מה דעתכם על הבננות האלה ?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
מה?yuria כתב:החישוב נכון.
ב-5 רמקולים 10 כניסות המחוברים ל10 יציאות ברסיבר לכן יש צורך ב10 זוגות....
התחלת טוב, יש 10 יציאות.
5 זוגות זה 10 יחידות.
למה יש צורך ב- 10 זוגות?
ממש אין צורך להשתמש בבננות גם בחיבור לרמקול.
dudumagic
כתוב בתיאור המוצר:
Package includes:
10 (Pieces Plug (5 Red and 5 Black
אם אתה לא מפרק את המערכת בתדירות גבוהה, לדעתי אין צורך בבננות.
אם כל כמה חודשים אתה מפרק, יש היגיון בשימוש בבננות.
נערך לאחרונה על ידי Amir64 ב 19/05/2014 16:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
מניסיון, זה כדי, זה נותן גמישות לגבי מיקום(בזה שלפרק ולהרכיב לוקח שנייה) ובימינו עם הכיול האוטומטי אתה רוצה לנסות כמה מקומות וכל מיני אפשרויות.. תקנה זה שווה כל שקל
ההמלצה היא לא למוצר הספציפי(אין לי מושג בזה) אלה לבננות בכללי!
ההמלצה היא לא למוצר הספציפי(אין לי מושג בזה) אלה לבננות בכללי!
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
זיגי, אין בן אדם אחד נורמלי בפורום הזה.
אם היינו נורמלי לא היינו כאן כנראה...
גם לי יש בננות בבית. תענוג של דבר. אפילו סתם בשביל להסתכל ולראות שהכל מחובר כמו שצריך, יפה ואלגנטי.
כן, אני יודע שאני גם לא נורמלי.
אם היינו נורמלי לא היינו כאן כנראה...
גם לי יש בננות בבית. תענוג של דבר. אפילו סתם בשביל להסתכל ולראות שהכל מחובר כמו שצריך, יפה ואלגנטי.
כן, אני יודע שאני גם לא נורמלי.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- Amir64
-
- גורו

כי כל תוספת חיבור על קו האודיו מהווה מקור אפשרי להפרעה.yuria כתב:אם קונים אז למה לא לחבר מחברים משני הצדדים של הכבלים?...
עכשיו, במקום 2 נקודות מגע בין מחבר יציאה ברסיבר למחבר כניסה ברמקול, יש 4 נקודות מגע.
כל נקודת מגע, בין 2 חומרים שונים, שעובר בה אות אנאלוגי, מהווה אפשרות לאיזה שהוא שינוי בצליל.
- Amir64
-
- גורו

יפה, בגלל זה אמרתי מה שאמרתי בהתחלה.ZiggyMan כתב:אוקיי, גם אני משתמש בבננות פה ושם, במקומות שיש צורך בלבד (סוף סוף, גם אני לא משתייך לצד הנורמלי של האנושות) אם אין צורך, אני משתדל שלא יהיו בננות. כמה שפחות חיבורים בדרך, יותר טוב....
אם יש צורך בניתוק חיבורים מידי פעם, ייתכן וכדאי.
בדרך כלל אין צורך אמיתי לבננה בצד הרמקול, כי אפשר להזיז את כל הרמקול לצרכי ניקיון וכו', בלי לנתק את החיבור.
זה באמת נוח מאחורי הרסיבר אם יש בעיית גישה.
האם אין קשר בין איכות הבננות לשינוי צליל שאתה מציג כאן ( ולמה אמור להיות כזה בכלל)Amir64 כתב:כי כל תוספת חיבור על קו האודיו מהווה מקור אפשרי להפרעה.......
עכשיו, במקום 2 נקודות מגע בין מחבר יציאה ברסיבר למחבר כניסה ברמקול, יש 4 נקודות מגע.
כל נקודת מגע, בין 2 חומרים שונים, שעובר בה אות אנאלוגי, מהווה אפשרות לאיזה שהוא שינוי בצליל....
הצגתי קישור של בננות איכותיות ממותג ידוע . מה זה אומר אין לי מושג .
- Amir64
-
- גורו

