מד חום לאניטה
-
jackob_sh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- שם מלא: jackob_sh
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
דווקא כשחשבתי שהאניטה מיצתה את הפוטנציאל שלה הוספתי מד חום לראש,
מקרר את הראש עד ל83 מעלות, תוך כמה שניות הטמפ' עולה ל- 88, חולט...
התוצאה מדהימה....מה שמעניין כמה שמעלה לכאן או לכאן יכולה לשנות את התוצאה לפי טעם המפעיל
ב-87 מעלות קפה יותר חמצמץ, ב-89 קפה יותר מריר, לפי ההעדפה...
מקרר את הראש עד ל83 מעלות, תוך כמה שניות הטמפ' עולה ל- 88, חולט...
התוצאה מדהימה....מה שמעניין כמה שמעלה לכאן או לכאן יכולה לשנות את התוצאה לפי טעם המפעיל
ב-87 מעלות קפה יותר חמצמץ, ב-89 קפה יותר מריר, לפי ההעדפה...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אתה זוכר נכון. כי מוטי הרגיש שזה TMI... יותר מדי טכנוקראטי בשבילי.
אבל יש משהו חשוב שאני חייב לציין, בנושאים האלו: אני מאוד *לא* אוהב חזרתיות.
אם הייתי יכול לקבל בדיוק את אותו הקפה מהקולה שלי, ואח"כ כוס אספרסו זהה, יום אחר יום, הייתי די משתעמם מכל העסק.
חלק מהכיף, בדיוק כמו בבישול, הוא לאלתר פה ושם, לקבל לפעמים אספרסו בינוני ולנסות להבין למה, סתם לשחק עם הפרמטרים כי בא לך, ואז, לפעמים, לקבל גאד-שוט ולצעוק הצילו. אני לא משתמש בשום אביזר מדידה, אפילו את כמות הקפה בסלסלה אני שם רק לפי התחושה, פחות או יותר.
יצא שהשתמשתי במד-החום רק כדי ללמוד מה קורה בראש, ואחרי כמה ימים, כשהבנתי שאני מבין, היה לי קל לוותר עליו.
אני לא טוען לרגע שזה כלי לא טוב. גם משקל בדיוק של עשירית הגרם הוא מעולה ויעזור לך לקבל שוט מעולה, פעם אחר פעם.
אני רק אומר שזה לא מתאים לי באופן אישי, ואפילו מודה שאני הדפוק כאן
אבל יש משהו חשוב שאני חייב לציין, בנושאים האלו: אני מאוד *לא* אוהב חזרתיות.
אם הייתי יכול לקבל בדיוק את אותו הקפה מהקולה שלי, ואח"כ כוס אספרסו זהה, יום אחר יום, הייתי די משתעמם מכל העסק.
חלק מהכיף, בדיוק כמו בבישול, הוא לאלתר פה ושם, לקבל לפעמים אספרסו בינוני ולנסות להבין למה, סתם לשחק עם הפרמטרים כי בא לך, ואז, לפעמים, לקבל גאד-שוט ולצעוק הצילו. אני לא משתמש בשום אביזר מדידה, אפילו את כמות הקפה בסלסלה אני שם רק לפי התחושה, פחות או יותר.
יצא שהשתמשתי במד-החום רק כדי ללמוד מה קורה בראש, ואחרי כמה ימים, כשהבנתי שאני מבין, היה לי קל לוותר עליו.
אני לא טוען לרגע שזה כלי לא טוב. גם משקל בדיוק של עשירית הגרם הוא מעולה ויעזור לך לקבל שוט מעולה, פעם אחר פעם.
אני רק אומר שזה לא מתאים לי באופן אישי, ואפילו מודה שאני הדפוק כאן
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -