חיבור מספר מקורות rca, לכניסה אחת.
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
הלן חברים, אחד החברים החליף טלוויזיה לא מזמן, כנירה לא חשב, רק חשב איך לחסוך, בכל מקרה מדבר בהייר 32״, בlg, הישנה היו מספר חיבורי RCA, בחדש, רק 1. אני בזמנו הייתי בבעיה דומה עם חיבור מערכת סטראו בעלת כניסת aux בודדה, רכשתי קופסת מיתוג של 4 כניסות RCA+svideo, שמאפשרת לחבר הכל לכניסה אחת, היה גם שלט, ב100 שקל אני חושב. כמשתמש וותיק בeBay, גם כמוכר, הלכתי לחפש שם, הבעיה שאני מוצא רק ממתגים ידניים כאלה, ואני צריך עם שלט, בארץ לא מצאתי, לפחות לא בזול, 2 חנויות מוכרות ב200 שקל, אך לא ביררתי אם יש במלאי, בקיצור אם מישהו יכול למצוע לי כזה מכשיר בזול עם שלט, אני אשמח מעוד, לחילופין תכוונו אותי למקום שמוכר בארץ, באינטרנט, או בתל אביב. מוכן גם לרכוש מיד שניה במידע ומישהו כבר לא צריך.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מתנצל שלא יכול לעזור, אבל פשוט ממש מסקרן אותי, לאיזה מוצרים היום עוד יש יציאות RCA? מה כבר הוא מחבר שם?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מחבר DVD ו- VCR ?
א- וואו, לא ידעתי שעוד משתמשים ב- DVD. לא זכורה לי השנה האחרונה בה הפסקתי להשתמש בטכנולוגייה הזו.
ב- וואווו VCR !! וידאו אה? מדברים על נוסטלגיה.. מי עוד משתמש בוידאו? לא הגיע הזמן להעביר דיגיטליזצייה לחומר האנלוגי שלו כבר? יש מקומות שעושים את זה ואפשר אפילו לבד, לא אמור להיות כזה מסובך.
לפי דעתי העזרה הכי טובה שלך כחבר אמיתי היא להסביר לו שהעולם התקדם כבר מהטכנולוגיות האלה ושאין סיבה נראית לעין להיאחז בהן.
כמובן שהכל בהומור חבר
שיהיה לכם בהצלחה..
א- וואו, לא ידעתי שעוד משתמשים ב- DVD. לא זכורה לי השנה האחרונה בה הפסקתי להשתמש בטכנולוגייה הזו.
ב- וואווו VCR !! וידאו אה? מדברים על נוסטלגיה.. מי עוד משתמש בוידאו? לא הגיע הזמן להעביר דיגיטליזצייה לחומר האנלוגי שלו כבר? יש מקומות שעושים את זה ואפשר אפילו לבד, לא אמור להיות כזה מסובך.
לפי דעתי העזרה הכי טובה שלך כחבר אמיתי היא להסביר לו שהעולם התקדם כבר מהטכנולוגיות האלה ושאין סיבה נראית לעין להיאחז בהן.
כמובן שהכל בהומור חבר
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
הסברתי לו כבר שניתן להעביר חומר מVCR, לא מבין מה הבעיה ללכת לחנות צילום או משהו ולסדר את העניין, לגבי DVD, גג אפשר לצפות ממחשב..אבל כל אחד והבעיות שלו.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "