שלב אחרון בתפעול רסיבר
יש אצלי ברסיבר שלושה מצבים :
video 1 / video 2 / video 3 .
השאלה שלי:
שמתי לב שלא משנה מה אני קובע בוידאו 1 זה בעצם משפיע גם שאני עובר לוידאו 2 , מדוע ???
לכל ערוץ וידאו מחובר בכלל מכשיר שונה אחד מחובר סטרימר שאליו כוונתי מה שאני מעדיף (מבחינת סואנד לסרטים) ולאחר מחובר ממיר של הוט .
יש דרך להגדיר כל וידאו בצורה שונה ? סתם לדוגמא שבוידאו 1 יהיה באס על 8
בודיאו 2 שיהיה מינוס 8 .
יש לציין שאכן יש כפתור ברסיבר של memory / enter . אבל אל הבנתי אם זה קשור לתחנות רדיו או גם לערוצי שמע ?!!
אשמח לעזרה ,
הרסיבר שלי sony dg500
video 1 / video 2 / video 3 .
השאלה שלי:
שמתי לב שלא משנה מה אני קובע בוידאו 1 זה בעצם משפיע גם שאני עובר לוידאו 2 , מדוע ???
לכל ערוץ וידאו מחובר בכלל מכשיר שונה אחד מחובר סטרימר שאליו כוונתי מה שאני מעדיף (מבחינת סואנד לסרטים) ולאחר מחובר ממיר של הוט .
יש דרך להגדיר כל וידאו בצורה שונה ? סתם לדוגמא שבוידאו 1 יהיה באס על 8
בודיאו 2 שיהיה מינוס 8 .
יש לציין שאכן יש כפתור ברסיבר של memory / enter . אבל אל הבנתי אם זה קשור לתחנות רדיו או גם לערוצי שמע ?!!
אשמח לעזרה ,
הרסיבר שלי sony dg500
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש רסיברים שבהם זה אפשרי, אבל כנראה שברסיבר שלך זה לא המצב... 
ראשית בהתחלה מהשאלה ניתן להבין שבכל הכניסות אתה מקבל את אותו האות ודאו ואזרציתי לומר לך שנדרש להגדיר לכל כניסה מה תקבל אבל אני מבין שזאת לא הנקודה אלא כיוון הבאס והטראבל לכל מקור.
זה כבר תלוי ברסיבר.
בכל מקרה זה משהו שלרוב לא נוגעים בו, רסיבר טובעם רמקולים טובים ומקורות טובים שמים על אפס גם בבאס וגם בטראבל.
זה כבר תלוי ברסיבר.
בכל מקרה זה משהו שלרוב לא נוגעים בו, רסיבר טובעם רמקולים טובים ומקורות טובים שמים על אפס גם בבאס וגם בטראבל.
אני יסיבר את עצמי טוב יותר
יש לי ברסיבר שני כניסות של אופטי .
ל1 - מחובר סטרימר לצפיה בסרטים וכ'ו' מכוון פיקס !
2 - מחובר ממהיר של הוט , לצפיה בטלויזיה וכדומה .
אבל יש הבדל בסואנד ולכן לדוגמא הייתי מעדיף סתם לדוגמא שבכניסה 2 הסאב יהיה על מינוס 8 ועל פרולוג'יק !\
ובכניסה 1 של הסטרימר יהיה הסאב על פלוס 8 לדוגמא .
האם זה אפשרי שלכל כניסה יהיה זיכרון אחר
? נשמע לי לא מסובך מידי בגלל זה אני שואל וגם בגלל שיש כפתור של memory/ enter
יש לי ברסיבר שני כניסות של אופטי .
ל1 - מחובר סטרימר לצפיה בסרטים וכ'ו' מכוון פיקס !
2 - מחובר ממהיר של הוט , לצפיה בטלויזיה וכדומה .
אבל יש הבדל בסואנד ולכן לדוגמא הייתי מעדיף סתם לדוגמא שבכניסה 2 הסאב יהיה על מינוס 8 ועל פרולוג'יק !\
ובכניסה 1 של הסטרימר יהיה הסאב על פלוס 8 לדוגמא .
האם זה אפשרי שלכל כניסה יהיה זיכרון אחר