XBMC על BOXEE BOX - עובד יפה !
יש לי את הבוקסי בוקס מאז צאתו לשוק ומאד אהבתי אותו. רק לאחרונה גיליתי שהצליחו לפרוץ אותו ולהתקין עליו גירסה 13 של XBMC.
אז ניסיתי, לא מסובך בכלל - ועובד מעולה ! כולל כל הפלאגינים שמאפשרים לראות ערוצים ישראלים וכו'.
מנגן ב1080P 60 בWIFI בלי שיהוקים, המעבד מאד חזק ביחס לקופסאות אנדרואיד שמריצות XBMC.
בקיצור - מומלץ מאד, והפיך בקלות (דורש התקנת USB עם הXBMC עליו באופן קבוע, כשרוצים לחזור למקור, פשוט מוציאים אותו).
מדריך מלא ולינקים להורדות אפשר למצוא כאן (בין היתר):
http://www.tweaking4all.com/home-theatr ... boxee-box/
אז ניסיתי, לא מסובך בכלל - ועובד מעולה ! כולל כל הפלאגינים שמאפשרים לראות ערוצים ישראלים וכו'.
מנגן ב1080P 60 בWIFI בלי שיהוקים, המעבד מאד חזק ביחס לקופסאות אנדרואיד שמריצות XBMC.
בקיצור - מומלץ מאד, והפיך בקלות (דורש התקנת USB עם הXBMC עליו באופן קבוע, כשרוצים לחזור למקור, פשוט מוציאים אותו).
מדריך מלא ולינקים להורדות אפשר למצוא כאן (בין היתר):
http://www.tweaking4all.com/home-theatr ... boxee-box/
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
סתם מסקרנות: התקנת את ה xbmc כי היתה לך בעיה עם הבוקסי?
ולגבי חזרה לממשק המקורי: פשוט מנתקים את ה usb ומאתחלים?
ולגבי חזרה לממשק המקורי: פשוט מנתקים את ה usb ומאתחלים?
מה הכוונה ישירות לתוך הבוקסי ? החלפת את הקושחה של הבוקסי ? לא ידעתי שהייתה אפשרות כזאת.
אז אתה אמור לחזור לקושחה המקורית קודם, ע"י RECOVERY MODE והורדת קובץ ISO עם הקושחה 1.5.1 של הבוקסי (הרשמית האחרונה שיש).
אז אתה אמור לחזור לקושחה המקורית קודם, ע"י RECOVERY MODE והורדת קובץ ISO עם הקושחה 1.5.1 של הבוקסי (הרשמית האחרונה שיש).
- oris74
- חבר במועדון HT

·mosquito כתב:היי חבר'ה.
גם אני עדכנתי XBMC על ה-BOXEEBOX שלי וזה עובד לא רע, אבל אני לא מצליח להגדיר אותו שיציג מלל בעברית.
אולי יש למישהו המלצה כיצד לפתור את הבעיה?
תודה...
גם אצלי היתה אותה בעיה. הפתרון הוא פשוט לבחור סקין עברי (דרך התוסף של TheWiz) ואז לשנות בהגדרות הממשק לעברית
ממש לא חובה לעבור לסקין בעברית.צריך לבחור עברית SYSTEM-VIDEO-SUBTITLES-CHARACTER SET.
אצלי זה עובד עם סקין באנגלית בלי בעיה.
כמובן שצריך גם בהגדרות של הסקין לשנות בINTERNATIONAL-CHARACTER SET לעברית, LANGUAGE יכול להשאר באנגלית.
אצלי זה עובד עם סקין באנגלית בלי בעיה.
כמובן שצריך גם בהגדרות של הסקין לשנות בINTERNATIONAL-CHARACTER SET לעברית, LANGUAGE יכול להשאר באנגלית.
- oris74
- חבר במועדון HT

לפחות אצלי - כל עוד לא בחרתי בסקין "עברי" - ברגע ששיניתי את שפת הממשק לעברית אז שום טקסט לא הופיע.
- oris74
- חבר במועדון HT

תודה. בכל אופן אני מעדיף סקין בעברית בשביל הילדים אבל טוב לדעת
אם כבר: בזמן שסרט מתנגן - איך אפשר להפסיק אותו (STOP) דרך השלט של הבוקסי? הדרך היחידה שמצאתי היא לשנות את ברירת המחדל מ PLAY ל OPEN (דרך ההגדרות של XBMC)
אם כבר: בזמן שסרט מתנגן - איך אפשר להפסיק אותו (STOP) דרך השלט של הבוקסי? הדרך היחידה שמצאתי היא לשנות את ברירת המחדל מ PLAY ל OPEN (דרך ההגדרות של XBMC)
- oris74
- חבר במועדון HT

תודה על העזרה!
בסוף חזרתי לסקין המקורי כי הוא רץ הכי חלק (לפחות אצלי), ואכן שינוי הפונט פתר את. בעיית העברית
בסוף חזרתי לסקין המקורי כי הוא רץ הכי חלק (לפחות אצלי), ואכן שינוי הפונט פתר את. בעיית העברית
- oris74
- חבר במועדון HT

karpe
יש לך מושג איך אפשר, דרך השלט של הבוקסי, לחזור אחורה בתפריטים? אם אני משתמש בכפתור הרגיל בשלט (הכפתור התחתון) אז הוא יוצא לגמרי מהתפריט שבו הייתי - אני רוצה שפשוט יחזור שלב אחד אחורה
יש לך מושג איך אפשר, דרך השלט של הבוקסי, לחזור אחורה בתפריטים? אם אני משתמש בכפתור הרגיל בשלט (הכפתור התחתון) אז הוא יוצא לגמרי מהתפריט שבו הייתי - אני רוצה שפשוט יחזור שלב אחד אחורה
- oris74
- חבר במועדון HT

- oris74
- חבר במועדון HT

טוב אז לצערי אני נאלץ לוותר על ה XBMC בבוקסי - זה פשוט לא יציב מספיק... פעם יש תמונה ופעם אין, פעם מוציא DTS ופעם לא וכו - חוץ מזה שתוספים חשובים עדין לא עובדים על גרסת הבוקסי (כמו למשל XBMCtorrent)
אני חושד שחלק מבעיות התמונה / סאונד קשורות לרסיבר כי כשחיברתי את הבוקסי ישירות למסך זה עבד בסדר.
אני חושד שחלק מבעיות התמונה / סאונד קשורות לרסיבר כי כשחיברתי את הבוקסי ישירות למסך זה עבד בסדר.