מתי תהיה סקירה של מסכים לקראת המונדיאל?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האמת שאין ממש קשר בין המונדיאל לדגמי מסכים חדשים או מחודשים (בגלל שהיבואן נתקע עם מלאי, למשל) שיוצאים לשוק.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ובכלל, כמות הסקירות למסכים ירדה בצורה משמעותית. אני מבין את הגישה של "כל עוד אין חידושים בענף אז בשביל מה לסקור?" אבל יהיה מאד נחמד ומועיל לראות סקירה כל שנה לדגמים פופולאריים/מעניינים ממספר יצרניות. אפילו סקירה בסיסית תהיה מספקת. הרי אנשים קונים מסכים גם כשאין שום חידוש בענף וחשוב לקהל להצליח לזהות איזה מסך שווה את הכסף.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
זה קשור גם לעובדה שיש הרדמות כללית בתחום וכמו כן שאין ממש חידושים.
אצל חלק מהיצרנים פשוט לא הגיעו מסכים חדשים ולכן לא היה מה לבדוק.
אצל חלק מהיצרנים פשוט לא הגיעו מסכים חדשים ולכן לא היה מה לבדוק.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

כן זה מה שרשמתי.. אני משער שעכשיו, כשנכנסים מסכי 4K לאט לאט אז גם יבוצעו יותר סקירות. עפר, ומה עם סקירה למשל של הלדים (לפחות אחד מהם) של פנסוניק? מעניין לדעת מה טיבם ואיך הם בהשוואה למתחרים החזקים בשוק לאחר שהם נטשו את טכנולוגיית הפלזמה.. כמה איכות הם הצליחו להעביר ולשמר בפלטפורמה החדשה?
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
קראתי באיזה אתר על זניחת הפלסמה
הבנתי שיש כמה סיבות לנטישה למרות שהטכנולוגיה לכאורה טובה יותר. זה אחד המקרים שאני לא מבין, תכלס -
אם הטכנולוגיה כ"כ טובה איך הם מצליחים לדחוף לנו LED במקום? לכאורה ציבור הקונים היה צריך להצביע ברגליים.
כמובן, יש סיכוי שזה לא מעניין 90 אחוז מהאנשים אז...
עדיין לא עוזר לי לקבל החלטה...
אם הטכנולוגיה כ"כ טובה איך הם מצליחים לדחוף לנו LED במקום? לכאורה ציבור הקונים היה צריך להצביע ברגליים.
כמובן, יש סיכוי שזה לא מעניין 90 אחוז מהאנשים אז...
עדיין לא עוזר לי לקבל החלטה...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לכל טכנולוגייה יש יתרונות ויש חסרונות, גם לפלזמה. אז לא יודע אם זה נכון לקבוע שפלזמה היא טכנולוגיה טובה יותר.
חוץ מזה, כל הנושא הזה זה לדעתי מעין ביצה ותרנגולת. לא ברור מה קדם למה, הבחירה של התעשייה לקדם יותר את ה- LED או הבחירה של הלקוחות בטכנולגיה "החדשה" הזו שנשמעת פשוט פנטסטי לאוזן.. "LED".. (תופתע לשמוע כמה אנשים נדהמו כאשר "גיליתי" להם ש- LED זה למעשה LCD לכל עניין רק עם תאורה אחורית שונה)
חוץ מזה, הפלזמות הממש טובות, אלו שוידאופילים כיבדו ושיבחו בביקורות היו שייכות לפיוניר ואחר כך לפנסוניק ואולי כמה דגמי עלית של סמסונג. רחוק מלהיות נגיש לכל הציבור. פלזמות פשוטות/מיינסטרים גם הן די בינוניות ולפעמים היתרון היחיד שהן הציגו היה רק המחיר. בנוסף לכל זה, הקטע של הצריבה עבר מפה לאוזן כמו אש בשדה קוצים. במיוחד בפלזמות הראשונות בראשיתה של הטכנולוגיה, זה הספיק כדי ליצור להם שם מספיק רע גם לעתיד.
חוץ מזה, כל הנושא הזה זה לדעתי מעין ביצה ותרנגולת. לא ברור מה קדם למה, הבחירה של התעשייה לקדם יותר את ה- LED או הבחירה של הלקוחות בטכנולגיה "החדשה" הזו שנשמעת פשוט פנטסטי לאוזן.. "LED".. (תופתע לשמוע כמה אנשים נדהמו כאשר "גיליתי" להם ש- LED זה למעשה LCD לכל עניין רק עם תאורה אחורית שונה)
חוץ מזה, הפלזמות הממש טובות, אלו שוידאופילים כיבדו ושיבחו בביקורות היו שייכות לפיוניר ואחר כך לפנסוניק ואולי כמה דגמי עלית של סמסונג. רחוק מלהיות נגיש לכל הציבור. פלזמות פשוטות/מיינסטרים גם הן די בינוניות ולפעמים היתרון היחיד שהן הציגו היה רק המחיר. בנוסף לכל זה, הקטע של הצריבה עבר מפה לאוזן כמו אש בשדה קוצים. במיוחד בפלזמות הראשונות בראשיתה של הטכנולוגיה, זה הספיק כדי ליצור להם שם מספיק רע גם לעתיד.