תשמע,dudumagic כתב:האם אין קשר בין איכות הבננות לשינוי צליל שאתה מציג כאן ( ולמה אמור להיות כזה בכלל)......
הצגתי קישור של בננות איכותיות ממותג ידוע . מה זה אומר אין לי מושג ....
יש המון אודיופילים שמדווחים על פגיעה בצלילם המתקבלים עם שימוש בבננות, יש אודיופילים שמדווחים על שיפור.
אומרים "הבאס יותר הדוק" או "הגבוהים פחות צורמים", ויש גם כאלו שאומרים אין שינוי.
בכל חיבור מסוג כל שהוא, האלקטרונים צריכים "לקפוץ" מחומר מוליך אחד לחומר מוליך שני, שהוא לא בהכרח בעל אותה רמת מוליכות (רוב הסיכויים שהוא לא). זה יכול לגרום לעיוותים.
כפי שאמרתי קודם באוזני אחד, העיוות הוא לרעה, לאוזני השני העיוות הוא לטובה ולאוזני השלישי אין שינוי.
החיבור הכי טוב ויעיל בין 2 מוליכים הוא הלחמה.
לא מעשי בחיבור רמקולים לרסיבר, אז יש פשרה, חיבור באמצעות מגע בלבד.
מקובל שחיבורי זהב נותנים את התוצאות הטובות ביותר (מתכת אצילה)
לגבי מותגים בבננות, לדעתי זה דומה לסיפור הכבלים.
זה שיש מותג שאומר המוצר שלי הכי הכי, ומוכר אותו במחיר פי 1000 יותר יקר, לא בהכרח אומר שהוא יותר טוב.
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
אנחנו נכנסים פה לסיפורי אלף לילה ולילה של מה נשמע יותר טוב, בזמן שבמציאות לא סביר שיש הבדל בשמיעה. התאוריה שכמה שפחות חיבורים נותנים לאות האנלוגי לעבור יותר טוב נשמעת נכונה(למרות שהשינוי בחומרים זהה בכל הרמקולים) אבל השאלה היא, האם בסוף אפשר לשמוע הבדל??? התשובה היא שלא! עוד לא הוכח בצורה מדעית שאפשר, ואני לא מדבר על טוב יותר או פחות אלה רק על הבדל.
מניסיוני הבננות משפרות את נוחות החיים שלנו. מדובר ב80-100 ש"ח, תקנה תתקין ותהנה!!
מניסיוני הבננות משפרות את נוחות החיים שלנו. מדובר ב80-100 ש"ח, תקנה תתקין ותהנה!!
.He who knows the past controls the future
הרי ברור שחיבור בננות מאחורי כל רמקול במערכת 5.1 בסלון ייראה טוב יותר מבחינה עיצובית לעין . למרות שאף אחד לא הולך לראות איך החיבור מאחורה בננה או ישיר .
[img2=900x860]http://images4.static-bluray.com/htgallery/91451.jpg[/img2]
אוקיי, רכשתי 10 זוגות כמו שהומלץ .
[img2=900x860]http://images4.static-bluray.com/htgallery/91451.jpg[/img2]
אוקיי, רכשתי 10 זוגות כמו שהומלץ .
נערך לאחרונה על ידי dudumagic ב 20/05/2014 8:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
שימוש בבננות לחיבורי הרמקולים מהווה תוספת מומלצת לכל תצורה בשל היתרונות שהיא מעניקה בחזות ובקלות החיבור.
לא אסטטי מכיוון שהבחור מעביר כבלים בחוצות החדר בלי הבחנה . התמונה ממחישה את החיבור בננות שנראה מעולה.ZiggyMan כתב:"מבחינה עיצובית לעין" - לא אמורים לראות את חיבורי הרמקולים, או את הכבלים עצמם בכלל. כבלים וקונקטורים הם לא אלמנט עיצובי. להפך. התמונה למעלה רק ממחישה כמה זה לא אסתטי....