לאחר ההצלחה שהייתה לי עם השאלה הקודמת בפורום הזה, אני מנסה שנית:
רכשתי כרטיס Hauppauge מדגם (WinTV-PVR-150MCE (Model 1042 בארה"ב ולכן הינו NTSC.
אני לא מצליח להציג איתו שידורי PAL, דרך חיבורי ה-composite או S-Video, למרות שNTSC דווקא כן.
אני רואה שלאחרים כאן בפורום זה עבד - האם בקלות וללא tweaks?
פירוט:
חיברתי לכרטיס בכניסת הcomposite שידור PAL (ניסיתי גם מהממיר של HOT וגם ממכשיר VCR), והתוצאה איומה - כשהכרטיס מכוון לקליטה של שידור PAL מכניסת הקומפוזיט, אני רואה תמונת שחור-לבן מרצדת לחלוטין. אם אני מכוון את הכרטיס לקליטת NTSC, אני מקבל תמונת שחור-לבן יציבה. (מצ"ב תמונות שלכדתי דרך התוכנה).
אם אני מחבר שידור NTSC (חברתי את יציאת הDVD לכניסת הכרטיס) - התמונה צבעונית ויפה...
תוצאות זהות קיבלתי עם חיבור הS-Video של הכרטיס.
את כל הבדיקות אני עושה עם תכנת WinTV2000 הסטנדרטית (אבל גם בדקתי עם GB-PVR באותה תוצאה).
במילים אחרות, לא הצלחתי לגרום לכרטיס לקלוט PAL, רק NTSC, ואני *לא* משתמש בטיונר שלו כמובן.
הערות להשלמת התמונה (המרצדת...):
- בנסיון ראשון לא ראיתי כלום בWinTV2000, אבל הגעתי לתמונה (דפוקה כנ"ל) ב-GB-PVR. מה ששינה את המצב היה הזזת כרטיס ה-PVR לסלוט PCI אחר, ומאז אני במצב הנוכחי.
- התקנתי והסרתי את הdrivers פעמים רבות, ושיחקתי עם כל המצבים שתכנת Primary מציעה. שום השפעה.
- בקובץ הלוג של תוכנת c:\MyVideos\HCWlog.txt) WinTV2000) אני מוצא שורות כאלו:
09:44:50:875 - DShow ERROR BaseCrossbar::SetVideoSource get_CrossbarPinInfo -- Incorrect function.
זה לא נראה טוב, והרצתי חיפושים מכאן ועד הודעה חדשה ולא מצאתי כלום. לא יודע אם זה קשור.
[מערכת הפעלה WinXP Pro SP2. מחשב P4 2.6MHz. לוח-אם P4P800 של ASUS. כרטיס Audigy 1, מודם פשוט, כרטיס מסך NVIDIA GeForce4 MX 440].
תודה רבה מראש!