים, נקווה שמישהו כאן יוכל להמליץ על דגם ספציפי.
זה כרגע המדריך הכי מקיף שיש להתקנה של צפייה בעידן+ בתוך XBMC:
http://www.hometheater.co.il/vt207773
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"