שאלה לגבי האתר של IBC.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
ישנם גורמים אשר מאוד מתאמצים בכדי להפיל את האתר ולהרוס את ההשקה(הם דיי הצליחו) אני מניח שעד מחר הם יתגברו על התתקפות על האתר שלהם
רוב הסיכויים שבזק והוט חסמו או יחסמו את הגישה לאתר הזה, אחרת הם יאבדו המון לקוחות. אם הם חוסמים את הגישה לאתר הזה בתשתית שלהם, אף אדם בישראל לא יוכל להיכנס.ValorHeart כתב:ישנם גורמים אשר מאוד מתאמצים בכדי להפיל את האתר ולהרוס את ההשקה(הם דיי הצליחו) אני מניח שעד מחר הם יתגברו על התתקפות על האתר שלהם...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
Elad8 כתב:די לדבר שטויות. בזק חסמו פעם את הגישה לאתר של הוט? הוט חסמו את הגישה לאתר של בזק? נראה לך שהם יכולים לעשות מה שבא להם והם לא יתנו דין וחשבון למישהו?...
סוף סוף מישהו הגיוני כאן.
ובכלל מה הטעם לפתוח דיון, נרשמת שלום.
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
אתה צריך לבחור את העיר שאתה גר מהרשימה. אם תכתוב את העיר שלך ולא תבחר מהרשימה, זה לא יתן לך להכניס כתובת ואימייל. למשל אם אתה גר בפתח תקווה, אתה רושם "פתח ת" ואז מופיע לך מתוך הרשימה "פתח תקווה" ואז אתה בוחר בזה. גם אני בהתחלה לא ידעתי את זה ורשמתי בעצמי "פתח תקווה" וזה לא נתן לי להכניס כתובת ואימייל....
נ.ב גם לי לפני איזה רבע שעה עבד האתר, אבל עכשיו עוד פעם לא עובד. זה כנראה בגלל העומס הכבד.
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
www.unlimited.net.il -
Connection failed
Error code 8
The proxy failed to connect to the web server, due to TCP connection rejection (TCP Reset).
2014-05-20 20:51:31 UTC
Your IP x.xx.xx.xx
|Proxy IP 149.126.73.75(ID 1039)
Origin Server IPX.X.X.12
Incident ID: 39000550087914624-318964659613270902...
- ValorHeart
- חבר ותיק

כרגע עובד ונראה שהאתר עבר דירה לענן של חברת טריפל סי, מעניין אם כל המידע שאנשים הזינו באתר נעלם בגל לכל ההתקפות האלו והשינויים שהם עשו בשרתים..
- ValorHeart
- חבר ותיק

פקודת tracert פשוטה
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
כרגע עובדlior19 כתב:אתה צריך לבחור את העיר שאתה גר מהרשימה. אם תכתוב את העיר שלך ולא תבחר מהרשימה, זה לא יתן לך להכניס כתובת ואימייל. למשל אם אתה גר בפתח תקווה, אתה רושם "פתח ת" ואז מופיע לך מתוך הרשימה "פתח תקווה" ואז אתה בוחר בזה. גם אני בהתחלה לא ידעתי את זה ורשמתי בעצמי "פתח תקווה" וזה לא נתן לי להכניס כתובת ואימייל.......
נ.ב גם לי לפני איזה רבע שעה עבד האתר, אבל עכשיו עוד פעם לא עובד. זה כנראה בגלל העומס הכבד....
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
קרוב - האתר מאורח בשוודיה, אבל נמצא מאחורי Incapsula - שירות הסוואה/CDN. הם לא ב CCC (ולמיטב ידיעתי גם Incapsula לא).ValorHeart כתב:כרגע עובד ונראה שהאתר עבר דירה לענן של חברת טריפל סי, מעניין אם כל המידע שאנשים הזינו באתר נעלם בגל לכל ההתקפות האלו והשינויים שהם עשו בשרתים.....