תשימו לב
א) יש רצון עז להפריד בין המותג unlimited לחברת החשמל , שלא יפחידו אנשים .
ב) הספקים הגדולים לא במשחק(אתר) , למה ? מישהו מנסה לשים להם רגל .
ג) איפה מספר טלפון לשירות .
ד) איפה תמיכה טכנית ,איפה המספר טלפון .
ה) כבר 3-4 פעמים דחו את ההשקה וזה לא נראה מוצלח במיוחד .
ו) איפה יש פריסה (מפה) ,למה אני מחכה כלקוח פוטנצאלי ,להגרלה של עוד שנה ,שנתיים , 5 שנים ,יותר .
ז) אם אתם חושבים שחוץ ממכם, בעם הרגיל היושב בציון מישהו מבין מה כל המייזם הזה ,אז אתם חיים בסרט.
דעתי : אין להם במה לפחד בזה שהם מייזם של חברת חשמל , להפך זה ייקלט מהר ולא יתחכמו עם unlimited .
יבאו יגידו שלום אנחנו מטעם חברת החשמל ויש לנו איטנרנט מהיר . שיתחילו במקומות שאין הוט ובזק צולעת
שזה 30% מסה"כ כל הלקוחות בישראל, שם יהיה להם קצב חיבור גבוה , במגזר הערבי , בגולן, ביהודה ושומרון ,
בקיבוצים על הגבול , בערבה ובמקביל יעברו לערים לפי ביקוש ששלחו להם באתר .
קחו למשל את רהט , 10,000 בתי אב , הם חברת החשמל עושים קצב מהיר של חיבור בלי בעיה בכלל .
ביקרות על ההשקה של ibc
- Svenskapowa
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
You are 100% right they atleast should give us some information about were and when not a damn sign up form
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
אין מפה בכדי לא לחשוף מהלך אסטרטגי בפני בזק והוט, זה לא קשור אלייך ולא אליי, לבזק והוט יש כבר צוותים גדולים של פריסת סיבים והם כרגע במירוץ פריסה, אם תהיה מפה תוך יום בזק דוחפים את הסיבים שלהם בדיוק איפה שIBC פורסת ומחברים שם אנשים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
romcd303 כתב:תשימו לב
א) יש רצון עז להפריד בין המותג unlimited לחברת החשמל , שלא יפחידו אנשים .
ב) הספקים הגדולים לא במשחק(אתר) , למה ? מישהו מנסה לשים להם רגל .
ג) איפה מספר טלפון לשירות .
ד) איפה תמיכה טכנית ,איפה המספר טלפון .
ה) כבר 3-4 פעמים דחו את ההשקה וזה לא נראה מוצלח במיוחד .
ו) איפה יש פריסה (מפה) ,למה אני מחכה כלקוח פוטנצאלי ,להגרלה של עוד שנה ,שנתיים , 5 שנים ,יותר .
ז) אם אתם חושבים שחוץ ממכם, בעם הרגיל היושב בציון מישהו מבין מה כל המייזם הזה ,אז אתם חיים בסרט.
דעתי : אין להם במה לפחד בזה שהם מייזם של חברת חשמל , להפך זה ייקלט מהר ולא יתחכמו עם unlimited .
יבאו יגידו שלום אנחנו מטעם חברת החשמל ויש לנו איטנרנט מהיר . שיתחילו במקומות שאין הוט ובזק צולעת
שזה 30% מסה"כ כל הלקוחות בישראל, שם יהיה להם קצב חיבור גבוה , במגזר הערבי , בגולן, ביהודה ושומרון ,
בקיבוצים על הגבול , בערבה ובמקביל יעברו לערים לפי ביקוש ששלחו להם באתר .
קחו למשל את רהט , 10,000 בתי אב , הם חברת החשמל עושים קצב מהיר של חיבור בלי בעיה בכלל ....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי